Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 02:44)
Tynka, užduotis buvo žmogaus portretas tongue.gif jo ir laukiu tongue.gif be be be

Na na, tamsta tongue.gif Portreto dar nepadariau, bet gėlės užduotis juk irgi buvo, aš viską nuosekliai, po truputį darau smile.gif Laukiu įkvėpimo, žinai gi, kaip su juo būna smile.gif

QUOTE(isora @ 2013 02 20, 04:32)
tynka , nerealiai patiko valentiniška FS.. Jau toks gražus berniukas.. thumbup.gif Ir pavytėlės gėlės .. Gražus JB man.. mirksiukas.gif

Ačiū, malonu aciuks.gif
Dar kažkas lyg kažką rašė man, bet sorry, pamečiau 4u.gif

Einu skaityt skaitinių ir žiūrėt žiūrinių, labai jau daug visko čia pridėjot bigsmile.gif

Ai, dar Yvette klausė apie interpretaciją tos gėlės biggrin.gif na ji ten paplėtojo vienišumo temą..
pakopijuosiu, manau, kad ji nesupyks biggrin.gif
"o siaip man tos rozes prie siandienos temos ir vienisumo tinka - tipo viena tokia nuliudus, vienisa, o kitos atrodo is jos zvengia
ir ta linija atrodo atskiria ta viena nuo kitu - atrodo tos kur kuckoj auksciau alia pasikelusios ir linija nusibrezusios, tipo joms nelygis"
ir dar sakė, kad gali būti kaip autoportretas- nu aš čią tą patį irgi beveik sakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 20 vasario 2013 - 17:42
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 20, 17:37)
Na na, tamsta  tongue.gif Portreto dar nepadariau, bet gėlės užduotis juk irgi buvo, aš viską nuosekliai, po truputį darau  smile.gif Laukiu įkvėpimo, žinai gi, kaip su juo būna  smile.gif

ok, nes aš įtariau, kadangi esu įtari biggrin.gif, kad bandysi duoti gėlę portreto temai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 11:42)
ok, nes aš įtariau, kadangi esu įtari biggrin.gif, kad bandysi duoti gėlę portreto temai biggrin.gif

Na mes su Chiquitka čia taip tiesiog nutarėm, kad ir portretui beveik tinka biggrin.gif Bet nea, bus ir portretas, bus tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 20, 17:44)
Na mes su Chiquitka čia taip tiesiog nutarėm, kad ir portretui beveik tinka biggrin.gif Bet nea, bus ir portretas, bus tikrai  biggrin.gif

geraiiii, nes LABAI laukiu portretų duota tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 20, 18:17)
Ideti nuotrauka i flickr:
1. atidarykite savo foto;
2. nukopijuokite viso puslapio adresa (ne foto), su "www.flickr.com.....";
3. atidarykite konkurso puslapi ir i atsakymo langeli ikelkite adresa lauztiniuose skliaustose "[...]";
4. spauskite "atsakyti".
Tikiuosi aisku biggrin.gif

tikrai padejo, jai sugebejau idet, o klausykit kike foto galima det i zaidima, ar yra kazkoks limitas?
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 20, 18:19)
tikrai padejo, jai sugebejau idet, o klausykit kike foto galima det i zaidima, ar yra kazkoks limitas?

Turi būti šviežia nuotrauka, padaryta konkursui.Archivinės netinka, visada taip.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 02 20, 19:26)
Turi būti šviežia nuotrauka, padaryta konkursui.Archivinės netinka, visada taip.

supratau, atsiprasau, ryt jai nesnigs ant vakarelio ka nors isgaudysiu su judesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 20, 16:29)
valio as jau jusu mokinuke, galite mane traukti pagaliau i srasa as tokia laiminga  notworthy.gif  tease.gif  yahoo.gif  ploja.gif  assa.gif  59.gif

Sveikinimai dideliausi bis.gif
Teks ir man susiimt ir padaryt paskutinį ND, bet palauksiu savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 20, 19:36)
Sveikinimai dideliausi  bis.gif
Teks ir man susiimt ir padaryt paskutinį ND, bet palauksiu savaitgalio smile.gif

smartass.gif aciu

o kam parasyti, kad i mokiniu sarasa itrauktu?
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 20, 18:44)
smartass.gif aciu

o kam parasyti, kad i mokiniu sarasa itrauktu?

Aš ir say konkursą pražiopsojau cray.gif

Nėra kad pas mus jokio sąrašo, nebent kas nors pasiims tave pas save jei vietų limitas neužsipildęs.

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 02 20, 17:37)
Jaučiu, kad daugelį nervuoju su savo fotkėm:))
Judesys.
Anna piešia įsivaizduojamą delfiną.

Aišku nervini, tokie grožiai wub.gif Prašom dažniau 4u.gif
Atsakyti
eina sau Steve McCurry - Home again bigsmile.gif kooooooooks grozis!
Atsakyti