krispuka, uzskaitau
QUOTE(sbo @ 2013 02 20, 13:19)
O jei fotografavimas vyksta baznycioje, arba lietinga diena vestuves, apsiniaukusi diena ir t.t.?
Laba diena
Laba diena
Na manau, apsiniaukusi diena dar geriau už vidurdienio saulę stipriai plieskiančią Komercija yra komercija, manau....nors man pvz vestuvės , nufotografuotos vakarėjant vasarą, pasaka galbūt jis savo klientus priverčia sugalvoti, kad jie nori fotosesijos vakarop Bet savo malonumui fotkinant, kad ir žoleles visokias tikrai galima išlaukti geros šviesos..
QUOTE(Ka @ 2013 02 20, 16:31)
QUOTE(lunameja @ 2013 02 20, 16:59)
krispuka, uzskaitau
ui jes pagaliau i tema iki visiskos laimes truksta dar 1 uzskaitymo
QUOTE(Edeva @ 2013 02 20, 09:53)
klausimas kaip ikelt i flickr zaidimu tema fotke o ne nuoroda dekui
QUOTE(Suprem @ 2013 02 20, 17:23)
Taip
valio as jau jusu mokinuke, galite mane traukti pagaliau i srasa as tokia laiminga
R.I.R, su gimtadieniu!
as ziurejau, daug man naudingu dalykeliu isgirdau
mm, grazu
ich, o koks tavo flickr? Noreciau daugiau pamatyti
labai patiko ziuriniai
as du kompiuterius pasistacius ant stalo, vienu dirbu, kitame atidaryta simtai langu su nuorodom i nuotrauku galerijas, kada speti paziureti tiek, kiek norisi paziureti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 18, 13:35)
Nežiūrit seminaro pradedantiesiems apie skaitmeninę fotografiją? Smagiai žiūrisi, daug pavyzdžių rodo, aiškina, kodėl ir ką ir kaip fotografuoja, į ką kreipti dėmesį, daug apie šviesą ir t.t.
as ziurejau, daug man naudingu dalykeliu isgirdau
QUOTE(Alabama @ 2013 02 20, 04:33)
mm, grazu
QUOTE(ich @ 2013 02 20, 05:33)
RIR, su!
Aciu merginos uz komentarus ir pagyrimus mano foto, tikrai malonu ju sulaukt kai nauja aplinka ir paciai viskas idomu, tada ir nuotraukos idomesnes, pas mus mieste tokiu kadru niekaip nepadaryciau, nes viskas atrodo iprastai ir kasdieniskai
Aciu merginos uz komentarus ir pagyrimus mano foto, tikrai malonu ju sulaukt kai nauja aplinka ir paciai viskas idomu, tada ir nuotraukos idomesnes, pas mus mieste tokiu kadru niekaip nepadaryciau, nes viskas atrodo iprastai ir kasdieniskai
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 20, 06:13)
Popietes ziuriniai
Steve McCurry - Home again
(Aciu say uz ikvepima )
Know who you are
To be human
Gal uzteks - kam patiks, pacios daugiau rasit
(Tik "Children of war" tai jautrios gal neziurekit )
Steve McCurry - Home again
(Aciu say uz ikvepima )
Know who you are
To be human
Gal uzteks - kam patiks, pacios daugiau rasit
(Tik "Children of war" tai jautrios gal neziurekit )
labai patiko ziuriniai
as du kompiuterius pasistacius ant stalo, vienu dirbu, kitame atidaryta simtai langu su nuorodom i nuotrauku galerijas, kada speti paziureti tiek, kiek norisi paziureti
Jurzole, kaip grazu, aciu
Cia mano flickr
QUOTE(Foggy @ 2013 02 20, 17:29)
Cia mano flickr
QUOTE(Edeva @ 2013 02 20, 12:53)
klausimas kaip ikelt i flickr zaidimu tema fotke o ne nuoroda dekui
man ir aktualu, galeciau jau ir as kokias foto imest i zaidimuka, o flick is vis man sunku, kol as susigaudau
atsidarau tarkim flicke zaidimo tema, siuo atveju judesys flick , o kur visos foto? kur man prideti foto
Ideti nuotrauka i flickr:
1. atidarykite savo foto;
2. nukopijuokite viso puslapio adresa (ne foto), su "www.flickr.com.....";
3. atidarykite konkurso puslapi ir i atsakymo langeli ikelkite adresa lauztiniuose skliaustose "[...]";
4. spauskite "atsakyti".
Tikiuosi aisku
1. atidarykite savo foto;
2. nukopijuokite viso puslapio adresa (ne foto), su "www.flickr.com.....";
3. atidarykite konkurso puslapi ir i atsakymo langeli ikelkite adresa lauztiniuose skliaustose "[...]";
4. spauskite "atsakyti".
Tikiuosi aisku
QUOTE(krispuka @ 2013 02 20, 16:57)
man ir aktualu, galeciau jau ir as kokias foto imest i zaidimuka, o flick is vis man sunku, kol as susigaudau
atsidarau tarkim flicke zaidimo tema, siuo atveju judesys flick , o kur visos foto? kur man prideti foto
Tai užtai, kad foto nėra.
Jaučiu, kad daugelį nervuoju su savo fotkėm:))
Judesys.
Anna piešia įsivaizduojamą delfiną.
http://www.youtube.c...h?v=jxbtm4musTo
Judesys.
Anna piešia įsivaizduojamą delfiną.
http://www.youtube.c...h?v=jxbtm4musTo