Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 02 20, 09:24)
svarbu laiku pasitaisysti  tongue.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
blush2.gif kai as puoliau taisyti dar ne vieno to pacio atsakymo nemaciau, bet paskui po sayonaros komentaros galvoju pala pala...kur teisybe lotuliukas.gif , bet ogi ziuriu tikrai...tokiu paciu atsakymu jau keli ir visos zinutes taisytos...visos vienu metu skubejom biggrin.gif ir as vistiek paskutine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 20, 09:20)
hehe 9:09 as atsakiau, 9:10 mangute istaise savo atsakyma...cia tik siaip biggrin.gif
ups, soriukas berods cia zinutes viso taisem blush2.gif  doh.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 20, 09:30)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif
blush2.gif  kai as puoliau taisyti dar ne vieno to pacio atsakymo nemaciau, bet paskui po sayonaros komentaros galvoju pala pala...kur teisybe lotuliukas.gif , bet ogi ziuriu tikrai...tokiu paciu atsakymu jau keli ir visos zinutes taisytos...visos vienu metu skubejom biggrin.gif ir as vistiek paskutine lotuliukas.gif

tai aš todėl, kad visos taisė, visoms ir išsiųsiu, nes minutė šen, minutė ten. negaila gi smile.gif svarbu, kad visos ieškojo, ir ne po kartą, tad pastangas norisi skatinti smile.gif

Sea Girl, Tavo adreso dar neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 vasario 2013 - 09:44
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
šiandien - Ansel Adams gimtadienis.

Taip pat ir RIR , jubiliejus! thumbup.gif RIR, dideliausi sveikinimai, daug kantrybės, kūribiškumo ir linkiu pasiekt visus užsibrėžtus tikslus.. 4u.gif SU GIMTADIENIU!!! mirksiukas.gif

ich , perkračiau visas tavo fotkes Flickre, super padirbėjai, tikrai šaunuolė.. thumbup.gif

sea , tavo spalvos balioniškos mane veža.. yahoo.gif

tynka , nerealiai patiko valentiniška FS.. Jau toks gražus berniukas.. thumbup.gif Ir pavytėlės gėlės .. Gražus JB man.. mirksiukas.gif

Beje, sveikos visos.
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 18, 15:39)
Net nebededu visu po tris, idesiu tik custom, ar kuris is ju geras?

Pirmas variantas  baltos sp balansas nustatytas footografuojant i balta lapa, o kitas nustatytas fotografuojant i pati objekta?

user posted image
kitas

user posted image

Laba diena, vakar negalejau prisijungti, smagu jus vel matyti cia smile.gif

buvau idejusi Nd ar kas is ju tinka, ar jau galvoti ka kita
Atsakyti
R.i.R., nagi su jubiliejum! pensija? g.gif xixixi
juokauju. Linkiu kūrybiškumo ir įkvėpimo. Visa kita ateis savaime. 4u.gif
Atsakyti
R.I.R su proga 4u.gif
Atsakyti
RiR, su gimtadieniu!Šviesos ir saulės tau.

Šiaip atėjau paliūdėti. Tema Judesys baigsis už 4 dienų-0 nuotraukų.Seniai paskelbtai temai Kontrastai-2 nuotraukos.
Atsakyti
prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif

ir nelaukiu kol sutems, 5 nd, dar ir dar kitas variantas doh.gif

Auto

user posted image

Debeselis

user posted image

custom

user posted image
Atsakyti
Krispuka, man custom lyg ruzavuoja.nors palauk ir kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
4u.gif klausimas kaip ikelt i flickr zaidimu tema fotke o ne nuoroda blush2.gif dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 20 vasario 2013 - 11:53
Ta proga - ryto žiūriniai

kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama biggrin.gif

Aciu, say! Stebuklingai grazus man jo peizazai wub.gif Ne tik peizazai, bet butent jie patys paciausi. O siandien labai reikejo kazko grazaus.

Gaila, nebespejau i atviruku konkursa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 vasario 2013 - 12:00
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama biggrin.gif

Pictorialism? smile.gif
Atsakyti