o nezinot, gal yra irasas A.Pocej webinaro? nerandu, prisijungt taip ir nepavyko man tada
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama
labas rytas,
"Group f/64" kurejas?
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 09:08)
Sierra club
ir dar klubas f/64
QUOTE(Mangute @ 2013 02 20, 09:09)
ne.
akivaizdu, kad niekas kol kas neskaito interviu
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama
daugiau tokiu konkurseliu.. atgyja forumas
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 09:08)
sorry, tiesiog dabar Jus nuolat skaitau ir bandau perprast savo fotoaparata, kad galeciau pradet namu darbus... labai noriu prie Jusu prisijungt, tiesiog negaliu, ir tiesa sakant, nenoriu prisistatyt bet kaip...
QUOTE(ZyJone @ 2013 02 20, 09:13)
sorry, tiesiog dabar Jus nuolat skaitau ir bandau perprast savo fotoaparata, kad galeciau pradet namu darbus... labai noriu prie Jusu prisijungt, tiesiog negaliu, ir tiesa sakant, nenoriu prisistatyt bet kaip...
ok kadangi Tu pirma atsakei 9,09, tada Mangute 9,10 ir Sea Girl 9,11, visoms trims atsiųsiu po atviruką. o Tau - įpareigojimas prisijungti netrukus, pažadi?
Visos, išskyrus Mangutę, atsiųskit man į AŽ savo adresus Mangutės jau turiu. Sveikinu sužinojus kažką nauja
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 09:15)
ok kadangi Tu pirma atsakei 9,09, tada Mangute 9,10 ir Sea Girl 9,11, visoms trims atsiųsiu po atviruką. o Tau - įpareigojimas prisijungti netrukus, pažadi?
Visos, išskyrus Mangutę, atsiųskit man į AŽ savo adresus Mangutės jau turiu. Sveikinu sužinojus kažką nauja
Oi kaip faina!!!Pazadu tikrai tkrai , tik siandien mano vardas turi pasikeisti i Miraval kad negalvotumet jog dingau
Aciu!
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 09:15)
hehe 9:09 as atsakiau, 9:10 mangute istaise savo atsakyma...cia tik siaip
ups, soriukas berods cia zinutes viso taisem
Matau, kad parašiau nesąmonę, tai ant viršaus šiaip ką nors reik užrašyt Geros dienos visiems
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 20, 09:20)
hehe 9:09 as atsakiau, 9:10 mangute istaise savo atsakyma...cia tik siaip
svarbu laiku pasitaisysti
"Nėra jokių taisyklių geroms nuotraukoms, yra tik geros nuotraukos."
Ansel Adams