QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:13)
Pirmasias dvi nurasykim kaip tavo bandymus... trecioji idomesne
Chiquitka šitai fotkei man parašė labai įdomią interpretaciją
o užduotis buvo , na , akivaizdu, kokia,- j/b gelė vazoj.. man tokios sudžiūvusios tiko, nes atspindėjo mano pačios nuotaiką ir apskritai mano kasdienybę, plius dar kita užduotis pas mus yra- portretas vienišumo tema, tai čia irgi man kažkaip beveik tiko, na tik kad vietoj žmogaus- gėlė
o užduotis buvo , na , akivaizdu, kokia,- j/b gelė vazoj.. man tokios sudžiūvusios tiko, nes atspindėjo mano pačios nuotaiką ir apskritai mano kasdienybę, plius dar kita užduotis pas mus yra- portretas vienišumo tema, tai čia irgi man kažkaip beveik tiko, na tik kad vietoj žmogaus- gėlė
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 22:30)
as pirmoje foto matau gyvates galva .. galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.
kai nėra gražios šviesos, reikėtų padirbėti arba su kompozicija, arba su planais, linijomis. ne visada tobula šviesa yra būtina. ir be jos gali sukurti gerą kadrą. bet paprastai, pastebėjau, kai fotkinamas vienišas stiebas, na, kažkas minimalistinio, gera šviesa yra būtina.
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:29)
ir zinau kodel jos blogos!
žinai, kodėl blogos, bet rodai?
sutinku, kad trečioji sėkmingiausia, o pirmos dvi nelabai komentuotinos.
šiaip jei nėra norimų sąlygų visada naudinga yra nefotkint arba nerodyt, t.y. daryti griežtą atranką. nurašyti bandymui.
Tynka, užduotis buvo žmogaus portretas jo ir laukiu be be be
Papildyta:
šiandien - Ansel Adams gimtadienis.
Ta proga - ryto žiūriniai ir skaitiniai, dar
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama
speju, kad environmentalist
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 20, 08:56)
speju, kad environmentalist
nope
p.s. spėjimų skaičius neribojamas
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:30)
... galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.
A.Pocej savo webinare pasakė žiauriai teisingus žodžius, jei nėra geros šviesos, aš nefotografuoju! Manau visų pirma mums visiems šitą dalyką reikia gerai įsikalt į galvą
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
gal "art for life's sake"?
arba grupe f/64
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:57)
realism?
QUOTE(ZyJone @ 2013 02 20, 09:01)
gal "art for life's sake"?
ne.
aš labai norėčiau temos nuolatinius dalyvius paskatinti..
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 20, 09:06)
realism?
ne.