Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ich, šaunus reportažas iš atostogų.. šaunuolė, kažkoks proveržis smile.gif
Atsakyti
Ich, patiko tavo foto serija smile.gif labiausiai moteris kepanti artisokus.
Atsakyti
Aciu, malonu skaityti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 18, 17:13)
Sveikos 4u.gif
pasiilgau jusu, griztu smile.gif
keliu kelias gatves foto biggrin.gif vakar bandziau tvarkyti foto doh.gif

pirma laaabai patiko. tokia gyva foto

QUOTE(Mangute @ 2013 02 18, 18:30)
sveikos smile.gif

Griztu ir as su projekto nuotrauka.  Projektas12. Gyvenimo būdas.

ši irgi patinka
o man vat klausimas. čia prašei jo, kad jį nufotkint? ar taip atėjai ir pykšt? man vis įdomu, kaip žmones fotografuojat. na nepažįstamus. jaučiu reikia kuklumą giliai paslėpt, nia smile.gif

ir vis neįsikertu kas gi tas "projektas12" blush2.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 02 19, 16:55)
blink.gif  blink.gif oho visiskas stilis tyla pries audra  g.gif
sakau gal prisisauksiu kur visos dingo  g.gif

imetu komentaram  4u.gif

pasislepsiu nuo saules

man nelabai. kažkaip norėtųs, kad rūbas būtų šviesus koks, ta mėlyna kažkaip gabaliukais man foto padalina blush2.gif

sakot ND baiginėjas. aga, tik ne mano doh.gif mano dar du berods likę. neturiu visai niekam laiko, ale tikiuos jau greit būsiu laisvesnė ir vėl galėsiu užsiimt maloniais (ir nelabai biggrin.gif ) foto reikalais

Atsakyti
vakaro/ryto pasizvalgymams biggrin.gif labiausiai patiko flicks, nes man nematyta ir kitaip. per porfolio reik eit, paskutine nuoroda.uzejus ant foto reik palaukt
Elliott Erwitt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 19, 20:36)
pirma laaabai patiko. tokia gyva foto
ši irgi patinka
o man vat klausimas. čia prašei jo, kad jį nufotkint? ar taip atėjai ir pykšt? man vis įdomu, kaip žmones fotografuojat. na nepažįstamus. jaučiu reikia kuklumą giliai paslėpt, nia smile.gif

ir vis neįsikertu kas gi tas "projektas12"  blush2.gif

Prasiau smile.gif Va ryt nesiu atspauzdinta, ireminta foto atsidekojimui, kad leidosi fotografuojamas smile.gif
Atsakyti
Mano zolynai smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:13)
Mano zolynai smile.gif

pakomentuok pirmą foto pati, kuom ji tau patiko, kad mums rodai. Ką joje matai gero, ką blogo, ką taip padarei, ką norėjai kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 19, 22:25)
pakomentuok pirmą foto pati, kuom ji tau patiko, kad mums rodai. Ką joje matai gero, ką blogo, ką taip padarei, ką norėjai kitaip...

as pirmoje foto matau gyvates galva .. galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:30)
as pirmoje foto matau gyvates galva .. galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.

ok, gyvatė. O kam tuomet tos žiogo antenos paliktos.

Trečia doto visai nieko, bnt ju spalviškai. Na žiūrisi ir galima būtų komentuoti kas, kaip... Bet va su pirmom dviem tiesiog numušei save į žemesnį lygį.
Siūlyčiau išmokti kelti po vieną foto iš to paties fotografavimo, o paskui duoti nuorodą į flickr, jei noriti komentarų ir kitoms foto.
Kelkit vieną, bet jūsų nuomone geriausią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 vasario 2013 - 22:39
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:13)
Mano zolynai smile.gif

Paskutine geriausia, spalvos visai patiko smile.gif
Pirmos dvi nea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 19, 22:37)
ok, gyvatė. O kam tuomet tos žiogo antenos paliktos.

Trečia doto visai nieko, bnt ju spalviškai. Na žiūrisi ir galima būtų komentuoti kas, kaip... Bet va su pirmom dviem tiesiog numušei save į žemesnį lygį.
Siūlyčiau išmokti kelti po vieną foto iš to paties fotografavimo, o paskui duoti nuorodą į flickr, jei noriti komentarų ir kitoms foto.
Kelkit vieną, bet jūsų nuomone geriausią.

kai sulyginau visas tris, tada ir as pamaciau, kad man mieliausia trecia wub.gif

o ziogo usai, niu gyvate i kazka gi kesinasi biggrin.gif

ir zinau kodel jos blogos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 19 vasario 2013 - 23:31