Ich, patiko tavo foto serija labiausiai moteris kepanti artisokus.
Aciu, malonu skaityti
QUOTE(ich @ 2013 02 18, 17:13)
Sveikos
pasiilgau jusu, griztu
keliu kelias gatves foto vakar bandziau tvarkyti foto
pasiilgau jusu, griztu
keliu kelias gatves foto vakar bandziau tvarkyti foto
pirma laaabai patiko. tokia gyva foto
QUOTE(Mangute @ 2013 02 18, 18:30)
sveikos
Griztu ir as su projekto nuotrauka. Projektas12. Gyvenimo būdas.
Griztu ir as su projekto nuotrauka. Projektas12. Gyvenimo būdas.
ši irgi patinka
o man vat klausimas. čia prašei jo, kad jį nufotkint? ar taip atėjai ir pykšt? man vis įdomu, kaip žmones fotografuojat. na nepažįstamus. jaučiu reikia kuklumą giliai paslėpt, nia
ir vis neįsikertu kas gi tas "projektas12"
QUOTE(Edeva @ 2013 02 19, 16:55)
oho visiskas stilis tyla pries audra
sakau gal prisisauksiu kur visos dingo
imetu komentaram
pasislepsiu nuo saules
sakau gal prisisauksiu kur visos dingo
imetu komentaram
pasislepsiu nuo saules
man nelabai. kažkaip norėtųs, kad rūbas būtų šviesus koks, ta mėlyna kažkaip gabaliukais man foto padalina
sakot ND baiginėjas. aga, tik ne mano mano dar du berods likę. neturiu visai niekam laiko, ale tikiuos jau greit būsiu laisvesnė ir vėl galėsiu užsiimt maloniais (ir nelabai ) foto reikalais
vakaro/ryto pasizvalgymams labiausiai patiko flicks, nes man nematyta ir kitaip. per porfolio reik eit, paskutine nuoroda.uzejus ant foto reik palaukt
Elliott Erwitt
Elliott Erwitt
QUOTE(Teka @ 2013 02 19, 20:36)
pirma laaabai patiko. tokia gyva foto
ši irgi patinka
o man vat klausimas. čia prašei jo, kad jį nufotkint? ar taip atėjai ir pykšt? man vis įdomu, kaip žmones fotografuojat. na nepažįstamus. jaučiu reikia kuklumą giliai paslėpt, nia
ši irgi patinka
Prasiau Va ryt nesiu atspauzdinta, ireminta foto atsidekojimui, kad leidosi fotografuojamas
Mano zolynai
QUOTE(Yvette @ 2013 02 19, 22:25)
pakomentuok pirmą foto pati, kuom ji tau patiko, kad mums rodai. Ką joje matai gero, ką blogo, ką taip padarei, ką norėjai kitaip...
as pirmoje foto matau gyvates galva .. galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:30)
as pirmoje foto matau gyvates galva .. galbut sviesos man kitokios norejosi, norejau, kad saulyte tuptu ant "gyvateles", bet siandien jos nebuvo.
ok, gyvatė. O kam tuomet tos žiogo antenos paliktos.
Trečia doto visai nieko, bnt ju spalviškai. Na žiūrisi ir galima būtų komentuoti kas, kaip... Bet va su pirmom dviem tiesiog numušei save į žemesnį lygį.
Siūlyčiau išmokti kelti po vieną foto iš to paties fotografavimo, o paskui duoti nuorodą į flickr, jei noriti komentarų ir kitoms foto.
Kelkit vieną, bet jūsų nuomone geriausią.
QUOTE(Mangute @ 2013 02 19, 23:13)
Mano zolynai
Paskutine geriausia, spalvos visai patiko
Pirmos dvi nea
QUOTE(Yvette @ 2013 02 19, 22:37)
ok, gyvatė. O kam tuomet tos žiogo antenos paliktos.
Trečia doto visai nieko, bnt ju spalviškai. Na žiūrisi ir galima būtų komentuoti kas, kaip... Bet va su pirmom dviem tiesiog numušei save į žemesnį lygį.
Siūlyčiau išmokti kelti po vieną foto iš to paties fotografavimo, o paskui duoti nuorodą į flickr, jei noriti komentarų ir kitoms foto.
kai sulyginau visas tris, tada ir as pamaciau, kad man mieliausia trecia
o ziogo usai, niu gyvate i kazka gi kesinasi
ir zinau kodel jos blogos!