Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabamos Ieva, mmm wub.gif smile.gif

Fain, kad dauguma jau į pabaigą su ND biggrin.gif

labas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 18, 13:17)
Alabamos Ieva, mmm  wub.gif  smile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 18, 14:13)
duoks nuoroda smile.gif

http://www.flickr.co...s/92568506@N08/
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 18, 13:17)
Alabamos Ieva, mmm  wub.gif  smile.gif

Fain, kad dauguma jau į pabaigą su ND biggrin.gif

Aha, man irgi Alabamos, foto šita nereali, vakar FB vis grožėjausi,o jau kasos.. karsta.gif wub.gif Šaunuolė.. thumbup.gif

Koks da į pabaiga.. lotuliukas.gif Tuoj velykos gi.. lotuliukas.gif Vėl bus krūva naujų mokinukių.. biggrin.gif

O aš tyliai sau pafotkinu, po sparneliu priglausta mokausi su šviesa draugaut, neišeina be gailesčio trinu dabar viską von, bet vistiek kažkada išeis to ko siekiu..

Dėl B. Adamso parodos, jau anksčiau skaičiau apie jo tuos meninius sugebėjimus ir tikrai dūšioj šaunuoliu išvadinau, super man jo darbai.. Tikrai prikausto, sustabdo dėmesį ir pasilieką atmintį... Tikrai šaunuolis vyras.. thumbup.gif

Nesupratau, buvo savaitgalinis žaidimukas ar nea.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 18, 11:06)
"fonas" gali buti ir pries objekta, na bent jau is principo wink.gif

Turejau as toki varianta padarius kai dariau 3 ND, bet ko tais pabijojau deti, nes kas liecia ND cia tokie kaip matau visgi standartai yra.. rolleyes.gif

Norejau pakomentuoti Dincelio foto, labai patiko man wink.gif Gal del to kad kaip sakai kazkokias esamas emocijas reiski wink.gif Maciau tavo ankstesne foto, tai sios labai kitokios, i geraja puse wink.gif
Atsakyti
Fainai bigsmile.gif

KLIPUKAS IR UŽ KADRO
Atsakyti
Net nebededu visu po tris, idesiu tik custom, ar kuris is ju geras?

Pirmas variantas baltos sp balansas nustatytas footografuojant i balta lapa, o kitas nustatytas fotografuojant i pati objekta?

user posted image

kitas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 18, 12:35)
dinceli man lbai patiko tavo paskutinioji foto bet nenesa ji man i kosmaru serijos, noretusi sviesumo svelnumo joje  4u.gif

Niu gal galima bus ir taip pabandyti.... g.gif
Papildyta:
Ieskau Alabamos Ievos, bais smalsu pasidare... radau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 18 vasario 2013 - 15:26
http://121clicks.com...ography-e-books

Gal kas skaitot angliškai ir rasit ką įdomaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 09:51)
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.

Na turi du variantus. Vežtis ir tikėtis, kad neapšvies, arba nesivežti juostinuko. Man šiaip niekan nebuvo apgadinę... Kitavertus, galima ir blogai išryškinti, subraižyti... visada gali kas nors nutikti. Aš skraidau nemažai bet gana paprastai tas juostas vežuosi, niekur nevynioju.
Tad pati nuspręsk kas tau geriau.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 08:51)
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.

As tai dar prisimenu tuos gudzius laikus, kai skaitmeninius fotikus tik vienetai turejo biggrin.gif Ir kai juosta dar nebuvo kazkas mistisko, o buvo tiesiog kasdiene foto priemone mirksiukas.gif Vezdavomes lektuvais ir fotikus, ir juosteles, ir niekad nieko nera nutike. (Tiesa, ISO 400 man jau riba budavo, kitokiu niekad nesu pirkus.) Tai jei skaneriai nuo tu laiku labai nepasikeite, neturetu ir tavo juostelems nieko nutikti.
Atsakyti
aš vežiausi ir 3200. Viskas normaliai
Atsakyti