Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Lina1989 @ 2014 01 31, 13:26)
Sveikos busimosios nuotakos,

Mes su vyru daug ziurejom, ieskojom graziausiu kvietimu pavyzdziu, nes norisi, kad kas susije su vestuvemis viskas butu grazu ir tobula  wub.gif
Suradome varianta, kuris patiko, kaina buvo per viduri, bet nusprendeme kvietimus pasigaminti patys pagal ta pavyzdi smile.gif aisku, lakstymu ieskant medziagu buvo daug, bet manau, kad tikrai verta, kai kvietimai bus pagaminti ikelsiu nuotrauka wink.gif
Patarimas, kas ieskot popieriaus kvietimu gamybai : Savanoriu pr. 22, ten atrodo vadinasi "Popieriaus stilius" arba "Popieriaus pasaulis", tikrai labai daug pasirinkimo smile.gif

Ech.. visi sie malonus vargai tikrai labai malonus wink.gif

Tikrai Savanoriu 22 ? Nes Savanoriu pr. 12 yra tokia Mylida, tai visiskai varganas popieriaus asortimentas. Man reikia fakturinio (trafaretinio) popieriaus, ir nieko negalejo grazaus parodyti verysad.gif
Atsakyti
Ypatingiems žmonėms gali būti ir tokie kvietimai įteikti smile.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos, is patities galiu pasakyti, kad Mylida kainas uzkelusi! As pigiau radau popieriu CUP'e! Ir pasirinkimas pasirode geresnis
Atsakyti
O aš aplamai, tiek ieškojau, tiek ieškojau, kad atsibodo ir pati darysiuosi...
Atsakyti
O as labai dziaugiuosi, kad dariausi pati! Nors belakstant ir ieskant popieriaus, pritrukus lipnios juosteles keikiausi, kad reikejo geriau nusipirkti, bet pavyko net sutaupyti smile.gif
Atsakyti
Tai ir mes šiandien galutinai priėjome išvados, kad darom patys.. Jau ir popierių nusipirkome ir juostelę biggrin.gif žodžiu savaitgalis nusimato darbingas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(EclipS_e @ 2014 04 10, 23:35)
Tai ir mes šiandien galutinai priėjome išvados, kad darom patys.. Jau ir popierių nusipirkome ir juostelę biggrin.gif žodžiu savaitgalis nusimato darbingas smile.gif)

Sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal turit idėjų kaip gražiai pasidaryti tokio tipo voką?
user posted image
user posted image
atrodo paprasti, bet niekaip neatrandu schemutės, kad gražiai išsilankstytų unsure.gif
man šie darbai pasakiški, bet buvau užsibrėžus kvietimus daryti savo rankomis tai vargstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2014 04 13, 19:51)
sveikos, gal turit idėjų kaip gražiai pasidaryti tokio tipo voką?
...........atrodo paprasti, bet niekaip neatrandu schemutės, kad gražiai išsilankstytų  unsure.gif
man šie darbai pasakiški, bet buvau užsibrėžus kvietimus daryti savo rankomis tai vargstu ax.gif

Žalioji fėja, ne viskas taip paprasta, kaip iš nuotraukos atrodo, kad tikrai gražiai pasidarytum - patikėk, reikia patirties. Ne vieną popieriaus lakštą sugadinsi, kol gausis tobulai. Ir kainuos brangiau nei užsisakyti. Tikrai ne bereikalo sakoma - pirmą daryk savo priešui, antrą savo draugui, na ir tik trečią gali sau ramiai daryt. Tai čia apie bet kokį rankų darbą. Geriau jau patikėti tą darbą žmogui, kuris ir kūrė tą žaliąjį grožį, jei jis tave taip užkabino mirksiukas.gif

O čia noriu parodyti savo darytus švelniai melsvai šventei - vokeliai su ištraukiama kortele:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 16 balandžio 2014 - 11:23
QUOTE(As sol @ 2014 03 25, 15:02)
Nuo popieriaus žinoma taip pat priklauso. Lenkimo liniją reikia daryti ne aštriu, o buku daiktu, pvz. vąšeliu apvalia galvute arba neberašančiu tušinuku. Ir pagrindas, ant kurio pasidėję popierių darysite lenkimo liniją, turi būti ne visai kietas. Jei vis vien lenkimo linija negražiai sulūžinėjusi, sulenkite būsimą kvietimą ir padildinkite tas lūžio vietas su nagų dilde  mirksiukas.gif .

Aciu uz patarima!! smile.gif pagelbejo smile.gif Didzioji dalis dalis kvietimu jau padaryti ir isdalinta, liko tik keletas pabaigt ir iteikt smile.gif
Atsakyti
Džiugu, kad pagelbėjau 4u.gif Būtinai nufotografuokit ir parodykit smile.gif

O kol čia taip tylu, rodau kvietimų variantą su inicialais mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,

prisijungiu ir aš prie jūsų diskusijų. Pasižiūrinėjom mes kvietimų kainas, tai taip pat nusprendėm patys daryti, sugalvojau daryti pakankamai neįprastus formos prasme kvietimus smile.gif norėjom, blizgaus popieriaus iš abiejų pusių, bet neradom tokio, kokio norėjom, tai apsiėjom su vienpusiu blizgiu, kita pusė paprasta smile.gif asmenims, kuriems negalėjom įteikti gyvai, padarėm iš fotografuotų foto video, jei bus pageidaujančių galėsiu atsiųsti video. Kvietimai paprasti, realiai gražiau atrodo nei foto smile.gif
Kaina gavosi gal iki 50lt, spausdinome namie, su photoshop padarėm maketą smile.gif

Tik foto nelabai moku įdėti čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redyskala: 02 gegužės 2014 - 18:56