Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Sveikos merginos, gal kur užmatėt mint spalvos popieriaus atvirukams? wink.gif Nes aš tai niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2014 01 29, 14:51)
Sveikos merginos, gal kur užmatėt mint spalvos popieriaus atvirukams? wink.gif Nes aš tai niekur nerandu  g.gif

Su geru spalvotu popieriumi tikra tragedija.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 29, 15:57)
Su geru spalvotu popieriumi tikra tragedija..  doh.gif

Kodel gi? As viska radau ko reikejo Klaipedos dizaino centro parduotuveleje 4u.gif (pati Klaipediete esu) , bet manau galima ir kituose miestuose atrasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 29, 20:33)
Kodel gi? As viska radau ko reikejo Klaipedos dizaino centro parduotuveleje  4u.gif (pati Klaipediete esu) , bet manau galima ir kituose miestuose atrasti smile.gif

Įdomu, o kur ta parduotuvė yra? Tai ten užsiima prekyba popieriumi? Čia Žiedų skg. 6 randasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 29, 20:33)
Kodel gi? As viska radau ko reikejo Klaipedos dizaino centro parduotuveleje  4u.gif (pati Klaipediete esu) , bet manau galima ir kituose miestuose atrasti smile.gif

Man nepasiseke, as ne klaipediete ax.gif As ieskojau popieriaus Siauliuose ir Vilniuje- gal neradau kur, bet pasiula beveik analogiska, spalvos tik "einamiausios" doh.gif
Atsakyti
Rodau mūsiškius kvietimukus. Nieko įpatingo, bet lb patiko man ta mintis, tad norėjau įgyvendinti smile.gif viską pasidariau pati, na išskyrus balioną.. biggrin.gif popieriaus gan nemažas pasirinkimas yra Popieriaus namai senamiestyje Daukšos g. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 30 sausio 2014 - 10:12
Originali mintis smile.gif Tik gaila, kad jau nelabai issaugoji kaip paprasta popierini varianta
Atsakyti
Tikrai labai sauni ir smaiksti ideja smile.gif
O kas del saugojimo... Na, vientai zmoniu, kurie saugo tuos pakvietimus (isskyrus busimas nuotakas biggrin.gif ). O siaip svarbiausiai, kad patiems grazu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai saunus kvietimukai thumbup.gif man si ideja irgi buvo kritusi i aki, tik as megstu praktiskuma.. Norejau, kad kvietimas tarnautu kaip informacija apie vestuves, kad zmones pamirse galetu pasitikslinti, kada kur kas vyks blush2.gif Giriu Jus uz drasuma thumbup.gif Beje, vardai kaip graziai iraityti virsuje- fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 30, 13:42)
Labai saunus kvietimukai  thumbup.gif  man si ideja irgi buvo kritusi i aki, tik as megstu praktiskuma.. Norejau, kad kvietimas tarnautu kaip informacija apie vestuves, kad zmones pamirse galetu pasitikslinti, kada kur kas vyks  blush2.gif Giriu Jus uz drasuma  thumbup.gif  Beje, vardai kaip graziai iraityti virsuje- fantastika  thumbup.gif

Mama rašė biggrin.gif ačiū už pagyrimus 4u.gif kad jie nėr praktiški tai sutinku, bet aš ir pati nesu praktiškas žmogus, man svarbu gražu ir "kitaip" biggrin.gif viskas yra įskaitoma ir nepripūtus baliono. tiesa, dauguma pamatę lb nustemba, bet net nepučia, nes "gi gaila sugadinti tokį grožį" biggrin.gif tad ta info kaip ir išlieka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 30 sausio 2014 - 15:14
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 30, 15:12)
Mama rašė  biggrin.gif ačiū už pagyrimus 4u.gif kad jie nėr praktiški tai sutinku, bet aš ir pati nesu praktiškas žmogus, man svarbu gražu ir "kitaip" biggrin.gif viskas yra įskaitoma ir nepripūtus baliono. tiesa, dauguma pamatę lb nustemba, bet net nepučia, nes "gi gaila sugadinti tokį grožį" biggrin.gif tad ta info kaip ir išlieka  bigsmile.gif

ai, bet kuriuo atveju, jau gavus toki pakvietima su balioneliu- svente lotuliukas.gif as tai toki gavusi nunesciau su heliu pripust, butu ir praktiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 30 sausio 2014 - 19:13
tikrai labai šaunus kveitimas su balionu ax.gif
Atsakyti