Sveikos merginos, gal kur užmatėt mint spalvos popieriaus atvirukams? Nes aš tai niekur nerandu
QUOTE(vikvita @ 2014 01 29, 14:51)
Sveikos merginos, gal kur užmatėt mint spalvos popieriaus atvirukams? Nes aš tai niekur nerandu
Su geru spalvotu popieriumi tikra tragedija..
QUOTE(Kadija @ 2014 01 29, 15:57)
Su geru spalvotu popieriumi tikra tragedija..
Kodel gi? As viska radau ko reikejo Klaipedos dizaino centro parduotuveleje (pati Klaipediete esu) , bet manau galima ir kituose miestuose atrasti
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 29, 20:33)
Kodel gi? As viska radau ko reikejo Klaipedos dizaino centro parduotuveleje (pati Klaipediete esu) , bet manau galima ir kituose miestuose atrasti
Įdomu, o kur ta parduotuvė yra? Tai ten užsiima prekyba popieriumi? Čia Žiedų skg. 6 randasi?
QUOTE(JogileRut @ 2014 01 29, 20:33)
Man nepasiseke, as ne klaipediete As ieskojau popieriaus Siauliuose ir Vilniuje- gal neradau kur, bet pasiula beveik analogiska, spalvos tik "einamiausios"
Rodau mūsiškius kvietimukus. Nieko įpatingo, bet lb patiko man ta mintis, tad norėjau įgyvendinti viską pasidariau pati, na išskyrus balioną.. popieriaus gan nemažas pasirinkimas yra Popieriaus namai senamiestyje Daukšos g.
Originali mintis Tik gaila, kad jau nelabai issaugoji kaip paprasta popierini varianta
Tikrai labai sauni ir smaiksti ideja
O kas del saugojimo... Na, vientai zmoniu, kurie saugo tuos pakvietimus (isskyrus busimas nuotakas ). O siaip svarbiausiai, kad patiems grazu butu
O kas del saugojimo... Na, vientai zmoniu, kurie saugo tuos pakvietimus (isskyrus busimas nuotakas ). O siaip svarbiausiai, kad patiems grazu butu
Labai saunus kvietimukai man si ideja irgi buvo kritusi i aki, tik as megstu praktiskuma.. Norejau, kad kvietimas tarnautu kaip informacija apie vestuves, kad zmones pamirse galetu pasitikslinti, kada kur kas vyks Giriu Jus uz drasuma Beje, vardai kaip graziai iraityti virsuje- fantastika
QUOTE(Kadija @ 2014 01 30, 13:42)
Labai saunus kvietimukai man si ideja irgi buvo kritusi i aki, tik as megstu praktiskuma.. Norejau, kad kvietimas tarnautu kaip informacija apie vestuves, kad zmones pamirse galetu pasitikslinti, kada kur kas vyks Giriu Jus uz drasuma Beje, vardai kaip graziai iraityti virsuje- fantastika
Mama rašė ačiū už pagyrimus kad jie nėr praktiški tai sutinku, bet aš ir pati nesu praktiškas žmogus, man svarbu gražu ir "kitaip" viskas yra įskaitoma ir nepripūtus baliono. tiesa, dauguma pamatę lb nustemba, bet net nepučia, nes "gi gaila sugadinti tokį grožį" tad ta info kaip ir išlieka
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 30, 15:12)
Mama rašė ačiū už pagyrimus kad jie nėr praktiški tai sutinku, bet aš ir pati nesu praktiškas žmogus, man svarbu gražu ir "kitaip" viskas yra įskaitoma ir nepripūtus baliono. tiesa, dauguma pamatę lb nustemba, bet net nepučia, nes "gi gaila sugadinti tokį grožį" tad ta info kaip ir išlieka
ai, bet kuriuo atveju, jau gavus toki pakvietima su balioneliu- svente as tai toki gavusi nunesciau su heliu pripust, butu ir praktiska