Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

[quote=Redyskala,2014 05 02, 18:54]
Sveikos merginos,

prisijungiu ir aš prie jūsų diskusijų. Pasižiūrinėjom mes kvietimų kainas, tai taip pat nusprendėm patys daryti, sugalvojau daryti pakankamai neįprastus formos prasme kvietimus smile.gif norėjom, blizgaus popieriaus iš abiejų pusių, bet neradom tokio, kokio norėjom, tai apsiėjom su vienpusiu blizgiu, kita pusė paprasta smile.gif asmenims, kuriems negalėjom įteikti gyvai, padarėm iš fotografuotų foto video, jei bus pageidaujančių galėsiu atsiųsti video. Kvietimai paprasti, realiai gražiau atrodo nei foto smile.gif
Kaina gavosi gal iki 50lt, spausdinome namie, su photoshop padarėm maketą smile.gif

Tik foto nelabai moku įdėti čia, galiu nebent atsiųsti smile.gif

Atsakyti

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Aš kvietimus taip pat dariau pati. 15 kvietimų man kainavo 25 litus. Pasižvalgiau parduotuvėse pirkti juos, bet visi tokie kičiniai, baisiai negražūs. Aišku, gal Vilniuje ar Kaune jų didesnis pasirinkimas,bet Šiauliuose nieko gero neradau. O gamintis pas profesionalus gan brangiai kainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as ir mano drauge daremes ranku darbo pakvietimus cia, ir tikrai nuosirdziai galiu parekomenduoti, tiek del darbo kokybes, tiek del atlikimo greicio.

https://www.facebook...pieriaus.magija

user posted image
Atsakyti
Kokiais klijais reiktų kalkinį popierių priklijuoti prie kvietimo pagrindo? Gal patarsit. Kakžkur skaičiau apie silikoninius. Kur juos rasti įsigyti ne internetu? Gal ir kitokie tinka?
Papildyta:
QUOTE(Banguojanti @ 2014 04 10, 08:07)
Sveikos, is patities galiu pasakyti, kad Mylida kainas uzkelusi! As pigiau radau popieriu CUP'e! Ir pasirinkimas pasirode geresnis

O kur tam CUP'e pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2014 06 20, 17:06)
Kokiais klijais reiktų kalkinį popierių priklijuoti prie kvietimo pagrindo? Gal patarsit. Kakžkur skaičiau apie silikoninius. Kur juos rasti įsigyti ne internetu? Gal ir kitokie tinka?
Papildyta:
O kur tam CUP'e pirkti?

kalkini popieriuka idealiausia klijuoti dvipuse lipnia juostele, ypač jei skaidri būna
Atsakyti
Rodau dar štai tokį kvietimų variantą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi pati esu kreivarankė doh.gif tai man padarė draugės pažįstama, ji ne man vienai jau darė ir tik po 3lt už kvietimą sumokėjau (kai parduotuvėj kinietiški brangiau net kainuoja schmoll.gif ) kadangi norėjau pastelinių, rinkausi iš šių pavyzdžių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Londe @ 2014 07 28, 14:40)
Kadangi pati esu kreivarankė  doh.gif  tai man padarė draugės pažįstama, ji ne man vienai jau darė ir tik po 3lt už kvietimą sumokėjau (kai parduotuvėj kinietiški brangiau net kainuoja  schmoll.gif ) kadangi norėjau pastelinių, rinkausi iš šių pavyzdžių
http://www.part.lt/i...04c5a492364.jpg

O gal galima būtų draugės daugiau darbelių pamatyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2014 07 28, 13:21)
O gal galima būtų draugės daugiau darbelių pamatyti?  bigsmile.gif

Pritariu!!! Ir as noreciau daugiau pamatyti ir gal uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumet rekomenduoti ax.gif kur butu galima isigyti grazu vokeli pinigeliams ideti?
Gal yra kokia auksaranke SM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 29 liepos 2014 - 14:08
QUOTE(Miškauogė @ 2014 07 28, 16:21)
O gal galima būtų draugės daugiau darbelių pamatyti?  bigsmile.gif

QUOTE(Dolyte @ 2014 07 28, 22:47)
Pritariu!!! Ir as noreciau daugiau pamatyti ir gal uzsisakyti  blush2.gif

Oj tik dabar pamačiau, kad parašėt blush2.gif

Kiek mano žinios neša, mergina atostogauja dabar, bet jei kažkam nėra labai skubu, tuomet drąsiai rašykit jai el.paštu rimideja@gmail.com smile.gif
Atsakyti