Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(medasta @ 2006 06 10, 14:00)
man gatvinukas iš paskutinių foto patiko ir fairy biggrin.gif

Tai tikrai GERI irisiukai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 10, 23:19)
Tai tikrai GERI irisiukai... smile.gif

geri, tai reiškia, atitinka pagal selekcininkų kriterijus ir plius atsparūs LT sąlygom ? g.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek žiedų smile.gif
http://public.fotki.com/irises/2006/
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 13, 12:55)

Nu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif man ta Michel Paul spalva ir dar kelios panašios patiko..... 4u.gif
O dar ir keturkojį pagalbininką turite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 13, 22:39)
Nu labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man ta Michel Paul spalva ir dar kelios panašios patiko.....  4u.gif
O dar ir keturkojį pagalbininką turite  ax.gif

Michael Paul yra žemas...Iš aukštų yra daug juodesnių...pvz.Swazi princess,Hello Darkness ar Before The Storm...Paskutiniai du dar ir Daikso medalius turi,yra geriausių irisų veislių šimtuko TOP 100 viršuje...Visos mano turimos juodos veislės(aš jų turiu virš dešimties)neblogai auga,o Hello Darkness tiesiog viršina visus irisų augumo ir žydėjimo gausumo rekordus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 14, 19:57)
Michael Paul yra žemas...Iš aukštų yra daug juodesnių...pvz.Swazi princess,Hello Darkness ar Before The Storm...Paskutiniai  du dar ir Daikso medalius turi,yra geriausių irisų veislių šimtuko TOP 100 viršuje...Visos mano turimos juodos veislės(aš jų turiu virš dešimties)neblogai auga,o Hello Darkness tiesiog viršina visus irisų augumo ir žydėjimo gausumo rekordus mirksiukas.gif

O kad žemas.......... tai ką blogai g.gif
Nu jau negaliu atsižavėti jų grožiu wub.gif
Beje šeštadienį gal būsiu Kaune clap.gif tai labai norėčiau užsukti pas jus pažiūrėti gyvai blush2.gif Gal galėtumėte adresą ir savo nr. parašyti į AŽ prašau,pasistengčiau surasti JUS 4u.gif
Atsakyti

Dar kelios nuotraukos...
http://public.fotki.com/1r1ses/irisai/
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 18, 15:33)

Nu kaip visada ką ir bepridursi wub.gif wub.gif wub.gif
Dėkui už nr. tik gaila kad neišėjo išvažiuoti,na bet gal dar kitą kartą g.gif ir kad tik išeitų kol dar tas grožis žydės thumbup.gif
Atsakyti
Bagia nužydėti vilkdalgiai. Ar jau galima juos išskirstyti ir persodinėti? Ir kaip ir po kiek juos išskirstyti? Ar reikia peiliu padarytas perpjovas kuo nors pabarstyti?
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 06 22, 16:47)
Bagia nužydėti vilkdalgiai. Ar jau galima juos išskirstyti ir persodinėti? Ir kaip ir po kiek juos išskirstyti? Ar reikia peiliu padarytas perpjovas kuo nors pabarstyti?

Optimaliausias vilkdalgių dauginimo/persodinimo laikas-liepos antra pusė-rugpiūčio pradžia,nors juos,reikalui esant, galima persodinti visą vegetacijos laikotarpį.Gyvybingiausia yra 1-2 metų rizoma(šakniastiebis),todėl,persodinėjant didelius,senus kerus,logiškiausia palikti tik tokio amžiaus ūglius.Daugumoje atvejų pjaustyti jų nebūtina-jie labai puikiai laužosi mirksiukas.gif Išskirsčius reikia nupjaustyti žiedstiebius ir 2/3 patrumpinti lapus(kirpti geriausia įstrižai,paliekant ilgiausią jauniausią lapą,suteikiant sodmeniui piramidės pavidalą. Pjūvio/lūžio vietas galima pabarstyti medžio anglimi,bet praktiškai pilnai užtenka sodmenis prieš sodinimą pusdienį palaikyti saulės atokaitoje...Saulė-pati pigiausia ir geriausia dezinfekcijos priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už išsamią informaciją. Užsiimsim! biggrin.gif
Atsakyti

http://public.fotki.com/irisez/iriss/
Atsakyti