Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(Evilka @ 2010 03 30, 20:16)
Ar megsta vilkdalgius kurmiai.mano vilkdalgyna taip isretino,kad baisu ziuret

Na jau tie gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Mano miniatiuriniai irisiukai jau sudygo thumbup.gif Tik pirmi metai juos turesiu tai net nezinau kokie bus..labai smalsu ax.gif
O kurmiu tai ir pas mane pilna doh.gif Rudeni dziaugiaus kad tik keli kupsteliai iskelti,o pavasari siaubas, kad pasidarbavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 03 31, 10:32)
Mano miniatiuriniai irisiukai jau sudygo thumbup.gif Tik pirmi metai juos turesiu tai net nezinau kokie bus..labai smalsu ax.gif
O kurmiu tai ir pas mane pilna doh.gif Rudeni dziaugiaus kad tik keli kupsteliai iskelti,o pavasari siaubas, kad pasidarbavo unsure.gif

Tai jau tikrai, kad pavasarį jie pasidarbavo mad.gif
Atsakyti
Kaip auga Jūsų vilkdalgiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 22:27)

Po truputį auga, žiūriu, kad ir tie kuriuos perkėliau į kitą vietą lyg ir prigijo jau.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 21:27)

Auga ,stiebiasi smile.gif tik va klausimelis iskilo -labai jau pliki gumbai islinde,gal man juos durpemis ,ar kokia zeme geriau uzbert? g.gif Ar nieko ir taip?Ir ar nereikia pelenais patrest siuo metu? ax.gif
O miniatiuriniai kokie grazuoliai zydejo wub.gif Reiks daugiau nusipirkt rudeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 24, 21:04)
Auga ,stiebiasi smile.gif tik va klausimelis iskilo -labai jau pliki gumbai islinde,gal man juos durpemis ,ar kokia zeme geriau uzbert? g.gif Ar nieko ir taip?Ir ar nereikia pelenais patrest siuo metu? ax.gif
O miniatiuriniai kokie grazuoliai zydejo wub.gif Reiks daugiau  nusipirkt rudeni ax.gif

Ką parašei - viską gali padaryti, tik nepadaugink mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kiek supratau issalo,nes nerodo gyvybes zenklu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 22:27)

Labutis 4u.gif
Maniškiai auga kaip pablūdę,ankstivieji jau pumpuruojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
ne čia pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 05 gegužės 2010 - 21:01
QUOTE(merga @ 2010 05 05, 22:50)

drinks_cheers.gif Mano taip pat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 05, 22:15)

Gaila, gal vėlai rudenį sodinai? g.gif
Atsakyti
Lyg ir laiku pasodinau,bet numire.Nors kaip sako viltis visada mirsta paskutine,nekrapstau,o gal kada kai stipriau atsils isleis koki ugleli. ax.gif
Atsakyti