Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

Eina sau,nieko nerandu apie tuos mazuosiu irisus doh.gif gal nemoku ieskot blush2.gif padekit kas nors mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 09, 14:03)
Eina sau,nieko nerandu apie tuos mazuosiu irisus doh.gif gal nemoku ieskot blush2.gif padekit kas nors mastau.gif

Gal bandyk ieškoti "svogūniniai vilkdalgiai" g.gif
Atsakyti

ir aš nieko neradau,turiu daug žurnalų apie gėles pabandysiu pavartyt gal ką rasiu mirksiukas.gif

QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 14:09)
Gal bandyk ieškoti "svogūniniai vilkdalgiai"  g.gif

taip ir rašiau,bet nieko doh.gif
Atsakyti
Aš šiemet irgi pirmi metai kaip pasisodinau svogūninius vildalgius. Ant pakuotės buvo nupiešta sodinti 9-11 mėn., o žydės gegužės mėn.
Atsakyti
Mazyciai,tai tokie ar dar kitokieuser posted image
Atsakyti

Čia apie svogūninius vilkdalgiukus nieko nerandi? Įvesk Iris reticulata ir gausi daaaaug skaitymo biggrin.gif ... (jeigu teisingai supratau apie ką jūs čia ieškot, ko prisipirkot smile.gif ).
Va, kad ir čia pasiskaitykit.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 10 09, 20:26)

va čia gale puslapio yra šitie irisai parodyti,tokius ir pirkau,tik ne visą dėžę,o po kelis svogūnus visų ax.gif

http://www.seklos.lt/index.php?id=2447
Papildyta:
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 09, 21:32)
Čia apie svogūninius vilkdalgiukus nieko nerandi? Įvesk Iris reticulata ir gausi daaaaug skaitymo  biggrin.gif ... (jeigu teisingai supratau apie ką jūs čia ieškot, ko prisipirkot smile.gif ).
Va, kad ir čia pasiskaitykit.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif apie šituos ir rašo ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Na va bendrom jegom iminem misle. biggrin.gif
Atsakyti
Aš kaip tik pasisodinau svogūninius vilkdagius iš pakelio prieš mėnesį, bet matyt ne tuos mažuosius,jie turėtų būti didesni, tai mano nuostabai jie jau pradėjo vos listi iš žemės. O plukės iš pakelio taipogi, kurias irgi tada sodinau, bet jos iš gumbelių, tos,kur nurodyto saito paveiksliuke, jau seniai išdygo smarkiai virš žemės, tokios žalios šluotelės. Esu labai nustebusi, nes laukiau sudygimo požymių tik pavasarį, parašyta, kad žydės pavasarį. Ar viskas čia normaliai, ir ką man dabar daryti, užkasti žiemai, kad kartais nepašaltų, ar ką? O gal jos dar ir pražys netikėtai? Beje, o aš norėčiau gauti gumbelinių vilkdagių, bet pakeliuose tik svogūniniai. Ar būna pirkti?
Atsakyti
Gumbelinių šį rudenį aš turėjau perteklių, o šiaip galima rasti mugėse.
Atsakyti
Sveikos ax.gif o galima vilkdalgius "ant palanges" augint ???? unsure.gif
Atsakyti
Šiandien pasodinau vilkdalgį - mulčiavau durpėmis, tikiuosi, kad išgyvens ax.gif

Negirdėjau, kad kas nors vilkdalgius ant palangės augintų, bet juk visada galima eksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti