Čia apie svogūninius vilkdalgiukus nieko nerandi? Įvesk Iris reticulata ir gausi daaaaug skaitymo ... (jeigu teisingai supratau apie ką jūs čia ieškot, ko prisipirkot ).
Va, kad ir čia pasiskaitykit.
Čia apie svogūninius vilkdalgiukus nieko nerandi? Įvesk Iris reticulata ir gausi daaaaug skaitymo ... (jeigu teisingai supratau apie ką jūs čia ieškot, ko prisipirkot ).
Va, kad ir čia pasiskaitykit.
Aš kaip tik pasisodinau svogūninius vilkdagius iš pakelio prieš mėnesį, bet matyt ne tuos mažuosius,jie turėtų būti didesni, tai mano nuostabai jie jau pradėjo vos listi iš žemės. O plukės iš pakelio taipogi, kurias irgi tada sodinau, bet jos iš gumbelių, tos,kur nurodyto saito paveiksliuke, jau seniai išdygo smarkiai virš žemės, tokios žalios šluotelės. Esu labai nustebusi, nes laukiau sudygimo požymių tik pavasarį, parašyta, kad žydės pavasarį. Ar viskas čia normaliai, ir ką man dabar daryti, užkasti žiemai, kad kartais nepašaltų, ar ką? O gal jos dar ir pražys netikėtai? Beje, o aš norėčiau gauti gumbelinių vilkdagių, bet pakeliuose tik svogūniniai. Ar būna pirkti?