Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 08, 08:30)

thumbup.gif O kodėl nebūna raudonų irisų?
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 08, 08:30)

ach kiek grozybiu wub.gif
mano didieji irisai niekaip nenori ziedeliu iskleist schmoll.gif
siaip tai man irgi labai rupetu savo menka irisiuku kolekcija papildyt, zinoma dabar dar ne laikas juos persodint, bet gal galima butu suzinot kokiu ir uz kiek galetumet parduoti (i AZ ar kaip patogiau)? mane domintu vidutinio ugio ir maziukai.

ir dar vienas klausimelis: ziurinedama nuotraukas radau orchideja, kaip jai sekasi augti musu klimatinem salygom?
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2006 06 08, 10:57)
ach kiek grozybiu  wub.gif
mano didieji irisai niekaip nenori ziedeliu iskleist  schmoll.gif 
siaip tai man irgi labai rupetu savo menka irisiuku kolekcija papildyt, zinoma dabar dar ne laikas juos persodint

Didžiųjų irisų nuotraukų čia ir nėra... smile.gif
Aukštaūgiai dar tik pirmus žiedus skleisti pradeda...ir tai tik ankstyviausios veislės,pasodintos šilčiausiose vietose... mirksiukas.gif Lyginant su daugiamečiu vidurkiu, šiais metais irisų žydėjimas vėluoja kokią savaitėlę...šalta.
Dėl persodinimo...žiūrint,kaip i tą procesą pažiūrėsit... mirksiukas.gif Visumoje irisus galima persodinėti visą vegetacijos sezoną ,-ankščiau persodinti,nežiediniai ūgliai turės daugiau laiko sustiprėti ir pasiruošti kito sezono žydėjimui,na,o žiediniai ūgliai lai žydi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 08, 07:30)

Nu negaliu atsigrožėti,kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(medasta @ 2006 05 30, 07:57)
Ir kokia daigelio kaina pas jus? Kur randatės? ( čia gal į AZ mirksiukas.gif )

Va šitą ir aš labai noriu sužinoti blush2.gif Kad gyvenate Vilniuje tai matau,bet kad retokai ten būnų,kad galėčiau pamatyti gyvai verysad.gif
O jūsų straipsnio paskaityti,tai iki bibliotekos vis nenueinu doh.gif va kad būtų kur internete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 08, 12:48)
  Kad gyvenate Vilniuje tai matau,bet kad retokai ten būnų,kad galėčiau pamatyti gyvai  verysad.gif

As Kaune gyvenu... rolleyes.gif Visos Lietuvos irisų fanai tai zino mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif o kainū negalima suzinot?nuo kiek iki kiek? ax.gif o į kitus miestus nesiunčiat?
labai jau gražu wub.gif
Atsakyti

Gerb, Gintarai , va šitokio grožio kaip PICT0008 , PICT0009 , PICt0028 dar neteko matyti , nuotabus augalas , o kokie žiedai?
Atsakyti
4u.gif :4u:NUOSTABŪS ZIEDELIAI! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skimija9015 @ 2006 06 08, 18:00)
Gerb, Gintarai , va šitokio grožio kaip PICT0008 , PICT0009 , PICt0028 dar neteko matyti , nuotabus augalas , o kokie žiedai?

Dalies nuotraukose esančių irisiukų niekas niekada niekur negalėjo matyti,nes tai mano sėjinukai... biggrin.gif
O savoka "gražus" yra labai jau reliatyvi... smile.gif Vieniems gražūs vienspalviai,kitiems įvairiaspalviai,vieniems ryškūs,kitiems pastelinių spalvų...Be to,skirtingos veislės yra nevienodo gyvybingumo ir augumo...O kur dar žiedo dydis, forma,tekstūra,gofruotumas,žiedų skaičius ir t.t....Jei visos kažkurios veislės charakteristikos yra teigiamos,ji apibudinama labai trumpai:"GERAS" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2006 06 08, 11:43)
As Kaune gyvenu... rolleyes.gif  Visos Lietuvos irisų fanai tai zino  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš dar ne fanė blush2.gif aš tik pradedanti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 09, 10:31)
Aš dar ne fanė  blush2.gif  aš tik pradedanti  4u.gif

Kiekvienoje gyvenimo srityje kažkada būna pradžia... mirksiukas.gif Niekas negimsta žinodamas ar mokėdamas...Žmogus gyvena,kaupia žinias,patirtį...auga profesionaliąja prasme...Aš "irislige" susirgau prieš gerus 20 metų(prieš tai ar greta to buvo įvairios kitos mėgėjiškos biologijos sritys),per tą laiką esu auginęs arba tebeauginu apie tūkstantį pavadinimų įvairiausių irisų...Nuo tokių ligų pasveikti nėra vilties...vien "selekcijos virusas" savo "pavojingumu" nenusileidžia AIDS schmoll.gif tongue.gif Papasakoti to neįmanoma,tą reikia pajusti smile.gif Linkiu susirgti... rolleyes.gif
Atsakyti
man gatvinukas iš paskutinių foto patiko ir fairy biggrin.gif
Atsakyti