Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(Baltupyte @ 2006 05 31, 21:28)
Nuostabios gėlės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gavau pabandymui ir aš vieną gumbelį žemaūgį geltoną ax.gif Man įdomu per kiek laiko jie išsiplės,ar reikia daugiau gumbelių sodint g.gif  4u.gif

Gyvybingos veislės paprastai dauginasi geometrine progresija...jei kokių katastrofų jų gyvenime neįvyksta mirksiukas.gif
Paskelbta Vakar, 09:26
  Laba diena. p.Gintarai 
Pas Jus apsilankiusi, jau kitomis akimis peržiūrėjau kolekciją iš naujo. Gal kad daug info gavau 
Ydomu būtų sužinoti apie šias veisles:
Cats Eye ( nu superinis kūrinys)! Cranopple; ornament, zero ( labaaai patiko), Smitten Kitten, Splashacata, Magic bubbles ir Baltic 4 ( nu jau čia tvarinys!!!)
Ar tai Jūsų išvestos veislės? Ar importuotos? ( čia dėl atsparumo noriu sužinoti, ar gerai augs LT sąlygomis)
Kokie tai: žemi, vidutiniai ar aukšti augalai. ( Mane domina žemesni ir vidutiniai)
Ir kainas gal būtų galima į AZ 
P.S. pas Jus kai buvau, sakiau kad man užteks trijų rūšių, dabar, manau, kad su tiek neapsiribosiu 
Ačiū už atsakymus 

Ne ,tarp paminėtų veislių maniškių nėra. smile.gif Aukštasis tik 1- Splashacata.Pačios gyvybingiausios-Ornament(25-30 cm) ir Cranapple(50-60)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintaras Klimaitis: 02 birželio 2006 - 01:30
O kaip šios veislės laikosi LT sąlygomis? Kažin ar mano išvardintos rūšys labai lepios LT sąlygomis? Ar augina jas kas Lietuvoje? Ar turėtumėt jų pardavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 06 02, 10:28)
O kaip šios veislės laikosi LT sąlygomis? Kažin ar mano išvardintos rūšys labai lepios LT sąlygomis? Ar augina jas kas Lietuvoje? Ar turėtumėt jų pardavimui? ax.gif

Visus žiedus fotografavau aš pats savoje kolekcijoje.Taigi klausimas"Ar augina jas kas Lietuvoje?"yra beprasmis.
Kadangi pagrindinis mano tikslas kolekcionavimas ir selekcija,specialiai pardavimui neauginu,gyvybingiausių,intensyviai besidauginancių veislių vieną-kitą daigelį atskirti galėčiau... smile.gif
Atsakyti
Minėjote, kad esate parašęs straipsnį apie vilkdalgių priežiūrą, gal galite nuorodą mestelėti? blush2.gif
Atsakyti
kazkas atsitiko mano vilkdagiams g.gif tik siauralapis apsipylęs ziedais o kiti tik lapų prisiauginę verysad.gif pernai toj pačioj vietoj šitaip graziai zydėjo ax.gif
Atsakyti
[quote=medasta,2006 06 02, 14:05]
Minėjote, kad esate parašęs straipsnį apie vilkdalgių priežiūrą, gal galite nuorodą mestelėti? blush2.gif
[/quote]
Straipsnių parašęs ne 1,bet kad jie buvo spausdinti žurnaluose ar laikraščiuose... blush2.gif Žadu pasitaisyti... mirksiukas.gif
[/QUOTE]kazkas atsitiko mano vilkdagiams tik siauralapis apsipylęs ziedais o kiti tik lapų prisiauginę pernai toj pačioj vietoj šitaip graziai zydėjo [QUOTE]
Ši žiema buvo neeilinė-vietomis stipriai nukentėjo įvairios daugiametės gėlės...Jūsų barzdotųjų vilkdalgių(siauralapiai-greičiausiai bus sibiriniai ar spuria)nušalo žiediniai ūgliai...Jei keras tankiai suaugęs,reiketų jį išskirstyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintaras Klimaitis: 04 birželio 2006 - 17:17
taip taip taip sidabriniai thumbup.gif o barzdotieji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 06 04, 21:48)
taip taip taip sidabriniai thumbup.gif o barzdotieji verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar nesu girdėjęs,kad sibirinius vilkdalgius kas nors taip vadintų...Patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
PARDON blush2.gif
Atsakyti
Sveiki p. Gintarai,
pernai iš jūsų kolekcijos ir aš įsigijau keletą daigelių. Peržiemojo berods gerai. Jau ir pražįsti suspėjo thumbup.gif Tik su spalvom tai nelabai pataikiau. Man gražiausi ryškių spalvų irisai (ryškiai geltoni, mėlyni), o maniškiai, sakyčiau, "murzinoki".
Pirkau pagal nuotraukytes, tai gal dėl to ir nelabai pataikiau spalvą išsirinkti. Gal būtų galimybė pamatyti Jūsų žydinčių augaliukų? Šiemet dar norėčiau įsigyti, nes savo gėlyną pasididinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 06 06, 14:33)
Sveiki p. Gintarai,
pernai iš jūsų kolekcijos ir aš įsigijau keletą daigelių. Peržiemojo berods gerai. Jau ir pražįsti suspėjo  thumbup.gif Tik su spalvom tai nelabai pataikiau. Man gražiausi ryškių spalvų irisai (ryškiai geltoni, mėlyni), o maniškiai, sakyčiau, "murzinoki".
Pirkau pagal nuotraukytes, tai gal dėl to ir nelabai pataikiau spalvą išsirinkti. Gal būtų galimybė pamatyti Jūsų žydinčių augaliukų? Šiemet dar norėčiau įsigyti, nes savo gėlyną pasididinau  biggrin.gif

Žemaūgių žydėjimas jau eina į pabaigą,bet paskubėjus dar būtų galima šį tą pamatyti mirksiukas.gif Parasykit AŽ,susitarsim.
Ne visos veislės nuotraukose atrodo lygiai taip pat,kaip gyvos,galima sakyti,kad skirtingos veislės yra nevienodai fotogeniškos,-kai kurios gražesnės nuotraukose,o kai kurios-natūroje mirksiukas.gif Be to,pirmais metais po persodinimo nereikia tikėtis max.grožio,-tai daugiamečiai augalai,visą savo puikumą,žiedų gausą,jų formas bei max.dydžius parodantys tik gerai įsiaugę...
O kokie tų "murzinokų" pavadinimai?
Atsakyti
Dar truputėlis nuotraukų smile.gif
http://public.fotki....ieji/page3.html
Atsakyti