Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(staselė @ 2008 05 29, 15:55)
Labai gražūs visų vilkdalgiai!  Smagu, kad taip gausiai džiugina žiedais. O man labai įdomus vilkdalgis pasirodė, ,,Namo aplinkoje'', atrodo buvo nuotrauka įdėta, kur vilkdalgio lapai žali su baltomis dryželėmis.  Dabar galvoju, galvoju, gal čia labai brangiai tokia rūšis kainuoja, nes aš tokio vilkdalgio nebuvau mačiusi.

Ne, tikrai nebrangu - Kuršėnuose Knifofija forumietė parduoda... thumbup.gif Aš jau turiu iš jos, dar be žiedų, bet abu kelmeliai išžiemojo...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 07:40)
Nu va nors šiuom kartu aš galiu pasidžiaugti, kad esu kaunietė. Lėksiu ir apsilankysiu Garliavoje pas tuos gėlininkus ir aš noriu tokio mažyčio grožio thumbup.gif

Tai ir rožių pas Elijošius gali nulėkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 29, 17:45)
Ne, tikrai nebrangu - Kuršėnuose Knifofija forumietė parduoda...  thumbup.gif  Aš jau turiu iš jos, dar be žiedų, bet abu kelmeliai išžiemojo...

O kiek panašiai kainuoja toks vilkdalgis, gal jam reikia kokios ypatingos priežiūros? g.gif
Atsakyti
Sestadieni isigijau nauja vilkdalgi,stai toki-
http://geles.xz.lt/p...dfdf7ad2058173d
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 02, 16:46)
Sestadieni isigijau nauja vilkdalgi,stai toki-
http://geles.xz.lt/p...dfdf7ad2058173d

Na koks gražus thumbup.gif Aš irgi noriu blush2.gif
O tie, kur pirkau iš Tavęs Merga - tai žydi jau mirksiukas.gif Tie azijietiški dar ne, nes nukirpau jų "palaidus plaukus", o tie kiti... Dabar žydi violetiniai ir geltoni. O noriu dar juodai bordo, noriu oranžiniai purpurinio, noriu... noriu... blush2.gif Kas turi - siūlykite - su malonumu nupirksiu mirksiukas.gif

A ir dar - ar galima dabar juos sodinti jau... ?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 02 birželio 2008 - 16:52
Galima.Tik pasodinus reikia istikruju nupjauti ziedkocius su ziedais,kad sustipretu keras.Bet as ju nepjaunu(grazu kaip sode kampelis zydi).Kai nuzydi,tada sutvarkau kereli,patresiu. wink.gif
O tie, kur pirkau iš Tavęs Merga - tai žydi jau Tie azijietiški dar ne, nes nukirpau jų "palaidus plaukus",
Sie zydes kitamet,dabar sustipres keriukai. smile.gif
Atsakyti
Mano irisų kampelis... Planuoju dar prisodinti, kokiais akmenimis apdėti ir padaryti "netvarkingai" ....

[attachmentid=145326]
Atsakyti
quote=xxxsaulyte,2008 06 03, 10:52]
Mano irisų kampelis... Planuoju dar prisodinti, kokiais akmenimis apdėti ir padaryti "netvarkingai" ....

[attachmentid=145326]
[/quote]

Labai grazus kampelis 4u.gif
Atsakyti
Merga - o normaliai atsiunčia vilkdalgius ta firma "gėlės tinkle" ??? Vakar prisirinau kelių rūšių - labai noriu... Ir vieta žiūriu jiems ten tiko, nes ten pati drėgniausia sklypo vieta...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 03, 11:23)
Merga - o normaliai atsiunčia vilkdalgius ta firma "gėlės tinkle" ??? Vakar prisirinau kelių rūšių - labai noriu... Ir vieta žiūriu jiems ten tiko, nes ten pati drėgniausia sklypo vieta...

Draugauju su jais kelis metus.Kol kas jokiu nusiskundimu neturiu.Atsiuncia dvieju -triju savaiciu begyje.Siuncia dazniausiai mazus daigelius,nes kuo didesnis augalas,tuo didesnes pasto islaidos,kurias apmoki pats.Maziausia pirkimo suma -25lt
Issamesne info:-mob. 8-61238275 arba 8-61254061, geriausiai po 15 val., arba užsisakyti elektroniniu paštu uzsakymams@yahoo.com arba paprastu paštu, adresu: Likėnėlių – 10, Pabiržė, 41386 Biržu raj.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 03, 10:32)
Draugauju su jais kelis metus.Kol kas jokiu nusiskundimu neturiu.Atsiuncia dvieju -triju savaiciu begyje.Siuncia dazniausiai mazus daigelius,nes kuo didesnis augalas,tuo didesnes pasto islaidos,kurias apmoki pats.Maziausia pirkimo suma -25lt
Issamesne info:-mob. 8-61238275 arba 8-61254061, geriausiai po 15 val., arba užsisakyti elektroniniu paštu uzsakymams@yahoo.com arba paprastu paštu, adresu: Likėnėlių – 10, Pabiržė, 41386 Biržu raj.

Na bandysiu jiems skambinti, nes vakar po pietų išsiunčiau - kol kas jokoi atsakymo...
Atsakyti
Merginos kada geriausiai pasodinti vilkdagius, sakė kai nužydės gausiu dovanų, ir ar pramečiuoja jie. pernai žydėjo labai gražiai o šiemet nei vieno žiedo tik prasti žydi. tai padariau išvadą kad pramečiuoja.
Atsakyti