Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai(iris)

QUOTE(rramii @ 2008 03 17, 16:17)
Nu va kaip gerai kad galima thumbup.gif , nes kai toks geras  yess.gif oras tai ir norisi krapstytis  gelynuose, o as vis galvojau kad dar anksti g.gif. Bet jau siemet nezydes turbut?? rolleyes.gif

Manau, kad žydės! ax.gif
Atsakyti
sveiki, labai noreciau uzsiauginti vilkdalgiu, nusipirkau ju saknu parduotuveje, gal galit patart kaip man daryti, ar sudaiginti vazonelyje pirmiausiai, ar ne? ar jie zydes siemet ?
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2008 03 21, 15:03)
sveiki, labai noreciau uzsiauginti vilkdalgiu, nusipirkau ju saknu parduotuveje, gal galit patart kaip man daryti, ar sudaiginti vazonelyje pirmiausiai, ar ne? ar jie zydes siemet ?

Sveikute, na jei tavo svogūnai nebus labai sudžiūvę ir suvarginti, tai turėtų žydėti mirksiukas.gif Bėda ta, kad parduotuvėse retai kada rasi nesudžiovintų ir neužskurdintų svogūninių gėlių. O sodinti žinoma,kad tiesiai į lauką, nemanau, kad jiems patiktų kambario oras paauginimui schmoll.gif Sėkmės sulaukti gražių žiedų 4u.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad vilkdalgiai mėgsta, kai juos pabarstome pelenais. Ar dabar galima vilkdalgius pabarstyti pelenais? O kokią reikšmę vilkdalgiams turi pelenai?
Atsakyti
O as nusipirkau svoguneliu kovo menesi, galvojau balkone pasodinsiu, bet aisku niekaip neprisiuosiau, tai tik praejusia savaite bile kaip sukaisiojau i vazoneli, nes nieko nebesitikejau, ir pradejo listi daigeliai thumbup.gif tai matyt ir zydes ane? ax.gif
Atsakyti
quote=staselė,2008 05 05, 19:45]
Esu girdėjusi, kad vilkdalgiai mėgsta, kai juos pabarstome pelenais. Ar dabar galima vilkdalgius pabarstyti pelenais? O kokią reikšmę vilkdalgiams turi pelenai?
[/quote]
Zinoma,tik jei barstysit pelenais jokiu budu netreskit azotinemis trasomis
Papildyta:
quote=Milduxs,2008 05 05, 20:00]
O as nusipirkau svoguneliu kovo menesi, galvojau balkone pasodinsiu, bet aisku niekaip neprisiuosiau, tai tik praejusia savaite bile kaip sukaisiojau i vazoneli, nes nieko nebesitikejau, ir pradejo listi daigeliai thumbup.gif tai matyt ir zydes ane? ax.gif
[/quote]
Turetu zydeti.Tik neprelaitykit.Zeme vazonelyje tyretu butidregna,bet ne slapia
Atsakyti
Irisai daugiamečiai ane? O kaip daroma su jų svogūnėliais sezonui praėjus
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 13, 21:30)
Irisai daugiamečiai ane? O kaip daroma su jų svogūnėliais sezonui praėjus

Irisai-vilkadalgiai daugemetes geles.Vienoje vietoje augti gali iki ilgai,bet zydi nepersodinami3-5 metus,priklausomai nuo veisles ir zemes strukturos.
Papildyta:
Ju gumbeliu ziemai kasti tikrai nereikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 05 05, 19:45)

Vilkdalgiams nepatinka rūgšti žemė, o pelenai yra šarmas ir nurūgština žemę. Ir mažiau pūna gumbai. Pelenais galima barstyt vilkdalgius bet kada.

Kai jie pasodinti lauke - laistyt nereikia. Drėgmės nemėgsta.
Atsakyti
Kaune gyvena vilkdalgiu specas p.Gintaras-jis pasakojo,kad vilkdalgiai megsta gera drenaza ir siluma-juos galima sodinti net tokiose vietose,kur buvo suversta kalkingo statybinio lauzo (teisingai merginos sakot,kad megsta kalkes,pelenus),o ant virs zemes.Pernai pirkau pas ji keleta vilkdalgiu-kai kurie zydejo jau pirmais metais-patikekit,net nuotraukos nesugeba atskleisti realaus ju grozio-turiu galvoje didziuosius barzdotuosius..Siemet jau visi leidzia ziedynus smile.gif Tiesa,kainos pas p.Gintara labai proto ribose..(pernai bent jau ,kai pirkau-nuo 5 litu-kaip ir pardej-tai jau geriau pirkt tikrai geros veisles zinoma augala pas selekcininka,nei suvargusi parduotuvej,kai sumaisytos ir veisles,ir tik foto grazios..) smile.gif

http://irisai.zoo.lt...mid,38/catid,6/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 14 gegužės 2008 - 07:21
Aš pirkau iš čia http://www.geles.tinkle.lt/ --> irisai
Taip pat labai geros kainos, labai gražūs daigai ir nesumaišytos veislės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 14 gegužės 2008 - 15:23
smile.gif+2008 05 14, 16:22-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 14, 16:22)
Aš pirkau iš čia http://www.geles.tinkle.lt/ --> irisai  
Taip pat labai geros kainos, labai gražūs daigai ir nesumaišytos veislės  mirksiukas.gif

Nu kainos tai tikrai geeeeeeros doh.gif Gal dabar visur taip g.gif Irisai dar nieko, bet viendienės , lelijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 14 gegužės 2008 - 15:41