Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

Aciu, mergaites, uz grazius zodzius aciuks.gif 4u.gif Planuose dar prazydinti aguona ir roze ax.gif ir jau zinau, kam tas gelytes dovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu as i jusu darbelius ir nesuprantu- visu kryzeliai lygus, grazus, nu maniskiai kazkokie pasisiause... doh.gif Atrodo ir siulai geri ir medziaga, ir siuvu taisyklingai- susikraipo nors tu ka... Nesuprantu,kaip cia man taip negraziai gaunas, ar as perdaug priekabi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 13:28)
o mes su vyru išsirinkom tokį grožį ,irgi didokas

ko tiek ilgai lauksi g.gif jei vyras issirinko tai ciupk darbeli i rankas lotuliukas.gif labai grazus biggrin.gif

rasiux- ir as apie savo kryzelius taip galvoju drinks_cheers.gif atrodo stengiuosi ir siula visad atsisuku bet vistiek kazkas netaip ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 17 vasario 2013 - 17:37
QUOTE(zerutis @ 2013 02 17, 19:33)
ko tiek ilgai lauksi g.gif jei vyras issirinko tai ciupk darbeli i rankas lotuliukas.gif labai grazus biggrin.gif

žiūrinėjau aš tą schemą ,gėlės nerealios ,bet darbo tikrai daug ,neištversiu ir numesiu doh.gif

rasiux- o tu audinį gerai įtempi ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2013 - 17:42
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 17, 18:37)
žiūrinėjau aš tą schemą ,gėlės nerealios ,bet darbo tikrai daug ,neištversiu ir numesiu  doh.gif

na jau,auksciau galva,su tavo sugebejimais ir tempais tikrai viskas thumbup.gif bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 17, 19:40)
na jau,auksciau galva,su tavo sugebejimais ir tempais tikrai viskas thumbup.gif bus mirksiukas.gif

ne, tempai dideliem darbam man sulėtėja schmoll.gif va tokį paveikslą siuvinėjau pusę metų doh.gif daug krapštymosi prie jo buvo ,siūlą keist dažnai reikėdavo,o kai krapštaisi ilgai prie vieno darbo kiekvieną dieną,jis ir atsibost pradeda unsure.gif

user posted image

apskritai mane traukia ryškių spalvų paveikslai ax.gif
Atsakyti
O as negaleciau pasakyti, kad patinka tik kokios vienos rusies- kartais labai grazus pasteliniai, kartais ryskus, yra ir monochrominiu labai graziu, elegantisku...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 17, 18:46)
apskritai mane traukia ryškių spalvų paveikslai  ax.gif

drinks_cheers.gif ryskiu spalvu israiskingesni buna,man ir tokie patinka ,na bet potruputi,po truputi ir va koki grozi turi thumbup.gif tai ir ana palengva issisiuvinesi mirksiukas.gif

rasiux-visi jie grazus,kiekvienam paveikslui savos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 17 vasario 2013 - 17:57
monochrominių nemėgstu ax.gif na nebent tai tik su atspalviais ax.gif ne vienos spalvos blush2.gif pasteliniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 17, 18:32)
Ziuriu as i jusu darbelius ir nesuprantu- visu kryzeliai lygus, grazus, nu maniskiai kazkokie pasisiause...  doh.gif  Atrodo ir siulai geri ir medziaga, ir siuvu taisyklingai- susikraipo nors tu ka... Nesuprantu,kaip cia man taip negraziai gaunas, ar as perdaug priekabi  g.gif

na mano ir ne vienas kreivas sleivas kryziukas, ypac ten, kur susiduria jie keliu spalvu ir tokie pavieniai blush2.gif bet ziuriu visumoj tai visai jie neblogai ziurisi tongue.gif gi nieks taip kabancio paveikslo nenagrineja po viena kryziuka (na nebent pacios siuvinejancios biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 17, 17:32)
Ziuriu as i jusu darbelius ir nesuprantu- visu kryzeliai lygus, grazus, nu maniskiai kazkokie pasisiause...  doh.gif  Atrodo ir siulai geri ir medziaga, ir siuvu taisyklingai- susikraipo nors tu ka... Nesuprantu,kaip cia man taip negraziai gaunas, ar as perdaug priekabi  g.gif

ar atsukynėji siūlą siuvinėjant, ar atkirpusi siūlą nuo gijos, reikiamą siūlų kiekį po vieną išsitrauki? Didesnį dėmesį skirk perėjimams, kad kryžiukai neišsikraipytų
Atsakyti
Dar priklauso nuo to kaip siuvinejama,ar xxxx ar ///// \\\\ . Bent man xxx ne taip graziai gaunas kaip antru variantu siuvinejant,bet kai sudetinga schema ir daug pavieniu kryziuku man patogiau iskart pilnais kryziukais siuvinet,o kitu budu siuvineju tik kai ilgos eilutes kryziuku yra.... 4u.gif
Atsakyti