Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 17, 13:25)
O man ir jau nebedaug liko, paskutinis ziedelis  bigsmile.gif

tuoj ir pabaigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 13:47)
Padangėle, ai doh.gif ...nu kodėl pasirinkai baltą kanvą...šiam motyvui reikia tik natūralaus lino

RsuteK...gražiai skleidžiasi wub.gif

tai kad linas pas mane, ne kanva... ax.gif ir ne pats balciausias.. kazkaip pilko fono nesinorejo
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 17, 13:30)
pupsiukėli, aš kitaip būčiau duomenis dėsčius, dabar darbelis labai suspaustas gavosi  blush2.gif

drinks_cheers.gif per daug gražus paveikslėlis,kad būtų suspaustas.
visi procesiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 15:08)
tai kad linas pas mane, ne kanva...  ax.gif  ir ne pats balciausias.. kazkaip pilko fono nesinorejo

Turėjau minty baltą spalvą biggrin.gif , nu tikrai ant tamsesnio mano vizijoj jis gražiau žiūrėtųsi, kad ir pvz.labai dailiai žiūrisi...nu, bet juk pas tave kabės biggrin.gif ...lauksiu tęsinio,sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 16:56)
unkind žavūs darbeliai  wub.gif

lb mėgstu siuvinėtus skanėstus user posted image

bet pasportuko keksiukui nereikia  rolleyes.gif

Malonu, kad pastebėjai, taip pat mėgstu siuvinėtus skanėstus, kaip tik dabar procese mėlynių keksų drinks_cheers.gif medžiagos gabaliukas mažas buvo jau likęs, be pasporto nebūčiau išsisukus smile.gif

zerutis, dėėėkui:)
Atsakyti
pasižiūriu aš į jūsų siuvinius ant lino ir suprantu - na jau neeee, aš tokiam žygdarbiui dar ilgai nepribręsiu unsure.gif

nuostabūs visų procesai. tikrai, tokie spalvingi bigsmile.gif
Atsakyti
Padangele thumbup.gif man graziai ir ant aidos ziuretusi,nes pati su linu nedraugauju blush2.gif bet ant lino bus dar graziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 17, 14:06)
na tai kas,bet siulai juk liks.paskui kitiems darbeliams atliks.gi ne viena darbeli siuvinesi.pas mane daug tokiu ale likuciu yra,kur is viso siulo sunaudota tik keliems kryziukams. biggrin.gif  bet as visada grieztai,visada pagal schema  biggrin.gif

jai didelis darbas,kad ir neliks,bet ir dasipirkti reikės.

RasuteK kai gimė pirmasis žiedelis ,mąsčiau kas bus ,labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2013 - 16:12
Labai graziai juda i prieki visu procesai thumbup.gif Ziuriu, atsigavo noras siuvineti pas daug ka...

QUOTE(ikona @ 2013 02 17, 07:00)
Hmm,sugalvojau tėčiui išsiuvinėti "La Pipe", bet ant lino siuvinėti dar nepribrendau  g.gif Jei siuvinėjant ant tokios aidos? http://www.kasiulai....nen-p-5567.html  g.gif  ir dar visiškai nesigaudau dėl karoliukų?Gal ką patartumėt? Ir gal yra kokia pamokėlė kaip prisiūti karoliukus?  4u.gif

o nenori pabandyti susirasti 22ct aida?
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 02 17, 17:11)
Malonu, kad pastebėjai, taip pat mėgstu siuvinėtus skanėstus, kaip tik dabar procese mėlynių keksų  drinks_cheers.gif  medžiagos gabaliukas mažas buvo jau likęs, be pasporto nebūčiau išsisukus smile.gif

zerutis, dėėėkui:)

jai rėmelis didokas,tai galima kokį audinuką priaikyt ,tarp audinukų juostelę,ir kaspinėlį ,taip jis mielai užpildys tuštumą nereikalingą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 14:28)
o mes su vyru išsirinkom tokį grožį ,irgi didokas ,kiek žiūrėjau schemoje,pusę metų tokį siuvinėčiau  doh.gif bet jau spalvos,tas ryškumas ,mane tas užkabina  wub.gif kažkuri buvo jau pasirodžiusi su šuo darbu ,aš tai po metų,gal dviejų tikrai imsiuos  rolleyes.gif

Labai gražios man tos fuksijos wub.gif Tetai kai siūliau rinktis pavaeikslą, jos buvo tarp siūlomų. Gaila, kad jo nepasirinko, jaučiu būčiau smagiau siuvinėjusi nei Lanarte Day rolleyes.gif

QUOTE(unkind @ 2013 02 16, 17:23)
Rodausi kelis padovanotus darbus, iškeliavusius prieš naujuosius:)

Prijuostės patiko thumbup.gif Ir keksiukas žavus, tačiau dėl rėminimo pritarčiau Uodegytei... ax.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 14:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį 4u.gif

Gražu wub.gif Ir sūnelio vardas patiko thumbup.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 14:43)
as spalvingam procese....

QUOTE(gold_fish @ 2013 02 17, 15:19)
procesuoju  ax.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 17, 15:25)
O man ir jau nebedaug liko, paskutinis ziedelis  bigsmile.gif

Labai gražūs procesai thumbup.gif Šaunuolės, merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 17, 13:06)
na tai kas,bet siulai juk liks.

drinks_cheers.gif ir as griestai laikausi schemos,ir tikrai prisitaiko kitiem darbeliam mirksiukas.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 13:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį 4u.gif

labai grazu,o jau sunelio vardas wub.gif wub.gif wub.gif
linkiu greiciau pasveikt 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 13:43)
as spalvingam procese....

QUOTE(gold_fish @ 2013 02 17, 14:19)

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 17, 14:25)

procesiukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti