pupsiukėli, aš kitaip būčiau duomenis dėsčius, dabar darbelis labai suspaustas gavosi
as spalvingam procese....
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 12:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį
Dabar pauze padarysiu su siuvinėjimu nes sirguliuoju ir akys skauda
Dabar pauze padarysiu su siuvinėjimu nes sirguliuoju ir akys skauda
man grazu
sveikatytes
QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 12:43)
vau
Hmm,sugalvojau tėčiui išsiuvinėti "La Pipe", bet ant lino siuvinėti dar nepribrendau Jei siuvinėjant ant tokios aidos? http://www.kasiulai....nen-p-5567.html ir dar visiškai nesigaudau dėl karoliukų?Gal ką patartumėt? Ir gal yra kokia pamokėlė kaip prisiūti karoliukus?
griztu ir as pas jus nors stebejau jusu baigtus nuostabius darbus, procesus, pasnekesius bet muza buvo palikusi tikiuosi grizo jau ilgam laikui
procesuoju
zavus zuikis
spalvingas
procesuoju
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 12:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį
zavus zuikis
QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 12:11)
...bet kaip smagu kitame būsimam darbe aptikt tinkamą siūlo Nr. -atkrenta pirkimas...taip grandinė ir tęsiasi
QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 12:43)
as spalvingam procese....
spalvingas
Padangele,kas cia bus? Man labai patinka kai daug ryskiu spalvu,todel ir uz tu vazoneliu uzsikabinau,o pas tave matau irgi grozis bus
Del siuliuku as nebuciau tokia griezta kiekvienam pagal savo galimybes as anksciau ir rinkdavausi tokias schemutes, kuriose maziau siulu ir kur galiu kazka pakeisti ir pritaikyti is jau turimu. Dabar pradejau daugiau siuvinet, tai jau ir siuliukus pradejau kaupti
Pupsiukeli, bus jau ilgam prisiminimui suneliui
Padangele, smagus procesas parodyk, koks bus galutinis variantas
O man ir jau nebedaug liko, paskutinis ziedelis
Pupsiukeli, bus jau ilgam prisiminimui suneliui
Padangele, smagus procesas parodyk, koks bus galutinis variantas
O man ir jau nebedaug liko, paskutinis ziedelis
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 17, 13:19)
Padangele,kas cia bus? Man labai patinka kai daug ryskiu spalvu,todel ir uz tu vazoneliu uzsikabinau,o pas tave matau irgi grozis bus
bus sitas http://album.aufemin...ations.html#p29
QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 13:33)
mmmm bent jau man nematytas, super
sobieska, dekui
Padangėle, ai ...nu kodėl pasirinkai baltą kanvą...šiam motyvui reikia tik natūralaus lino
RsuteK...gražiai skleidžiasi
RsuteK...gražiai skleidžiasi