Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

pupsiukėli, aš kitaip būčiau duomenis dėsčius, dabar darbelis labai suspaustas gavosi blush2.gif
Atsakyti
as spalvingam procese....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 12:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį 4u.gif 
Dabar pauze padarysiu su siuvinėjimu nes sirguliuoju ir akys skauda verysad.gif  verysad.gif

man grazu wub.gif
sveikatytes unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 12:43)

vau thumbup.gif
Atsakyti
Hmm,sugalvojau tėčiui išsiuvinėti "La Pipe", bet ant lino siuvinėti dar nepribrendau g.gif Jei siuvinėjant ant tokios aidos? http://www.kasiulai....nen-p-5567.html g.gif ir dar visiškai nesigaudau dėl karoliukų?Gal ką patartumėt? Ir gal yra kokia pamokėlė kaip prisiūti karoliukus? 4u.gif
Atsakyti
griztu ir as pas jus ax.gif nors stebejau jusu baigtus nuostabius darbus, procesus, pasnekesius biggrin.gif bet muza buvo palikusi doh.gif tikiuosi grizo jau ilgam laikui bigsmile.gif

procesuoju ax.gif
user posted image

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 17, 12:09)
Štai pasirodau pabaikta sūneliui metrikutį 4u.gif

zavus zuikis wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 17, 12:11)
...bet kaip smagu kitame būsimam darbe aptikt tinkamą siūlo Nr. thumbup.gif -atkrenta pirkimas...taip grandinė ir tęsiasi

drinks_cheers.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 12:43)

spalvingas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 17 vasario 2013 - 13:20
Padangele,kas cia bus? bigsmile.gif Man labai patinka kai daug ryskiu spalvu,todel ir uz tu vazoneliu uzsikabinau,o pas tave matau irgi grozis bus thumbup.gif
Atsakyti
Del siuliuku as nebuciau tokia griezta ax.gif kiekvienam pagal savo galimybes mirksiukas.gif as anksciau ir rinkdavausi tokias schemutes, kuriose maziau siulu ir kur galiu kazka pakeisti ir pritaikyti is jau turimu. Dabar pradejau daugiau siuvinet, tai jau ir siuliukus pradejau kaupti bigsmile.gif

Pupsiukeli, bus jau ilgam prisiminimui suneliui 4u.gif
Padangele, smagus procesas 4u.gif parodyk, koks bus galutinis variantas mirksiukas.gif

O man ir jau nebedaug liko, paskutinis ziedelis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 17 vasario 2013 - 13:31
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 17, 14:19)

procesuoju  ax.gif

...laaaabai mėgstu šią seriją
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 17, 13:19)
Padangele,kas cia  bus?  bigsmile.gif Man labai patinka kai daug ryskiu spalvu,todel ir uz tu vazoneliu uzsikabinau,o pas tave matau irgi grozis bus  thumbup.gif

bus sitas http://album.aufemin...ations.html#p29
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 17, 13:33)

mmmm thumbup.gif bent jau man nematytas, super drinks_cheers.gif

sobieska, dekui 4u.gif
Atsakyti
Padangėle, ai doh.gif ...nu kodėl pasirinkai baltą kanvą...šiam motyvui reikia tik natūralaus lino

RsuteK...gražiai skleidžiasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 vasario 2013 - 13:48
gal dar geliu bigsmile.gif lotuliukas.gif

RasuteK thumbup.gif
Atsakyti