Visada darau vienodai, nes kitaip susimaisyciau
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 26, 17:05)
as visus vienodai man taip patogiau
man ir taip patogiau,jei pradeciau keitaliot tai susipainiociau ir snipstas gautusi
vienodai
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 26, 18:39)
o čia judam po truputį
la.....bai grazu
merginos as vis dar apie dezutes noriu issiaiskint iki galo kol visai nenutolom nuo tos temutes jei siuvinuka tvirtinat prie dangtelio be kartonelio,tai ji visa tepat klijeis ar tik krastus siuvinuko tvirtinat
Viskas aisku ,as tai nesusipainioju,bet del viso pikto perzvelgiu ar nepadariau i kita puse
Cia toks pat klausimas kaip siuvinejat,is virsaus i apacia ar is apacios i virsu,man tai net neiseina i apacia,visad nuo apacios i virsu darau,ir lengviau taip bent man nes visalaik i tuscia plota bedu
Cia toks pat klausimas kaip siuvinejat,is virsaus i apacia ar is apacios i virsu,man tai net neiseina i apacia,visad nuo apacios i virsu darau,ir lengviau taip bent man nes visalaik i tuscia plota bedu
Alatėja_ na tiesiog vau...
Alatėja- gražiai rožės skleidžiasi , zuikelis- meilutis
Visada siuvinėdavau viena kryptimi (ta kairiaranke \\\\; /////), dabar užsakyminiam pradėjau dėliot "teisingai", o bendro siuvinėjimo darbeliui darau senoviškai-0 kol kas nesusipainiojau, bet priešingai savo įpratimui daugiau nesiuvinėsiu- nieko geriau nesigauna, tik lėčiau, nes reikia nuolat stebėti ar nesuvėliau atbulai...
Visada siuvinėdavau viena kryptimi (ta kairiaranke \\\\; /////), dabar užsakyminiam pradėjau dėliot "teisingai", o bendro siuvinėjimo darbeliui darau senoviškai-0 kol kas nesusipainiojau, bet priešingai savo įpratimui daugiau nesiuvinėsiu- nieko geriau nesigauna, tik lėčiau, nes reikia nuolat stebėti ar nesuvėliau atbulai...
As kadangi siuvineju i abi puses nuo pat pradziu tai jau nebezinau kuri puse yra manoji bet reik gal pradeti irgi i viena siuvineti,nereiktu tikrinti ar nepridariau klaidu
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 26, 17:39)
skaitau čia pas jus apie siuvinėjimo subtilybes - eilutėm, aukštyn - žemyn, ir nebesuprantu, kokiu būdu pati siuvinėju gerai nors tiek, kad kryžiukai į vieną pusę gula ir siuvinėju visada /// ir grįžtu \\\
o čia judam po truputį
o čia judam po truputį
grozis skleidzias