as jau baigineju suniuka, tai irgi noriu kokiu gelyciu, jug pavasarys, neuzkalnu
reiks sxemutese pasiziuret gal ka gero rasiu
Sveikos visoms
norejau paklausti gal kas zino kur galima pasieiskoti schemu prijuostems ant buteliu Ne kalediniu, gal su uzrasais kokias ar siaip grazias kokias idomias
norejau paklausti gal kas zino kur galima pasieiskoti schemu prijuostems ant buteliu Ne kalediniu, gal su uzrasais kokias ar siaip grazias kokias idomias
Labas,
kartoju klausimą, gal kas atsakys>
kai prie schemų būna parašyta, kiek metrų siūlo reiks, tai čia metražas visoms 6 gijoms, ar 2? t.y. jei parašyta 8 metrai , tai reiks vienos pakuotės, ar užteks nepilnų 3m?
kartoju klausimą, gal kas atsakys>
kai prie schemų būna parašyta, kiek metrų siūlo reiks, tai čia metražas visoms 6 gijoms, ar 2? t.y. jei parašyta 8 metrai , tai reiks vienos pakuotės, ar užteks nepilnų 3m?
QUOTE(vikilapa @ 2013 02 16, 12:06)
galit paziuret cia, sian idejau,
grazus darbeliai damos
QUOTE(unkind @ 2013 02 16, 16:23)
mielos dovaneles pirtininkai mano mekstamiausi
o jau tu vazoneliu grazumas,visoms kas imasi tokiu daugiaspalviu,dideliu darbeliu
galvojau galvojau ka cia pakryziavot ir sumasciau siuvineju maza auksine zuvyte tetai dovanu bus vasario pabaigoj remeli eurinej maciau labai grazu tikiuosi niekas nenupirks
mane tiek rupesciu uzgriuvo kad ner kada prie darbelio prisest sis vakaras kiek ramesnis gal iseis kelis kryzelius issiuvinet
QUOTE(Martini @ 2013 02 16, 16:14)
kai prie schemų būna parašyta, kiek metrų siūlo reiks, tai čia metražas visoms 6 gijoms, ar 2?
visoms 6
Martini o kaip pagal schemą atrodo? Jei didelė, tai gal ir neuzteks pagal 2 gijas matuojant... Man atrodo, kad visgi visas 6 ima i metraza
Mazylis sugadino mano kompa dirbt negaliu, tai siandien siuvineju, siuvineeeeeju jau net ir pabodo
Mazylis sugadino mano kompa dirbt negaliu, tai siandien siuvineju, siuvineeeeeju jau net ir pabodo
klausykit ar ir jum nenormalus vaizdas SM? SUSITVARKIAU
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 16, 18:56)
ir aš pavargau nugarą žiauriai skauda, net įkvėpt sunku
čia, galvojau, pasiuvinėsiu, kol mažasis pietų miega. o jis man 4 valandas išparpė
Katusik,siuvineti tuos neuzstotus Nes kitaip tikrai nebent paciai ta kampa vazono sukurt ir dadurt
As tai tik tada ir siuvineju kai vaikas miega,ir nezinosi miegos pusvalandi ar tris valandas o padeti siuvini i sona labai jau sunku
As tai tik tada ir siuvineju kai vaikas miega,ir nezinosi miegos pusvalandi ar tris valandas o padeti siuvini i sona labai jau sunku