sobieska
Kristute97
ikeliu ir as tai ka nuveikiau nuo 6dienio
turiu klausima jei sivinejat 2 gijom tai siula 1lenkiat per puse ar imat 2gijas?
nu nesuprantu kai perejau prie spalvu man nepatinka vaizdas
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 25, 17:11)
ankščiau dviem ėmiau ,o dabar vieną giją lenkiu,taip lengviau ,kai užkišt už siūliukų nereikia,kilputę padarau
nu normalus tas žiedukas
QUOTE(sobieska @ 2013 02 25, 11:45)
Pusfabrikatis,kvepiantis pavasariu
QUOTE(Kristute97 @ 2013 02 25, 15:58)
Įkeliu savo procesą. Juda gana sparčiai.
Puiku Šaunuolės, merginos
Ddziuljeta, o dėl ko Tau nepatinka vaizdas? Nelygūs kryžiukai gaunasi? Šiaip tai labai tikroviškai žiedas atrodo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 25, 15:53)
ankščiau dviem ėmiau ,o dabar vieną giją lenkiu,taip lengviau ,kai užkišt už siūliukų nereikia,kilputę padarau
nu normalus tas žiedukas
nu normalus tas žiedukas
dekui uz atsakyma bandysiu ir as
bet jis pasisiauses grubletas..iskilimu is kazkur atsirado
QUOTE(elzeda @ 2013 02 25, 15:57)
Ddziuljeta, o dėl ko Tau nepatinka vaizdas? Nelygūs kryžiukai gaunasi? Šiaip tai labai tikroviškai žiedas atrodo
nu nelygu....jo kazkas ne taip nesuprantu...gal as per daug priekabi
seip net nedrasu cia det buvo
Man tai kazkaip spalvos to zieduko susilieja paveikslely graziau atrodo bent man
Beveik baigiau savo meskuciu BS tik aisku tiek padarius kilo klausimas ar viena gija reikia ji siuvinet ar dviem darau dviem kaip ir paveiksleli bet storai atrodo kazkaip,ar taip ir turi buti
Beveik baigiau savo meskuciu BS tik aisku tiek padarius kilo klausimas ar viena gija reikia ji siuvinet ar dviem darau dviem kaip ir paveiksleli bet storai atrodo kazkaip,ar taip ir turi buti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 25, 18:25)
o iš arčiau ,foto galima,gal tada patart galima būtų o kokiais ji siūlais siuvinejo gal žinai,gal ji rinkinį siuvinėja
o tu medžiagą gerai įtempei
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 25, 16:25)
Kad man ir cia atrodo blankiai turbut tiesiog toks ziedas ir tiek
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 25, 16:37)
o iš arčiau ,foto galima,gal tada patart galima būtų o kokiais ji siūlais siuvinejo gal žinai,gal ji rinkinį siuvinėja
ne ne rinkini ji siuvineja bet ji ant 32ct evo siuvineja
kieno is arciau mano?savo is arciau idejus as
nu atrodo itempta
o ant kokios aidos nr. tu siuvinėji ? Sakyčiau gal dėl audinio skirtumo ,kryželiai smulkesni,ir gražiau gula,nei ant aidos,bet pastebejau ,kad tavo kryžiukai gula kitaip ,\\\,/// .mano į kitą pusę :-)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 25, 17:03)
o ant kokios aidos nr. tu siuvinėji ? Sakyčiau gal dėl audinio skirtumo ,kryželiai smulkesni,ir gražiau gula,nei ant aidos,bet pastebejau ,kad tavo kryžiukai gula kitaip ,\\\,/// .mano į kitą pusę :-)
mano 18 aida jo as pirma \\\\ darau tada griztu //////
Ddziuljeta, man viena spalva siuvinejant ir lygesni kryziukai gaunasi. Kazkuri jau anksciau rase, kad labai svarbu ziuret perejimus, kada adata is virsaus, kada is apacios durti, gal del tos pacios priezasties ir tau nepatinka kazkas nes kai viena spalvyte, tai graziai is kaires i desine (ar atvirksciai) ir keliauji, o su spalvytemis, tai i viena puse, tai i kita, tai aukstyn, tai zemyn, o dar istrizai, tai ir persisuka paskui tie kryziukai nebegraziai (as cia apie save , bet gal ta pati beda ir tau tada )