Mano kelios
QUOTE(sobieska @ 2013 02 25, 07:25)
Mano kelios
Va šito galėjai ir nerodyt Galima iš abidos nagus nusigraužt... Kai pažiūri tokius darbus supranti, kad abi rankos kairės...
QUOTE(libaja @ 2013 02 25, 10:29)
Va šito galėjai ir nerodyt Galima iš abidos nagus nusigraužt... Kai pažiūri tokius darbus supranti, kad abi rankos kairės...
baik tu, čia juk nieko naujo ir sudėtingo, gal tik kiek kitaip
Pusfabrikatis,kvepiantis pavasariu
Tik neklauskit ką darysiu, nes pakolkas pati nežinau, bet širdis dainuoja žiūrint į tai ką dabar turiu
o pries dedamos ant dezutes, siuvinuka aptraukiat ant kartono?
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 25, 10:45)
o pries dedamos ant dezutes, siuvinuka aptraukiat ant kartono?
Aš aptraukiu, tada gražiau siuvinukas užsitvirtina
QUOTE(sobieska @ 2013 02 25, 10:49)
Aš aptraukiu, tada gražiau siuvinukas užsitvirtina
aciu
vysniuke, rasiux, alateja, sobieska - dezutes super
gera ideja
as taip nerizikuociau, tik perlesti nuotrauka per programa, pilna sukurtu nuostabiu schemu, kad net sunku issirinkti
o as esu naudojusi moment crystal juostelei
negriauzk tu nagu, neturesi su kuo siuvineti
mielas, ir pranasaujantis apie artejanti pavasari
QUOTE(simon4 @ 2013 02 24, 20:18)
sveikutes, va kokia ideja radau labai greit visus siuliukus susukau tik gal kartoninius sulenks labai,nebandziau- pas man plasmasiniai
gera ideja
QUOTE(indria @ 2013 02 24, 21:40)
taigi visu pirma tai man knieti pasidometi kaip jus vertinat tas schemu kurimo programas?
as taip nerizikuociau, tik perlesti nuotrauka per programa, pilna sukurtu nuostabiu schemu, kad net sunku issirinkti
QUOTE(Višniukė @ 2013 02 25, 07:14)
Siuvinio priklijavimui galima naudot tiek piestukiniusklijus, tiek dvipuse juostele.
Juostelei priklijuot dvipuse arba karstus klijus. Su karstais klijais reikia dirbt greitai.
Juostelei priklijuot dvipuse arba karstus klijus. Su karstais klijais reikia dirbt greitai.
o as esu naudojusi moment crystal juostelei
QUOTE(libaja @ 2013 02 25, 09:29)
Galima iš abidos nagus nusigraužt... Kai pažiūri tokius darbus supranti, kad abi rankos kairės...
negriauzk tu nagu, neturesi su kuo siuvineti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 25, 09:45)
Pusfabrikatis,kvepiantis pavasariu
mielas, ir pranasaujantis apie artejanti pavasari
QUOTE(sobieska @ 2013 02 25, 10:45)
na tikras pavasaris atrodo kvapa net jauciu pavasario
Na ka, uodegytes pagalba ( ) prisirinkau schemeliu, kita savaite leksiu pikrt siulu ir viso kito jau nekantrauju