o sakykit jus visa virseli tepat klijais ar tik krastus tvirtinat
turiu dar pora dezuciu, kurios laukia savo eiles, tai dabar prisigaudziau ideju, tai beliks subrandinti mintis iki galo ir bandyti igyvendinti mano numatytu darbu-siuvinuku sarasiukas jau iki kaledu
QUOTE(zerutis @ 2013 02 24, 19:15)
kaip grazu,man tas visas pritvirtinimo procesas mistika kazkokia
ir as negaliu patiket,skaitydama,juk jos tokie dailus darbeliai
ne tu viena tokia,ir as vis ziuriu i tuos stebuklus kaip jautis i naujus vartus
ir as negaliu patiket,skaitydama,juk jos tokie dailus darbeliai
ne tu viena tokia,ir as vis ziuriu i tuos stebuklus kaip jautis i naujus vartus
tas buvo seniai ,prieš 5 metus kai tik pradėjau siuvinėt taigi ,ir aš iš mergaičiukų mokiausi
sveikos mergaites, skaitau sita tema visa siandien diena, bet iveikiau as vis pakryziavoju, bet nieko rimto nepradedu (save dar turbut prie tu feisbukiniu priskirciau ). ir gi kilo man mintis svetainei paveiksla issisiuvinet aisku, po siandien jusu temos skaitymo supratau, kad turbut per daug uzsimojau, beeet nuo kazko tobulet vistiek reiks pradet, kad po kiek laiko pasidaryciau as ta paveiksla
taigi visu pirma tai man knieti pasidometi kaip jus vertinat tas schemu kurimo programas? prisiskaiciau ir gero ir blogo, bet nezinau kaip ten is tikruju... parsisiunciau viena, pasidariau schema, bet bijau imtis. Gal visgi nesamone? zodziu daryt labai noriu, bet nieko grazaus neissirenku
taigi visu pirma tai man knieti pasidometi kaip jus vertinat tas schemu kurimo programas? prisiskaiciau ir gero ir blogo, bet nezinau kaip ten is tikruju... parsisiunciau viena, pasidariau schema, bet bijau imtis. Gal visgi nesamone? zodziu daryt labai noriu, bet nieko grazaus neissirenku
indria reikia daug pamokėlių pereit ,kad daryt nuotraukas su programa kokybiškai o pamokėlės rusų kalba.nors aš bandžiau ,bet man ten gilus miškas o pačiai savarankiškai imtis ,nesiūlau.mano nuotrauka pačios daryta, gavos tragiška.
QUOTE(Višniukė @ 2013 02 24, 15:26)
As esu kazkada darius pora
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 24, 18:06)
Dariau ir aš arbatai dėžutę
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 24, 19:40)
esu ir aš darius
ačiū ačiū ačiū nuostabūs jūsų darbeliai, tikrai prisigaudžiau puikių idėjų kad tik pavyktų jas taip kruopščiai įgyvendinti kaip jums
QUOTE(simon4 @ 2013 02 24, 19:18)
sveikutes, va kokia ideja radau
geras
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 24, 20:24)
tas buvo seniai ,prieš 5 metus
taip taip, jau tiek laiko praėjo o atrodo visai neseniai buvo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 24, 22:17)
indria reikia daug pamokėlių pereit ,kad daryt nuotraukas su programa kokybiškai o pamokėlės rusų kalba.nors aš bandžiau ,bet man ten gilus miškas o pačiai savarankiškai imtis ,nesiūlau.mano nuotrauka pačios daryta, gavos tragiška.
ahaa, viskas aisku.. vadinasi reikes bandyti rasti kazka gero internete... tik kad sunkiai issirenku...
QUOTE(indria @ 2013 02 25, 00:20)
ahaa, viskas aisku.. vadinasi reikes bandyti rasti kazka gero internete... tik kad sunkiai issirenku...
schemų paieškoje ,nuorodos pagal temas ,schemų rasi o internete ieškot nepatariu,dar ilysi į abejotinos reputacijos saitą ,tokį kaip xrest.ru
QUOTE(B_March @ 2013 02 25, 00:17)
taip taip, jau tiek laiko praėjo o atrodo visai neseniai buvo
ojej ,aš jau nebeskaičiuoju
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 24, 22:38)
schemų paieškoje ,nuorodos pagal temas ,schemų rasi o internete ieškot nepatariu,dar ilysi į abejotinos reputacijos saitą ,tokį kaip xrest.ru
o osinkoj ten jei nera kartu schemos tai ir vsio? nes graziu randu, bet schemuciu ner
Papildyta:
pasizadu ikyreti tik kol pavyks parsisiust kokia tai normalia schema, o kai sistema suprasiu tai jau dalinsiuos eiga ir mokysiuos...
QUOTE(indria @ 2013 02 25, 00:57)
o osinkoj ten jei nera kartu schemos tai ir vsio? nes graziu randu, bet schemuciu ner
šalia paveikslėlių,yra nuorodos schemoms parsisiūsti,paaiškinimas kaip siūstis,yra schemų paieškos 1 psl ,1oje žinutėje.
kaip tik vienoj parduotuveje tokiu sauniu mediniu dezuciu nusiziurejau, ir zadejau cia smulkiai uzklausti, kaip tas dezutes siuvinukais aptraukiate. Gal galima smulkiai papasakoti? kokie dar budai be piestukiniu kliju? aciu.
Siuvinio priklijavimui galima naudot tiek piestukiniusklijus, tiek dvipuse juostele.
Juostelei priklijuot dvipuse arba karstus klijus. Su karstais klijais reikia dirbt greitai.
Deziukes perku dazniausiai www.dekostudija.lt (nesu nei kart nusivylus - labai kokybiskos deziukes ir kainos normalios (galima pataikyt ant kokios nuolaidos - tai isvis labai gerai gaunas)) Esu kazkada pirkus Ermitaze - tai kokybe prastesne (gal tiesiog man taip pasitaike).
Juostelei priklijuot dvipuse arba karstus klijus. Su karstais klijais reikia dirbt greitai.
Deziukes perku dazniausiai www.dekostudija.lt (nesu nei kart nusivylus - labai kokybiskos deziukes ir kainos normalios (galima pataikyt ant kokios nuolaidos - tai isvis labai gerai gaunas)) Esu kazkada pirkus Ermitaze - tai kokybe prastesne (gal tiesiog man taip pasitaike).