Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 24, 01:06)
Kazkaip nuobodus man tas BS,biski pasiuvinejau ir nusprendziau eit miegot  lotuliukas.gif  Labanakt  4u.gif

o... didzioji naktinetoja jau nusiraso lotuliukas.gif labanakt 4u.gif
as dar truputi siuliukus pasuksiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 24 vasario 2013 - 00:13
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 02 22, 15:13)
Buvo klausta, kas yra SAL, tai stitch-a-long, reiškia "siuvinėti ilgai". Paprastai SALai būtent būna ilgi, o ne dideli.

Įsiterpsiu, jeigu kalbėt iš anglų, tai frazė būtų, ne "ilgai siuvinėti", o "siuvinėti drauge/kartu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 22:16)
as kaip sakant neturejo boba vargo tai prisidaro lotuliukas.gif nusipirkau dezute doh.gif tai visus siuliukus suku ant kartoneliu verysad.gif turbut visa savaite darbuosius biggrin.gif

o man visai patiko biggrin.gif pas mane dar siūliukai sudėti pagal numeriukus, po 5 į kiekvieną skyrelį, tai nusipirkus naują spalvą, tenka visas 4 dėžutes perkraustyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 20:33)
DMC paleteje ar tikri siulu pavyzdziai ar piesti nezinau ta 55lt

Prieš pora savaičių nusipirkau DMC paletę, tai siūliukai ten tikrai nepiešti, tik spalvos tai labai vidutiniškai atitinka g.gif bet darbą labai vistiek palengvina, kai ne koks rimtas siuvinys yra.

Dėl siūlų laikymo - buvau susisukus ant mažų ričių. Nepatogu man buvo. Tai dabar įsigijau iš Kasiulai įmautes su laikikliais. Susidėjau ne numeriais, o spalvom. Žymiai man geriau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 24 vasario 2013 - 11:25
Ne kažin kiek pasistūmėjau į priekį per savaitę.. bet derint darbą, mažą vaiką ir siuvinėjimą..... iššūkis biggrin.gif gal dar šiandien ištaikysiu valandėlę kryžiukams per pietų miegelį... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 19, 23:38)
cia uzdeta mokesciam 40 pr jauciu ir plius antkainis uztai tokios kainos...mama i viena tautodailes salona nunese nertas serveteles tai ju kaina gavos 2guba niekas uz tiek ju tikrai nepirks doh.gif zodziu......taip ir cia....

Parduotuvė neuždėjusi jokių antkainių ir procentų mokesčiams, tokias kainas yra nurodžiusios pačios autorės, mes iš to neuždirbame nieko, tiesiog yra toks skyrelis ir keliame norinčių darbelius. Net negalima jų nusipirkti per parduotuvę, reikia tiesiogiai susisiekti su autorę nurodytu el paštu.
Atsakyti
Padangele, labai gražu:)
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 24, 10:03)
tenka visas 4 dėžutes perkraustyt  hihihi.gif

blink.gif 4dezutes doh.gif

QUOTE(libaja @ 2013 02 24, 12:24)
Prieš pora savaičių nusipirkau DMC paletę,

Dėl siūlų laikymo - buvau susisukus ant mažų ričių. Nepatogu man buvo. Tai dabar įsigijau iš Kasiulai įmautes su laikikliais. Susidėjau ne numeriais, o spalvom. Žymiai man geriau taip.

tai va ir as noreciau nusipirkt,bet mane sumakalavo toks kainu skirtiumas ax.gif nes kai schemutej buna kokios dvi tik akutes vienos spalvos gal butu galima pritaikyt is turimu bet be paletes nieko nenuveiksi schmoll.gif

na as suku ant tu kartoneliu,uzsirasau numeriuka ir dedu pagal spalvas,o kur dezuteje buvo lapas su numeriukais ten prie kiekvieno uzrasau spalva manau taip langviau bus susirast g.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 24, 12:59)
Ne kažin kiek pasistūmėjau į priekį per savaitę..

bet vistiek nestovi vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 14:03)
kaip dovanų dėžutę "tobulinau"....

labai gražu, greit nuimk kabutes!!!! lens.gif

Uodegytės kruopštumas irgi pavydėtinas bigsmile.gif net negaliu patikėti, kad juk, rodos, visai neseniai tau merginos čia pasakė naujieną, kad kryžiukai turi gulti į vieną pusę biggrin.gif o dabar - tikra profesionalė wub.gif thumbup.gif

merginos, reikia pagalbos 4u.gif atsimenu, kad šioje temoje ne kartą buvo įdėta mane labai sužavėjusios siuvinukais puoštos arbatos dėžutės. bet kai pačiai prireikia, aišku, nieko neberandu doh.gif gal galėtų tuo užsiėmusios darbštuolės pakartoti savo darbelių foto 4u.gif norėčiau pažiūrėti pavyzdžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 24 vasario 2013 - 14:09
QUOTE(Padangele @ 2013 02 24, 13:59)
Ne kažin kiek pasistūmėjau į priekį per savaitę.. bet derint darbą, mažą vaiką ir siuvinėjimą..... iššūkis biggrin.gif gal dar šiandien ištaikysiu valandėlę kryžiukams per pietų miegelį...  ax.gif

Man tai visai nemažai atrodo. Bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 02 24, 12:08)
Parduotuvė neuždėjusi jokių antkainių ir procentų mokesčiams, tokias kainas yra nurodžiusios pačios autorės, mes iš to neuždirbame nieko, tiesiog yra toks skyrelis ir keliame norinčių darbelius. Net negalima jų nusipirkti per parduotuvę, reikia tiesiogiai susisiekti su autorę nurodytu el paštu.

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 02 24, 15:09)
arbatos dėžutės.

As esu kazkada darius pora su tokiu nimuku

user posted image

Cia ne arbatai, bet irgi deziuke

user posted image user posted image user posted image

Ir dar viena

user posted image
Atsakyti