Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

mano ir ant 18 neatrodo tokie smulkus kryziukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 23, 19:13)
Labai daug jau įveikei  thumbup.gif

mažai. tai tik koks 1/8 viso darbo ax.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:26)
jetau koks grozis,saunuole 4u.gif kartais noras taip uzvaldo kad pradedi saves negailet,pasisaugok biggrin.gif

iš pradžių net nepatikėjau, kad čia man blush2.gif galvojau, čia Uodegytei skirta blush2.gif
Ačiū labai už įvertinimą 4u.gif

Pasisaugot nepavyko, rankos niežti siuvinėt, tai ir dėlioju //// po truputį rolleyes.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 23, 20:47)
Puikiai judi į priekį 4u.gif  4u.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:38)
jei gerai supratau vidines puses netraukei g.gif tai kokiais klijais klijavai,ar ju nesimato per medziagyte biggrin.gif

vidine puse yra neliesta, o klijavau su dvipuse lipnia juostele, puikiai laikosi, as ir i atvirukus siuvinukus klijuoju su ja
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 23:10)
vidine puse yra neliesta, o klijavau su dvipuse lipnia juostele, puikiai laikosi, as ir i atvirukus siuvinukus klijuoju su ja

aciu,viska supratau biggrin.gif
Atsakyti
Einu su biesu kankintis,pirmas kartas man su juo tai skaudziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 21:52)
norejau paklaust kuo skiriasi DMC spalvu palete kuri kain.55lt nuo siulu spalvyno lyg 80lt

tai tubūt ,kad tik tai kaina

elzeda gal dizaine esmė ,nes lanarte schemos tokios lengvos,gal dėl to g.gif aida 18 tai dar nieko,lengvumas irnesakyk.gif o vat 40 ct linas,dviem siūliukais,pirma eilė normaliai,o tolesnėse eilėse,kryžiukai tiek susispaudžia,kad bedant adatą į skylutę,ją tiesiog stumti reikia rolleyes.gif o kai darbą baigtą skalbiu,siuvinėta dalis susitraukia,smulkūs kryžiukai audinį sutraukia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2013 - 23:21
as kaip sakant neturejo boba vargo tai prisidaro lotuliukas.gif nusipirkau dezute doh.gif tai visus siuliukus suku ant kartoneliu verysad.gif turbut visa savaite darbuosius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 23:16)
as kaip sakant neturejo boba vargo tai prisidaro lotuliukas.gif nusipirkau dezute doh.gif tai visus siuliukus suku ant kartoneliu verysad.gif turbut visa savaite darbuosius biggrin.gif

O as turiu dezute jau nuo kaledu ir dar nieko nesusidejau del tos pacios priezasties lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 24, 00:25)
O as turiu dezute jau nuo kaledu ir dar nieko nesusidejau del tos pacios priezasties  lotuliukas.gif  blush2.gif

kazkaip po keliones nesinori siuvinet tai nors situos apsitvarkyt pradet reikia,nes ten maisely velnias galva nusisuktu lotuliukas.gif

Uodegyte aciu uz schemutes 4u.gif duktereciai galvoju dovanele padaryt gimt.ir isvikimo studijuot i uzseni proga ax.gif dar man reiks uzrasinem schemuciu,bandysiu aptraukt.Bus prisiminimas nuo milimiausios tetulytes likusios gimtoj saly lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 vasario 2013 - 23:40
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 23:16)

hihihi.gif mano siūlų irgi gal koks trečdalis ant kartonėlių susukta. labai entuziastingai pradėjau, bet daugiau vieno vakaro nebeiškenčiau. dabar suku tik tas spalvas, kuriom siuvinėju tuo metu, kitos gali ir palaukti savo eilės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 24, 00:47)
hihihi.gif mano siūlų irgi gal koks trečdalis ant kartonėlių susukta.

drinks_cheers.gif ziauriai nuobodu,smagiau su jum pabendraut
hihihi.gif
Atsakyti
Kazkaip nuobodus man tas BS,biski pasiuvinejau ir nusprendziau eit miegot lotuliukas.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti