mano ir ant 18 neatrodo tokie smulkus kryziukai
QUOTE(elzeda @ 2013 02 23, 19:13)
Labai daug jau įveikei
mažai. tai tik koks 1/8 viso darbo
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:26)
jetau koks grozis,saunuole kartais noras taip uzvaldo kad pradedi saves negailet,pasisaugok
iš pradžių net nepatikėjau, kad čia man galvojau, čia Uodegytei skirta
Ačiū labai už įvertinimą
Pasisaugot nepavyko, rankos niežti siuvinėt, tai ir dėlioju //// po truputį
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 23, 20:47)
Puikiai judi į priekį
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:38)
jei gerai supratau vidines puses netraukei tai kokiais klijais klijavai,ar ju nesimato per medziagyte
vidine puse yra neliesta, o klijavau su dvipuse lipnia juostele, puikiai laikosi, as ir i atvirukus siuvinukus klijuoju su ja
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 23:10)
vidine puse yra neliesta, o klijavau su dvipuse lipnia juostele, puikiai laikosi, as ir i atvirukus siuvinukus klijuoju su ja
aciu,viska supratau
Einu su biesu kankintis,pirmas kartas man su juo tai skaudziai
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 21:52)
norejau paklaust kuo skiriasi DMC spalvu palete kuri kain.55lt nuo siulu spalvyno lyg 80lt
tai tubūt ,kad tik tai kaina
elzeda gal dizaine esmė ,nes lanarte schemos tokios lengvos,gal dėl to aida 18 tai dar nieko,lengvumas o vat 40 ct linas,dviem siūliukais,pirma eilė normaliai,o tolesnėse eilėse,kryžiukai tiek susispaudžia,kad bedant adatą į skylutę,ją tiesiog stumti reikia o kai darbą baigtą skalbiu,siuvinėta dalis susitraukia,smulkūs kryžiukai audinį sutraukia
as kaip sakant neturejo boba vargo tai prisidaro nusipirkau dezute tai visus siuliukus suku ant kartoneliu turbut visa savaite darbuosius
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 23:16)
as kaip sakant neturejo boba vargo tai prisidaro nusipirkau dezute tai visus siuliukus suku ant kartoneliu turbut visa savaite darbuosius
O as turiu dezute jau nuo kaledu ir dar nieko nesusidejau del tos pacios priezasties
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 24, 00:25)
O as turiu dezute jau nuo kaledu ir dar nieko nesusidejau del tos pacios priezasties
kazkaip po keliones nesinori siuvinet tai nors situos apsitvarkyt pradet reikia,nes ten maisely velnias galva nusisuktu
Uodegyte aciu uz schemutes duktereciai galvoju dovanele padaryt gimt.ir isvikimo studijuot i uzseni proga dar man reiks uzrasinem schemuciu,bandysiu aptraukt.Bus prisiminimas nuo milimiausios tetulytes likusios gimtoj saly
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 23:16)
mano siūlų irgi gal koks trečdalis ant kartonėlių susukta. labai entuziastingai pradėjau, bet daugiau vieno vakaro nebeiškenčiau. dabar suku tik tas spalvas, kuriom siuvinėju tuo metu, kitos gali ir palaukti savo eilės
QUOTE(Katusik @ 2013 02 24, 00:47)
mano siūlų irgi gal koks trečdalis ant kartonėlių susukta.
ziauriai nuobodu,smagiau su jum pabendraut
Kazkaip nuobodus man tas BS,biski pasiuvinejau ir nusprendziau eit miegot Labanakt