Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 14:08)
pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti  blush2.gif

Labai daug jau įveikei thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 16:54)
Truputis proceso ...  ax.gif

Labai gražu wub.gif Ir kryžiukai kokie smulkūs bigsmile.gif , ant kokios medžiagos siuvinėji?

QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 17:03)
kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks  ax.gif

Labai miela dėželė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 23, 12:48)
o jei  doh.gif  nu as ne profe,

cia tai matau grazu darbeli thumbup.gif ir spalvos puikios doh.gif ten gyres labai kokybiskais siuliukais

QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 13:08)
pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti

jetau koks grozis,saunuole 4u.gif kartais noras taip uzvaldo kad pradedi saves negailet,pasisaugok biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 15:54)
Truputis proceso .

jau prie tavo darbu dailumo ner ko lygintis 4u.gif la...bai grazu wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 16:03)
kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks  ax.gif

kokia puiki ideja,supakavimas wub.gif nuostabiai atrodo 4u.gif noreciau pamatyt kaip danktelio vidine puse padaryta,jei butu galima biggrin.gif

tik geram pusdieniui isvaziuok i buvuse laikina sostine apsipirkt tai paskui nespeji grozetis puikiais darbeliais,visoms dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gerai kad cia netenka grozetis tokiais[nuostabiais darbais] lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:26)

kokia puiki ideja,supakavimas wub.gif nuostabiai atrodo 4u.gif noreciau pamatyt kaip danktelio vidine puse padaryta,jei butu galima biggrin.gif

tai paprastas dangtelis, cia pirktine dezute is tiimari tik virsutinej pusej siuvinuka priklijavau...
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 20:33)
tai paprastas dangtelis, cia pirktine dezute is tiimari  tik virsutinej pusej siuvinuka priklijavau...

jei gerai supratau vidines puses netraukei g.gif tai kokiais klijais klijavai,ar ju nesimato per medziagyte biggrin.gif
Atsakyti
elzeda 18 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 20:45)

norejau paklaust kuo skiriasi DMC spalvu palete kuri kain.55lt nuo siulu spalvyno lyg 80lt
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 22, 21:23)
o tai ten kur laiptukais reik palipt g.gif is namo galo ?

taip mirksiukas.gif visada ten perku mirksiukas.gif ir vaziuojant link turgaus, kur anksciau berods Utenos trikotazas buvo, maciau irgi DMC palete, tik va kainu nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 02 23, 21:24)
taip mirksiukas.gif  visada ten perku  mirksiukas.gif ir vaziuojant link turgaus, kur anksciau berods Utenos trikotazas buvo, maciau irgi DMC palete, tik va kainu nezinau smile.gif

as pirkdavau is buvusio univermago galo,prie geliu ten po 2lt bet daznai neturi visu reikiamu spalvu,,Lanoje,mickeviciaus g. ir saules mieste po2.20lt ax.gif

DMC paleteje ar tikri siulu pavyzdziai ar piesti nezinau ta 55lt

o kur sakiau po 80lt raso su siulu pavyzdziais tai suprask kaip nori
Atsakyti
Puiku stebėti jūsų visų procesiukus 4u.gif pačiai tenka dabar pamiršti apie siuvinėjimą, mažiukas dėmesio reikalauja ir vis nepavyksta rasti laiko pasiuvinėti tai laikinai pauze teks padaryti , tai gėrėsiuos jūsų darbais ir procesiukais 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 13:08)
:pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti  blush2.gif

Puikiai judi į priekį 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 15:54)
Truputis proceso ...  ax.gif

Puikus procesiukas wub.gif sekmės judant link pabaigos 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 16:03)

Fainas ipakavimas wub.gif tikrai turėtu patikti jubilietei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 vasario 2013 - 20:54
QUOTE(zerutis @ 2013 02 23, 19:33)
DMC paleteje ar tikri siulu pavyzdziai ar piesti nezinau ta 55lt

o kur sakiau po 80lt raso su siulu pavyzdziais tai suprask kaip nori

įmesk nuorodas. aš esu pirkus iš kasiulai DMC paletę už 40 Lt, berods, prieš kelis metus, tai ten su tikrais siūlų pavyzdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 23, 21:47)
įmesk nuorodas. aš esu pirkus iš kasiulai DMC paletę už 40 Lt, berods, prieš kelis metus, tai ten su tikrais siūlų pavyzdžiais  smile.gif

atleisk as esu tikra nemoksa blush2.gif nemoku ydet nieko nei nuotrauku nei nuorodu blush2.gif blush2.gif
uz mane padaro sunus prasiau pamokyt tai vis kita karta atsako jis dar tebera ligonineje parasysiu taip ax.gif
siulu palete yra[ kasiuluose],o siulu spalvynas[ siuvinejimo magija] biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 vasario 2013 - 21:06
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 21:45)
elzeda 18  smile.gif

Aš irgi ant 18 siuvinėju, na bet mano ne taip smulkiai atrodo. Ir Tavo kryžiukai labai lygiai sugulę wub.gif
Atsakyti