kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 23, 14:20)
katusik labai grazu bus
bacila kazkokia griebia....pradejau siuvinet kaip pradejo nosis begt ir galva skaudet
bacila kazkokia griebia....pradejau siuvinet kaip pradejo nosis begt ir galva skaudet
ačiū
tai neprievartauk savęs. niekur tas siuvinys nepabėgs
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 14:54)
Truputis proceso ...
jetau, kokie smulkūs kryžiukai
bus gražu
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 15:03)
kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks
tokio įpakavimo išmesti net ranka nekils
ir aš apsidžiaugčiau
uodegyte
mmm, merginos, kaip gera ziuret i nuostabius darbus
ačiū merginos
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 14:54)
QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 15:07)
zinau bet nagai niežti
Dovanų dėžutė netgi visa lobių skrynelė- ne tik, dovanai įpakuoti, bet ir mergaitiškus turtus laikyti tiks
Uodegyte- nors afrikietės, geišos ir kitokios moteriškės (išskyrus retro damas ir Mirabiles) ne mano skonio, bet vis tiek gražu
Uodegyte- nors afrikietės, geišos ir kitokios moteriškės (išskyrus retro damas ir Mirabiles) ne mano skonio, bet vis tiek gražu
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 23, 18:24)
malonu mirabilės man patinka ,bet jų siuvinėt nesiimčiau
Aš visai norėčiau, bet niekaip negaliu išsirinkti, o ir mano namuose nebūtų kur pakabint...
QUOTE(zerutis @ 2013 02 22, 13:44)
merginos atleiskit uz mano alzhaimeri kazkuri rase jog kaledom gavo dezute siuliukam,gal galit imest paziuret,nes [kasiuluose ] maciau tik plasmasines,galvoju gal yra kokiu kitokiu
As rasiau,tai ta pacia plasmasine ir turiu kazin ar mandresniu yra. Bet man ji patogi ir tvirta
Baigiau savo meskiukus,liko kruva BS tai kai baigsiu pasirodysiu,dar bus kai kas issiuvineta aplinkui bet dar mastau kaip butent padaryt
Visu procesiukai ir baigti darbeliai dailus,va jums po baliona visoms,taip ir toliau
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 22, 21:37)
paruosta dovanoti
O man gražu. Matosi, kad rėmas ne profesionalus, bet ir motyvas "prie bajerio", visai fainai.