Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 23, 14:20)
katusik labai grazu bus 4u.gif
bacila kazkokia griebia....pradejau siuvinet kaip pradejo nosis begt ir galva skaudet doh.gif  verysad.gif

ačiū 4u.gif

tai neprievartauk savęs. niekur tas siuvinys nepabėgs rolleyes.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 14:54)
Truputis proceso ...  ax.gif

jetau, kokie smulkūs kryžiukai wub.gif
bus gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2013 02 23, 15:03)
kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks  ax.gif

thumbup.gif tokio įpakavimo išmesti net ranka nekils thumbup.gif
Atsakyti
kaip dovanų dėžutę "tobulinau".... norėjosi kažkokio nekasdieniško dovanos įpakavimo, manau jubiliatei patiks  ax.gif

ir aš apsidžiaugčiau wub.gif

uodegyte thumbup.gif
Atsakyti
mmm, merginos, kaip gera ziuret i nuostabius darbus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte thumbup.gif

as tikrai apsidziaugciau smile.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2013 - 15:34
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 14:54)
Truputis proceso ...  ax.gif

wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 15:07)

tai neprievartauk savęs. niekur tas siuvinys nepabėgs  rolleyes.gif

zinau 4u.gif bet nagai niežti biggrin.gif
Atsakyti
Dovanų dėžutė netgi visa lobių skrynelė- ne tik, dovanai įpakuoti, bet ir mergaitiškus turtus laikyti tiks wub.gif
Uodegyte- nors afrikietės, geišos ir kitokios moteriškės (išskyrus retro damas ir Mirabiles) ne mano skonio, bet vis tiek gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 23, 18:24)

Uodegyte- nors afrikietės, geišos ir kitokios moteriškės (išskyrus retro damas ir Mirabiles) ne mano skonio, bet vis tiek gražu  mirksiukas.gif

malonu biggrin.gif mirabilės man patinka ,bet jų siuvinėt nesiimčiau ax.gif
Atsakyti
Aš visai norėčiau, bet niekaip negaliu išsirinkti, o ir mano namuose nebūtų kur pakabint...
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 22, 13:44)
merginos atleiskit uz mano alzhaimeri lotuliukas.gif kazkuri rase jog kaledom gavo dezute siuliukam,gal galit imest paziuret,nes [kasiuluose ] maciau tik plasmasines,galvoju gal yra kokiu kitokiu g.gif

As rasiau,tai ta pacia plasmasine ir turiu hihihi.gif kazin ar mandresniu yra. Bet man ji patogi ir tvirta 4u.gif

Baigiau savo meskiukus,liko kruva BS tai kai baigsiu pasirodysiu,dar bus kai kas issiuvineta aplinkui bet dar mastau kaip butent padaryt ax.gif

Visu procesiukai ir baigti darbeliai dailus,va jums po baliona visoms,taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 22, 21:37)
paruosta dovanoti ax.gif

O man gražu. Matosi, kad rėmas ne profesionalus, bet ir motyvas "prie bajerio", visai fainai.
Atsakyti