Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 22, 23:08)
šitos moteriškės darbus jau rodžiau,bet jai reikėtu pravesti siuvinėjimo pamokėlę  doh.gif man kirba klausimas,ar jos darbus kas perka ?
ir čia taipogi neapseinama be liaupsių  rolleyes.gif dar viena pakomentavo  blink.gif ar savo darbus ,kokioj nors parodoj rodo  lotuliukas.gif

o ši ,pagyras rašo pirmąjai  biggrin.gif

o jei doh.gif nu as ne profe, esu siuvinejusi Lanarte zodiako zenkla avina, kaip suprantu ji arba is akies siuvinejo ir dar siulus pagal save rinko doh.gif o apie Dimensions katina tarp knygu isvis patyliu schmoll.gif

maniskis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 23 vasario 2013 - 11:49
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 23, 13:48)
o jei  doh.gif  nu as ne profe, esu siuvinejusi Lanarte zodiako zenkla avina, kaip suprantu ji arba is akies siuvinejo ir dar siulus pagal save rinko  doh.gif  o apie Dimensions katina tarp knygu isvis patyliu  schmoll.gif

maniskis ax.gif

gražu smile.gif už tokį tada 200 lt prašyt,nei tą jos už 100 lt g.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 23, 13:29)
bet ir atsakymas, kad tikrai savo parodas organizuoja  doh.gif reiks ir man dar siek tiek siuvinuku pakaupti ir paroda susiorganizuoti miestelyje  lotuliukas.gif

klausimas buvo,bet jos atsakymo nedaskaičiau lotuliukas.gif

čia mes bent jau išmokstam ,siuvinėjimo pradmenų,o ten matyt kryžiukus ir težino doh.gif

ir beto ,siuvinėti kaip nori ,niekas nedraudžia ,bet juos pardavinėti ,ir žmones klaidinti ,tai man pikta mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2013 - 12:00
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 23, 11:48)
apie Dimensions katina tarp knygu isvis patyliu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
šitaip sudarkyti paveikslą reikia dar gerokai pasistengti mad.gif
Papildyta:
pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 14:08)

pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti  blush2.gif

na ir įsibėgėjai swoon.gif pas mano afrikietės fono mažiau ,bet ir taip lėtai judu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 12:08)

nemazai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 23, 13:08)
pagalvojau, jei negaliu siuvinėti, tai bent parodysiu, ką spėjau nuveikti  blush2.gif

tikrai stropiai padirbejai thumbup.gif 4u.gif tik gal kita karta sveikata geriau pasaugok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 23, 12:13)
na ir įsibėgėjai  swoon.gif pas mano afrikietės fono mažiau ,bet ir taip lėtai judu doh.gif

blush2.gif čia viskas pusiniais, todėl ir atrodo, kad daug

QUOTE(gold_fish @ 2013 02 23, 12:20)
nemazai padirbejai  thumbup.gif

aha, kelias dienas iš eilės po 5-7 val. blink.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 23, 12:28)
tikrai stropiai padirbejai  thumbup.gif  4u.gif tik gal kita karta sveikata geriau pasaugok  4u.gif

na, kai yra galimybė prisėst, tai jos ir nepraleidžiu
bet kitąkart gal jau taip nevarysiu arklių karsta.gif iki rugpjūčio ir lėtesniais tempais kaip nors suspėsiu ax.gif
Atsakyti
Katusik, gražus procesas.
Gerai, kai jūs žinot ką norit siuvinėt biggrin.gif aš niekaip nesugalvoju ką biggrin.gif o nagai kaip niežti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 23, 10:48)
o apie Dimensions katina tarp knygu isvis patyliu  schmoll.gif

jėtus, košmaras kažkoks, gėda būtų ir rodyt tokius darbus, o čia dar pinigų prašo doh.gif vargšas katinėlis, net nepanašu į originalą schmoll.gif

Katusik, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 23, 13:54)
Katusik, gražus procesas.

ačiū 4u.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 23, 13:56)
Katusik, šaunuolė  thumbup.gif

blush2.gif
Atsakyti
katusik labai grazu bus 4u.gif

bacila kazkokia griebia....pradejau siuvinet kaip pradejo nosis begt ir galva skaudet doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Truputis proceso ... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 vasario 2013 - 14:57