Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

lauksim pasirodant smile.gif jai rodau procesą ,tai bent stengiuos palygint,man irgi negražu suglamžyti procesai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 02 22, 14:59)
Kasiulai.lt

bet ten dmc siulai labai brangus unsure.gif
Atsakyti
Pumpurėli- labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 02 22, 18:01)

o kokia kaina tada nebrangus? unsure.gif musu miestelyje DMC dar brangiau parduodami nei KaSiuluose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 02 22, 18:01)

Siauliuose uz DMC muline moku po 2.20lt o Kasiulai maciau po 2.00lt tai tikrai normali kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 22 vasario 2013 - 19:00
DARBSTUOLEJ po 1,90 perku cool.gif internetu
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 22, 19:59)
Siauliuose uz DMC muline moku po 2.20lt o Kasiulai maciau po 2.00lt tai tikrai normali kaina g.gif

aš po 2 lt moku, pries Visinskio biblioteka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 02 22, 21:12)
aš po 2 lt moku, pries Visinskio biblioteka mirksiukas.gif

o tai ten kur laiptukais reik palipt g.gif is namo galo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 22 vasario 2013 - 20:23
Uodegyte - neturiu tau reikalingų Atalie spalvų ax.gif Iš rausvų turiu Fraise, žalių - Fougere, geltonų - ***. Bet nežinau, ar tiktų g.gif Be to, jei visų spalvų neturėsi, vis vien kažką kombinuoti reikės, tai gal ir nėra prasmės vienos ar dviejų ieškoti.
Atsakyti
Mergaites, kai nesat darbelius remint, ar uztenka pasirinkimo pasportu g.gif ar as cia ieskau, ko nera, ar cia tiesiog nedidelis pasirinkimas pas mus g.gif
Atsakyti
man tai pasirinkimo labai trūksta- visai nėra pas mus atspalvių, o ir su krašteliais pažaist be šansų. Paskutiniu metu mačiau, kad ir rėmelių pavyzdžių smarkiai sumažėjo- liko vien stambieji veidrodžiams ar "Žalgirio mūšiui" doh.gif
Atsakyti
paruosta dovanoti ax.gif
user posted image
Atsakyti