Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(vasarė @ 2013 02 21, 23:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla
http://www.my-cross-...a...0&g2_page=2

sitas ispudingas thumbup.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 22, 10:06)
As siandien pagaliau jau siuntinuka pasiimsiu is Kasiulu  bigsmile.gif ir galesiu velykines dovaneles pradet ruost  ax.gif bet sikart labai ilgai uztruko, 1.5 savaites visumoj pralaukiau siuntinuko  unsure.gif

turbut neturejo parduotuveje/sandelyje kokios prekes.
Atsakyti
nu va uztempiau ant remo medziaga imsiuos geliu ax.gif smile.gif paskaiciavau dar 14 spalvu reiks pirkt ax.gif
Atsakyti
žalgirio mūšis

iėję į psl,spauskit ant pav. ten viskas parašyta kas ir kaip,rusų kl.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kur Kaune perkate DMC siūliukus? O gal kas užsisakinėjate iš Ebay?
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 22, 11:01)
Katusik taip turiu paveikslėlį kaip atrodys visas darbas smile.gif

tada gerai 4u.gif
nes neįsivaizduoju, kaip galima būtų metus siuvinėti darbą, kurio bendro vaizdo nesi mačiusi mastau.gif
nors, gal tame ir intriga mirksiukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 22, 11:55)
nu va uztempiau ant remo medziaga imsiuos geliu ax.gif  smile.gif paskaiciavau dar 14 spalvu reiks pirkt ax.gif

sėkmingo starto 4u.gif

aš tai šiom dienom siuvinėju kaip pasiutus karsta.gif jau sprando nebejaučiu, ale vis vien siuvinio nepaleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
merginos atleiskit uz mano alzhaimeri lotuliukas.gif kazkuri rase jog kaledom gavo dezute siuliukam,gal galit imest paziuret,nes [kasiuluose ] maciau tik plasmasines,galvoju gal yra kokiu kitokiu g.gif
Atsakyti
Uodegyte, buvau apsirgus, tai nepažiūrėjau tau Atalie siūlų, vakare pažiūrėsiu. Beje, nuorodos man ant planšeto neatidaro, tai reikės ant normalaus kompo bandyti.
Beje, o tų savo Dimensions hortenzijas išsiuvinėjai? rolleyes.gif

Buvo klausta, kas yra SAL, tai stitch-a-long, reiškia "siuvinėti ilgai". Paprastai SALai būtent būna ilgi, o ne dideli.
Atsakyti
Pumpurėli ačiū lauksiu 4u.gif ne hortenzijas atidėjau,nes senai pradėtus užbaiginėju,kai vasarinė nuotaika apims,imsiuos smile.gif ir jai turėsi ,parašyk kainytę siūliukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 vasario 2013 - 14:26
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 22, 15:22)
Pumpurėli ačiū lauksiu  4u.gif ne hortenzijas atidėjau,nes senai pradėtus užbaiginėju,kai vasarinė nuotaika apims,imsiuos  smile.gif ir jai turėsi ,parašyk kainytę siūliukų ax.gif

Matai, o aš savo Dimensions hortenzijas jau baiginėju rolleyes.gif
Atsakyti
Matai, o aš savo Dimensions hortenzijas jau baiginėju rolleyes.gif

man nerodo paskutinių žinučių doh.gif aš su rasiuku siuvinėsiu,ji taipat tokį pat rinkinuką turi ,įdomu bus stebėt kaip procesai juda.gal pasirodysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 vasario 2013 - 14:58
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 02 22, 14:12)
Laba diena  smile.gif
Kur Kaune perkate DMC siūliukus? O gal kas užsisakinėjate iš Ebay?

Kasiulai.lt
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 22, 15:58)
man nerodo paskutinių žinučių doh.gif aš su rasiuku siuvinėsiu,ji taipat tokį pat rinkinuką turi ,įdomu bus stebėt kaip procesai juda.gal pasirodysi  ax.gif

Pasirodysiu, kai bus baigtas ir išlygintas biggrin.gif Nemėgstu rodytis susiglamžiusių procesų rolleyes.gif
Atsakyti