Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

je...sestadieni kelione i Kauna nusimato jei vel kas kojos nepakis lotuliukas.gif sarasiuka susidariau o tai apsipirksiu biggrin.gif tik vieno numeriuko KREINIKO ju kataloge nematau ax.gif jei parduotuveje nebus reiks vel su DMC kankintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 02 21, 23:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla

swoon.gif tik kaip ten po to sujunge visas dalis g.gif
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 21, 23:07)
noreciau schemos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 22, 01:51)
swoon.gif tik kaip ten po to sujunge visas dalis  g.gif

Man taip pat si mintis kilo g.gif Na bet darbas tai verciantis is koto blink.gif
Atsakyti
jei tik patogu, tai  thumbup.gif
as gal lankstyciau kaip iprastai buna - armonikeles. Visai normalus tas vaizdas, o dar plius koks vertingas  bigsmile.gif  cool.gif

Na ant to medžio talpins 10kupiuru tai armonikėlės kažin ar tilptų, na čia draugė užprašė veš kaip tik šiandien dovanu, mano rūpestis buvo išsiuvinėti jos rūpestis pinigėliai.

QUOTE(vasarė @ 2013 02 22, 00:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla

Nu jo čia tai darbas. medžiagos iš kur gauti tokių matmenų biggrin.gif , bet kaip supratau dalimis siuvinėjo.

Manau jau laikas pradėti velykoms siuvinėti
Atsakyti
O as velykoms neissirenku schemos. Neuzkliuvo ne viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 21, 23:08)

kokiu cia grozybiu prikelei blink.gif ilgis koks g.gif galvoju kad ten gal ne vienos darbas,jos ten megsta grupemis darbuotis,kiekviena po gabaliuka mastau.gif

ten kazkur apacioj parasyta ilgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 21, 23:02)
Ateinu ir aš pasirodyt su savo procesiuku  smile.gif antras etapas baigtas reiks laukt trečio, o kol lauksiu pradėsiu kitą darbelį smile.gif

o tu įsivaizduoji, kaip atrodys visas darbas?

swoon.gif
kiek laiko jos siuvinėjo? blink.gif

QUOTE(Dzenete @ 2013 02 22, 07:02)
Manau jau laikas pradėti velykoms siuvinėti

lyg tai bendram procese merginos jau kažką siuvinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 02 21, 21:56)
. medžiui tai buvau labai skeptiškai nusiteikusi. darbo daug o vaizdas tai šiaipsau 

Man kaip tik medis labai grazus thumbup.gif

Bet kaip schema tokiam padaryt reikejo? g.gif
Atsakyti
mačiau tam psl., kur Ddzieljeta rodė mano aukcioninis namelis už 1 dol siuvinėtas 243 doleriukai bigsmile.gif , pas mus litasi kažin ar gautum- nes nedidelis juk smile.gif
Mažu reik ir mums pradėt ten siūlyt savo darbus biggrin.gif
Atsakyti
As siandien pagaliau jau siuntinuka pasiimsiu is Kasiulu bigsmile.gif ir galesiu velykines dovaneles pradet ruost ax.gif bet sikart labai ilgai uztruko, 1.5 savaites visumoj pralaukiau siuntinuko unsure.gif
Atsakyti
Katusik taip turiu paveikslėlį kaip atrodys visas darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 02 22, 08:50)
O as velykoms neissirenku schemos. Neuzkliuvo ne viena  doh.gif

Aš planuoju bandyti kokius mažiukus kiaušinukus padaryti ir taip medeli papuošti, visada apnerdavau, dabar kažkaip kitaip bandysiu. Vistiek reikės kažkokį darbelį dar į darželį nunešti.
Atsakyti