je...sestadieni kelione i Kauna nusimato jei vel kas kojos nepakis sarasiuka susidariau o tai apsipirksiu tik vieno numeriuko KREINIKO ju kataloge nematau jei parduotuveje nebus reiks vel su DMC kankintis
QUOTE(vasarė @ 2013 02 21, 23:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla
tik kaip ten po to sujunge visas dalis
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 21, 23:07)
noreciau schemos
Labas rytas
Man taip pat si mintis kilo Na bet darbas tai verciantis is koto
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 22, 01:51)
Man taip pat si mintis kilo Na bet darbas tai verciantis is koto
jei tik patogu, tai
as gal lankstyciau kaip iprastai buna - armonikeles. Visai normalus tas vaizdas, o dar plius koks vertingas
as gal lankstyciau kaip iprastai buna - armonikeles. Visai normalus tas vaizdas, o dar plius koks vertingas
Na ant to medžio talpins 10kupiuru tai armonikėlės kažin ar tilptų, na čia draugė užprašė veš kaip tik šiandien dovanu, mano rūpestis buvo išsiuvinėti jos rūpestis pinigėliai.
QUOTE(vasarė @ 2013 02 22, 00:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla
Nu jo čia tai darbas. medžiagos iš kur gauti tokių matmenų , bet kaip supratau dalimis siuvinėjo.
Manau jau laikas pradėti velykoms siuvinėti
O as velykoms neissirenku schemos. Neuzkliuvo ne viena
QUOTE(zerutis @ 2013 02 21, 23:08)
kokiu cia grozybiu prikelei ilgis koks galvoju kad ten gal ne vienos darbas,jos ten megsta grupemis darbuotis,kiekviena po gabaliuka
ten kazkur apacioj parasyta ilgis
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 21, 23:02)
Ateinu ir aš pasirodyt su savo procesiuku antras etapas baigtas reiks laukt trečio, o kol lauksiu pradėsiu kitą darbelį
o tu įsivaizduoji, kaip atrodys visas darbas?
kiek laiko jos siuvinėjo?
QUOTE(Dzenete @ 2013 02 22, 07:02)
Manau jau laikas pradėti velykoms siuvinėti
lyg tai bendram procese merginos jau kažką siuvinėja
QUOTE(Dzenete @ 2013 02 21, 21:56)
. medžiui tai buvau labai skeptiškai nusiteikusi. darbo daug o vaizdas tai šiaipsau
Man kaip tik medis labai grazus
Bet kaip schema tokiam padaryt reikejo?
mačiau tam psl., kur Ddzieljeta rodė mano aukcioninis namelis už 1 dol siuvinėtas 243 doleriukai , pas mus litasi kažin ar gautum- nes nedidelis juk
Mažu reik ir mums pradėt ten siūlyt savo darbus
Mažu reik ir mums pradėt ten siūlyt savo darbus
As siandien pagaliau jau siuntinuka pasiimsiu is Kasiulu ir galesiu velykines dovaneles pradet ruost bet sikart labai ilgai uztruko, 1.5 savaites visumoj pralaukiau siuntinuko
Katusik taip turiu paveikslėlį kaip atrodys visas darbas
QUOTE(rituker @ 2013 02 22, 08:50)
O as velykoms neissirenku schemos. Neuzkliuvo ne viena
Aš planuoju bandyti kokius mažiukus kiaušinukus padaryti ir taip medeli papuošti, visada apnerdavau, dabar kažkaip kitaip bandysiu. Vistiek reikės kažkokį darbelį dar į darželį nunešti.