Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 21, 21:17)
vasare- jau pradeda rankos įprast, o ant stalelio visai neblogai- kai vyras suveržė tinkamoj padėty, tai dabat gerai- nusileidžiu kompiuterinę kėdę ir liuks  biggrin.gif

jei tik patogu, tai thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2013 02 21, 21:56)
Sveikos, apleidau siuvinėjimą visai, ir jei ne viena pražystama, tai nežinau kaip būtų buve. Tai tokie mano darbeliai. medžiui tai buvau labai skeptiškai nusiteikusi. darbo daug o vaizdas tai šiaipsau 

as gal lankstyciau kaip iprastai buna - armonikeles. Visai normalus tas vaizdas, o dar plius koks vertingas bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti

dalinuosi bigsmile.gif
dar
as jau be komentaru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 21, 22:47)

del dydzio ar del kainos biggrin.gif
Atsakyti
gėlių tokių nemėgstu schmoll.gif japonų dizaino ..bet va antras tikrai be komentarų swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 vasario 2013 - 22:59
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 21, 22:57)
del dydzio ar del kainos  biggrin.gif

abieju karsta.gif beje tos taures juodam fone ir ten dar kazkas raudono(kokteiliai ten)jetus nerandu ant greicio ..zodziu ten apie 400usd ax.gif jau isiuvinetas.

o tas ka ruosiuos siuvinet(pora psl atgal cia) tai rinkinys 62usd ax.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif Dzenete, Ddziuljeta gražūs darbeliai 4u.gif
Ateinu ir aš pasirodyt su savo procesiuku smile.gif antras etapas baigtas reiks laukt trečio, o kol lauksiu pradėsiu kitą darbelį smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 02 21, 22:22)
komercinis ar ne komercinis -  thumbup.gif
gebedama issisiuvienti pati, gyvenime nemokeciau tokiu pinigu schmoll.gif . Kitavertus cia bent tokie variantai, kurie neprilygsta nei is tolo FB sedevrams, tolygiai ar net didesnem sumom ivertintiems....

vat dėl to verta pagalvoti,kiek jos savo darbą vertina,todėl geresni darbai brangesni rolleyes.gif tokie feisbukiniai ,ir dar daugelis kitų ,išmuša kainas,kurios neatitinka darbo vetės doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 vasario 2013 - 23:06
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla

user posted image

http://www.my-cross-...a...0&g2_page=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 21 vasario 2013 - 23:08
QUOTE(vasarė @ 2013 02 21, 23:04)
na man tai kol kas niekas lauru nenunese pries lenkiu moteru siuvineta zalgirio musio paveiksla

vau bigsmile.gif bigsmile.gif

noreciau schemos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kutis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 02 22, 01:04)

tai jooo thumbup.gif buvau pamiršus apie šį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 02 21, 22:56)
medžiui tai buvau labai skeptiškai nusiteikusi. darbo daug o vaizdas tai šiaipsau 

tai kad tas medis labai grazus 4u.gif o del pinigeliu nezinau keistai ziurisi g.gif na as ne meniskos sielos blush2.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 21, 23:47)

kokiu cia grozybiu prikelei blink.gif ilgis koks g.gif galvoju kad ten gal ne vienos darbas,jos ten megsta grupemis darbuotis,kiekviena po gabaliuka mastau.gif

na jus ir duodat,nespeju,kol vienu pasigroziu jau spejusio dar didesniu pridet lotuliukas.gif mano lektuvelis juokingai pries tokius gigantus atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 21 vasario 2013 - 23:13
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 22, 01:02)

Ateinu ir aš pasirodyt su savo procesiuku  smile.gif antras etapas baigtas reiks laukt trečio, o kol lauksiu pradėsiu kitą darbelį smile.gif

patinka man tokie sampleriukai wub.gif
Atsakyti