Katusik, man kai atsibosta viena kuria dali siuvinet, imuosi kitos o paskui griztu prie jau buvusios
sveikutes
butinai parodisiu savo darbelius, bet dauguma dar laukia remeliu
mergaites kantrybes su darbeleis
mane tai labai dziugina siuvinejant kad kaskart vis ryskiau matos busimas vaizdas ant drobes, kazkodel laukiu kiekvienos detales
butinai parodisiu savo darbelius, bet dauguma dar laukia remeliu
mergaites kantrybes su darbeleis
mane tai labai dziugina siuvinejant kad kaskart vis ryskiau matos busimas vaizdas ant drobes, kazkodel laukiu kiekvienos detales
bandau foto ikelt katik baigto darbelio, dar net nelygintas
Papildyta:
kotai nesigauna
Papildyta:
kotai nesigauna
QUOTE(astuliene @ 2013 02 15, 11:10)
Prašau patarimo
O demes nuo piestuko ar nuo isplaunamo markerio? Man karta nuo markerio buvo like, tai isgelbejo purskiamas Amway demiu valiklis ir dantu sepetukas
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 15, 19:27)
negavau sian siulu net paste, buvau neatvezta
Visko pasitaiko. Kartais gal ir paste strigo. Galima internete pasitikrint, kur tavo siuntinukas. As i googla susivedu 'Lietuvos pastas', o ten susirandu 'siuntu paieska'. Irasai registracijos nr, kuri tau i emeila atsiunte parduotuve ir prodo, kur yra tavo siuntinukas.
QUOTE(vikilapa @ 2013 02 15, 22:23)
Sveikos mergaites
Ar priimsit i savo buri dar viena del kriziuku pamisusia siela
Ar priimsit i savo buri dar viena del kriziuku pamisusia siela
Sveika prisijungus. Lauksim tavo darbu foto.
QUOTE(Katusik @ 2013 02 15, 23:15)
aš tai jau pradedu neapkęsti savo siuvinį.
Kantrybes Uztat paskui kaip bus faina, kai darba baigsi. Didziuosiesi savim.
QUOTE(Sela:) @ 2013 02 16, 11:00)
Visko pasitaiko. Kartais gal ir paste strigo. Galima internete pasitikrint, kur tavo siuntinukas. As i googla susivedu 'Lietuvos pastas', o ten susirandu 'siuntu paieska'. Irasai registracijos nr, kuri tau i emeila atsiunte parduotuve ir prodo, kur yra tavo siuntinukas.
taip si karta paste pastrigo..jei ne sian nedarbo diena valstybine buciau gavus neturiu kodo neraso jie nebent paprasyt bet kas is to dabar jau
Papildyta:
QUOTE(vikilapa @ 2013 02 16, 11:06)
galit paziuret cia, sian idejau,
kokiu groziu yra
radau FB viena mergina siuvineja grozi kuriam as siulu laukiu tik as nuo ziedu pradesiu grazu ane?
Nors geles nera mano tematika,bet jau ir as ju uzsinorejau tikrai grazu
O as susirasiau raideles ir skaiciukus savo metrikui,tikiuosi prisesiu kokia diena ir pabaigsiu pagaliau
O as susirasiau raideles ir skaiciukus savo metrikui,tikiuosi prisesiu kokia diena ir pabaigsiu pagaliau
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 16, 12:21)
grazu ane?
as sita schemute ir issisaugojau, tik speju, kad jai dar negreit eile ateis, per daug jau visko prisiplanavus esu
O kur rasti sita schemute? (ale gal ir as kada pribresiu sitam darbeliui,nors eilej dar n-iolika laukia )
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 16, 11:36)
O kur rasti sita schemute? (ale gal ir as kada pribresiu sitam darbeliui,nors eilej dar n-iolika laukia )
cia esu ikelusi
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 16, 13:21)
radau FB viena mergina siuvineja grozi kuriam as siulu laukiu tik as nuo ziedu pradesiu grazu ane?
buvau ir aš užsikabinus ant šio pav. ,vien dėl vazonų,jie tokie tikroviški ,galvojau siuvinėt tik juos,nes nepatinka kaip tos gėlės po vieną styro,bet praėjo noras ,kai pamačiau kiek siūlų reikia
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 16, 11:39)
Parsisiunciau tik idomiai ten raso siuvinet ant 11 aidos,tokios juk nera? bet tai spalvu kiek
O siaip is tikro,galima juk ir viena vazoneli ar du siuvinet,man pvz pirmas ir paskutinis visai be rysio,tai ju ir nesiuvineciau