Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 19:46)
Is patirties kalbi?  lotuliukas.gif as netureciau tiek nei kantrybes nei sveikatos,o kryziukams isvis bai bai butu  biggrin.gif

taip is patirties, as pati esu is 3vaiku ir vyras is 3vaiku seimu,pati turiu 2 niekada net negalvojau kad auginti viena vaika lotuliukas.gif tarp mano vaiku trys metai skirtumas-jau per didelis biggrin.gif Vaikam dag smagiau augti keliese,nei vienam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 20, 18:54)
taip is patirties, as pati esu is 3vaiku ir vyras is 3vaiku seimu,pati turiu 2 niekada net negalvojau kad auginti viena vaika lotuliukas.gif tarp mano vaiku trys metai skirtumas-jau per didelis biggrin.gif Vaikam dag smagiau augti keliese,nei vienam  mirksiukas.gif

Nu jo,as ir pati visad dvieju vaiku norejau,bet kolkas ir vienos uzteks biggrin.gif tarp manes su broliu 3m skirtumas tai man jis kaip sese buvo,taip gerai sutarem biggrin.gif tai aisku tas skirtumas svarbus,bet ne viskas buna butent taip kaip nori smile.gif

Oki snekam i tema,nes apie vaikus cia be galo galima sneket lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 20:53)
Oki snekam i tema,nes apie vaikus cia be galo galima sneket  lotuliukas.gif

hihihi.gif per ta kompa ner kada prie kryziuku prises,taip smagu bendraut lotuliukas.gif einu bandyt pakrizevot,siandien jau daug geriau jauciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Džeine, matau kabi smile.gif Pasipasakok kaip gyveni, ką siuvinėji? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
As jau nepakryziavosiu syvakar,galva skauda norisi tik miego... Labanakt naktinetojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 21, 00:30)
As jau nepakryziavosiu syvakar,galva skauda norisi tik miego... Labanakt naktinetojos  4u.gif

as truputi pakryzevojau siandien,tai taip sirdele atsigavo lotuliukas.gif labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 20 vasario 2013 - 23:47
O as rytine kryziavotoja lotuliukas.gif Tad labas rytas ir skanios kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 02 21, 08:13)
O as rytine kryziavotoja  lotuliukas.gif Tad labas rytas ir skanios kavos  4u.gif

Kaip tik su kava atejau prie kompo biggrin.gif Kas nori prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 02 21, 10:17)
Kaip tik su kava atejau prie kompo biggrin.gif Kas nori prisijungti?

as as bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš biggrin.gif , atsimatavau medžiagą bendram procesiukui ax.gif
Vyras vakar parsivežė grąžtą ir sutvirtino mano "stakles" thumbup.gif
Kol gręžė vaikai kitam kambary buvo, vidurinukas sako- kaip pasmirdo nuo tavo grąžto, didysis sako- eik tu- čia juk dulkės... Nueinam pas juos- o ten pilna dūmų... Pasirodo apačioj kaimynas kažkokią popierių dėžę uždegė blink.gif , tai pas mus visi kambariai pridūminti buvo doh.gif
Atsakyti
rodausi ir pabreziu cia laikinai ideta i remeli
user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 21, 10:51)
rodausi ir pabreziu cia laikinai ideta i remeli

gražus darbelis wub.gif galvoju ir aš jį siuvinėti biggrin.gif

mano tulpės irgi juda, vazos bereikia ir servetėlės, aišku ir įrėminti smile.gif

Ką išsiuvinėt nesunkaus ir nedidelio Motinos dienai, tiksliau uošvienei bus g.gif
Atsakyti