Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 20, 15:55)
Darbas juda vis sparčiau, tik rėmas gana nestabilus, bet vyras žadėjo patvirtinti  smile.gif , vadinas iš namų nevarys  hihihi.gif

tai pacios darbeliai kuriam laikui pagulet tures,kaip supratau g.gif tada norejau parasyt kad vyrui nesakytum jog sunkiai sekasi su remu susitvarkyt,kad is namu neisvarytu su visu remu,kazkaip susilaikiau lotuliukas.gif bet thumbup.gif kad dar ir pagalbos ranka istiese biggrin.gif

Aushrita sauniai pasidarbavai nakti,vaikus uzspaudus lotuliukas.gif
good.gif
Atsakyti
Kur rodžiau savo procesą tai viso darbelio dydis bus 21x21 cm. tai man asmeniškai gan didokas (bet jau sugalvojau kur pritaikysiu baigus) o vienas etapas 5,5x7 cm smile.gif tai bent jau aš vieną etapą išsiuvinėjau per 1 dieną, tai kol gausiu 3 etapą (2 dabar siuvinėt pradėjau) galiu kitą darbelį pradėt daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 07:47)
motyvą galima išsiuvinėti per dieną,pati atvirutė būna jau paruošta ,o ir išpjauti nėra sunku  ax.gif maximum ji išleido iki 15-20 lt ,o tai 40 lt už padarymą  blink.gif aš sakiau vyrui ,jai už atviruką tiek duotų,metu visus siuvinėjimus ,ir pradedu atvirukus daryt  lotuliukas.gif

o nebandei savo darbeliu parduot etsy.com? Manau, ten uz idomesnes atvirutes tikrai sumoketu 10-20 doleriu.
Asmeniskai as kelias pardaviau, bet man tai monkes biznis, nes praleidziu daug laiko, atviruciu darymui prisipirkus uz kokius $2000 ivairiu priemoniu, su mano tempais neatsipirks niekad smile.gif Zodziu, jei prie atvirutes praleidziu 8 valandas ir gaunu 12-20 usd, man visiskas laiko gaisimas, todel as labiau siuvineju ir isdovanoju is visos sirdies smile.gif
Atsakyti
clap.gif pabaigiau savo gelytes bigsmile.gif pasirodysiu, kai jau ireminsiu ax.gif
galeciau bendram procesui pradeti velykini darbeli, bet kad vis dar neturiu ant ko siuvinet doh.gif na ryt, poryt jau tureciau sulaukti siuntinuko
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 14:54)
kurios dalyvauja,sal su kuriamom schemom, draudžia dalinti schemas ,ne dalyvaujančioms.

blush2.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 02 20, 15:09)
Aushrita sauniai pasidarbavai nakti,vaikus uzspaudus lotuliukas.gif
good.gif

Oj neduok tu dieve,man ir vieno vaiko per akis lotuliukas.gif

Jo uztai numigau net 4 valandas lotuliukas.gif kaip pradejau 12 taip benuejau miegot 3,tai sakau koja tik isisuvinesiu,bet pasirode maza tai dar kuna issiuvinejau,o paskui aj beliko tik ausytes tai damusiu lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 16:59)
clap.gif pabaigiau savo gelytes  bigsmile.gif pasirodysiu, kai jau ireminsiu  ax.gif
galeciau bendram procesui pradeti velykini darbeli, bet kad vis dar neturiu ant ko siuvinet  doh.gif na ryt, poryt jau tureciau sulaukti siuntinuko

Lauksim iremintu thumbup.gif
As irgi prisideciau bet tiesa saknt man tie visi velykiniai kiskuciai kiausiukai ir t.t ne prie sirdies lotuliukas.gif blush2.gif Bet temute paseku tai gal ir susigundysiu ir as prisijungt kada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 20 vasario 2013 - 17:19
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 14:47)
motyvą galima išsiuvinėti per dieną

65 lt.dienai...manau tai nėra jau labai brangu, o jei dar reikia pirk siūliukus, dar pati atvirutė, o juk ,kad ją įsigyt juk reikia važiuot, taip, kad transportavimo išlaidos...
...ir aplamai, juk tai rankų darbas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 vasario 2013 - 17:26
ir as baigiau savo krokus su marguciais thumbup.gif kai ismaudysiu parodysiu (ryt) nes kada neireminsiu nzn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 18:17)
As irgi prisideciau bet tiesa saknt man tie visi velykiniai kiskuciai kiausiukai ir t.t ne prie sirdies  lotuliukas.gif  blush2.gif Bet temute paseku tai gal ir susigundysiu ir as prisijungt kada  rolleyes.gif

mes su draugais visada nedidelem dovanelem per sventes metines keiciames, tai siemet sugalvojau jiems si bei ta pasiuvinet, tai labai man cia laiku ir vietoj bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 17:21)
mes su draugais visada nedidelem dovanelem per sventes metines keiciames, tai siemet sugalvojau jiems si bei ta pasiuvinet, tai labai man cia laiku ir vietoj bus  biggrin.gif

O mes nieko niekam nedovanojam,begedziai blush2.gif lotuliukas.gif ir nemoku as daryt tu visokiu atviruciu ir panasiu dalykeliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 02 20, 18:56)
o nebandei savo darbeliu parduot etsy.com? Manau, ten uz idomesnes atvirutes tikrai sumoketu 10-20 doleriu.
Asmeniskai as kelias pardaviau, bet man tai monkes biznis, nes praleidziu daug laiko, atviruciu darymui prisipirkus uz kokius $2000 ivairiu priemoniu, su mano tempais neatsipirks niekad smile.gif Zodziu, jei prie atvirutes praleidziu 8 valandas ir gaunu 12-20 usd, man visiskas laiko gaisimas, todel as labiau siuvineju ir isdovanoju is visos sirdies smile.gif

na tavo atvirutes lygint nėr ko doh.gif man tai patinka tavosios darytos,prie tavų tikrai yra kur padirbėti,o į atvirutę darbelį įklijuot ir mano šešiametis galėtų,mamos išsiuvinėtą motyvą biggrin.gif reiks kada paprašyt ,kad padėtų mažasis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 vasario 2013 - 17:37
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 17:59)
clap.gif pabaigiau savo gelytes  bigsmile.gif

saunuole thumbup.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 18:17)
Oj neduok tu dieve,man ir vieno vaiko per akis 

na jau, po metu kad antras butu,dviem smagiau augt lotuliukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 20, 18:21)
ir as baigiau savo krokus su marguciais

clap_1.gif labai saunu,jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 20, 18:08)
na jau, po metu kad antras butu,dviem smagiau augt lotuliukas.gif

Is patirties kalbi? lotuliukas.gif as netureciau tiek nei kantrybes nei sveikatos,o kryziukams isvis bai bai butu biggrin.gif
Atsakyti