Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 13:21)
na čia panašiai kaip bendras procesas kai merginos kartu siuvinėja, bet man tai kiek teko susidurti tai dažniausiai SAL'us organizuoja dizaineriai, norint dalyvauti kartais reikia užsiregistruoti kad gautum schemą, kartais nereikia, dizainerė sukuria schemą ir padalina į etapus pvz. 12 etapų, 1 etapui duodamas 1 mėn. ar pan. duoda dalelę schemos ir paskui parodai savo etapą pabaigtą ir duoda kitą, kartais nereikia rodyti smile.gif
bijau suklaidinti bet aš taip įsivaizduoju jį kiek teko susidurt ir skaityt smile.gif

ale fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 20, 09:23)
2000 už rožes, tai grynas kosmosas, o vat atvirutės kaina tai visai normali , atrodo smulkmė išsiuvinėta, bet darbelio ir laiko ten tikrai yra idėta ax.gif

motyvą galima išsiuvinėti per dieną,pati atvirutė būna jau paruošta ,o ir išpjauti nėra sunku ax.gif maximum ji išleido iki 15-20 lt ,o tai 40 lt už padarymą blink.gif aš sakiau vyrui ,jai už atviruką tiek duotų,metu visus siuvinėjimus ,ir pradedu atvirukus daryt lotuliukas.gif

QUOTE(B_March @ 2013 02 20, 14:54)
labai grazus procesas 4u.gif papasakok daugiau apie tą SAL'ą, kas čia per reikalas bigsmile.gif

kaip sakė Kuttis ,vieni būna su kurtom schemom,kitur tai kaip ,čia pas mus bendram procese,išsirenka motyvą ,iš kokio nors dizaino,ir renka dalyves ,kurios tą patį motyvą siuvinės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 vasario 2013 - 13:49
Po vakar vakaro yra tiek ax.gif Jau praktiskai meskiukai uzspalvinti,siandien gal iseis damust
Papildyta:
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 13:21)
1 etapui duodamas 1 mėn. ar pan. duoda dalelę schemos ir paskui parodai savo etapą pabaigtą ir duoda kitą, kartais nereikia rodyti smile.gif

O jei tempai didesni,ar norisi tiesiog daugiau issiuvineti negu duota menesiui,kas tada doh.gif va jei visa schemute duoda tada kaip nori taip siuvineji ir metu gale pasirodai jei jau taip,bet laukti kol atsius kita dali schemutes,man be rysio truputi atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 15:23)
Po vakar vakaro yra tiek  ax.gif Jau praktiskai meskiukai uzspalvinti,siandien gal iseis damust
Papildyta:

dabar ir as jau meskucius matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 16:23)

O jei tempai didesni,ar norisi tiesiog daugiau issiuvineti negu duota menesiui,kas tada  doh.gif va jei visa schemute duoda tada kaip nori taip siuvineji ir metu gale pasirodai jei jau taip,bet laukti kol atsius kita dali schemutes,man be rysio truputi atrodo  blush2.gif

duoda mažus darbelius,nesunkius,tad mėnesio pilnai užtenka,o kur pvz sal'as nimue fėjų,ar mirabilių,tai siuvinėja kiek nori ,nėra laikas nustatytas ,iki kada baigti.
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 14:31)
dabar ir as jau meskucius matau  biggrin.gif

Aha,akys tik juokingai atrodo kolkas lotuliukas.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 14:32)
duoda mažus darbelius,nesunkius,tad mėnesio pilnai užtenka,o kur pvz sal'as nimue fėjų,ar mirabilių,tai siuvinėja kiek nori ,nėra laikas nustatytas ,iki kada baigti.

Nu bet va siuvineja viena darba metus laiko,tai kokio jis ten dydzio bus doh.gif Su mazais darbeliais tai taip sutinku,bet su didesniu man turbut nagai nieztetu greiciau pabaigt,negaleciau metus sedet prie vieno darbelio schmoll.gif

Gal kas papasakos kaip tiesiai paveiksliuka cia ikelt,kad nereiktu tu nuorodu det,man kazka meta netinkamas formatas nors keliu jpg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 20 vasario 2013 - 14:39
va čia tokie bendri procesai ,ieit neleis,tik užsiregistravusiems
http://siuvinejame.m...wforum.php?f=35

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 16:37)
Aha,akys tik juokingai atrodo kolkas  lotuliukas.gif

Nu bet va siuvineja viena darba metus laiko,tai kokio jis ten dydzio bus  doh.gif Su mazais darbeliais tai taip sutinku,bet su didesniu man turbut nagai nieztetu greiciau pabaigt,negaleciau metus sedet prie vieno darbelio  schmoll.gif

metus laiko,tai čia etapai ,čia su kuriamom schemom,visų iškart neduoda,nes už dyką ten neduos,jai imsi schemas ,bet ne siuvinėsi.kaip ir sakė,duoda schemą,parodai kad išsiuvinėjai,duoda kitą schemą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 vasario 2013 - 14:48
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 14:46)
http://siuvinejame.m...wforum.php?f=35
metus laiko,tai čia etapai ,čia su kuriamom schemom,visų iškart neduoda,nes už dyką ten neduos,jai imsi schemas ,bet ne siuvinėsi.kaip ir sakė,duoda schemą,parodai kad išsiuvinėjai,duoda kitą schemą.

Viskas aisku dabar ax.gif
Kaip nervuoja visur registruotis kad kazka galima butu paziuret doh.gif bet gal reiks panarsyt,gal ka grazaus uzmatysiu ir schemute pasidalins siuvinejancios blush2.gif ot sventas naivumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 16:50)
Viskas aisku dabar  ax.gif
Kaip nervuoja visur registruotis kad kazka galima butu paziuret  doh.gif bet gal reiks panarsyt,gal ka grazaus uzmatysiu ir schemute pasidalins siuvinejancios  blush2.gif ot sventas naivumas  lotuliukas.gif

kurios dalyvauja,sal su kuriamom schemom, draudžia dalinti schemas ,ne dalyvaujančioms.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 20:06)
koks grazus bus thumbup.gif ,o tai cia pardavimui,uzsakimas g.gif

Aha ax.gif -kaimynės kolegė išsirinko, paveikslėlį, tik nenorėjo juodo fono, tai išrinkom šviesią medžiagą, reiks ir įrėminti, žodžiu atiduosiu jau gatavą smile.gif
Darbas juda vis sparčiau, tik rėmas gana nestabilus, bet vyras žadėjo patvirtinti smile.gif , vadinas iš namų nevarys hihihi.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 20, 14:46)

Mačiau ten savo puodynėlę iš DIM- matyt konvertuota, nes spalvos skiriasi (mano gražesnė biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 20, 16:55)

Mačiau ten savo puodynėlę iš DIM- matyt konvertuota, nes spalvos skiriasi (mano gražesnė  biggrin.gif )

tai aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
o ką nail.gif - kas pakels šuniui uodegą jei ne pats biggrin.gif
Atsakyti