Kuttis...ką nors turi bendro su siuvimu , ryškėja kontūrai
2000 už rožes, tai grynas kosmosas, o vat atvirutės kaina tai visai normali , atrodo smulkmė išsiuvinėta, bet darbelio ir laiko ten tikrai yra idėta
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 02:52)
Pasirodau ir aš su savo procesu kurį baigsiu tik metų gale
Kodėl galvoji, kad tik metų gale?
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 20:06)
is pradziu naudojau kancelerines tai nelabai patiko,tai pasiknisus namie radau manikiurines tokias ilgais riestais galais tai labai daba patenkinta nu jusu pateiktas varijantas tikrai turetu buti labai patogus vien kad pirstu ikist nereikia o kiek tokios kainuoja?
Kasiuluose 16.39lt.
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 22:29)
o as sugebejau riebaline deme uzliopint ant siuvinio va ka reiskia, kai bandai siuvinet su vaiku nezinau, ar issiplove, dziovinu siuvinuka
ar išsiplovė dėmė?
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 00:52)
kas čia bus?
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 22:30)
o tai gal vistiek reikia susimokėt ,tam kad leistų patalpint ,todėl ir darbštuolė.eu savo kažkiek procentų užsimetė
as buvau gavusi e-mail is ju, kad bus naujas skyrelis, kur galima talpinti savo darbus, kaina apsprendzia pats savininkas, o darbstuole mokescio netaiko.
Kuttis, gal anskciau baigsi
Na čia viena blogerė organizuoja SAL'ą tai yra 12 etapų į mėnesį vienas tai todėl ir užtruksiu ilgai
Sobieska na pakolkas su siuvimu neturiu nieko bendro
Sobieska na pakolkas su siuvimu neturiu nieko bendro
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 01:22)
Koks atsidavimas
daugiau kaip savaite nebuvau per rupescius prisedus,tai labai pasiilgau adateles
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 01:52)
kodel tik metu gale juk tai labai ilgai,nejau jis toks didelis bus,toks grozis ryskeja,pirmyn
QUOTE(Sela:) @ 2013 02 20, 09:42)
Kasiuluose 16.39lt.
aciu,jau panarsius parduotuves susiradau itraukiau i pirkiniu sarasa,kai nuvyksiu i Kauna bet vis tenka per ligas kelione atidet
QUOTE(Katusik @ 2013 02 20, 09:58)
ar išsiplovė dėmė?
vakar gal dar 2 kartus ploviau skirtingom priemonem, dienos sviesoj dar apziurejau, jau lyg ir nebesimato
labai grazus procesas papasakok daugiau apie tą SAL'ą, kas čia per reikalas
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 11:56)
vakar gal dar 2 kartus ploviau skirtingom priemonem, dienos sviesoj dar apziurejau, jau lyg ir nebesimato
tai puiku
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 13:02)
Na čia viena blogerė organizuoja SAL'ą tai yra 12 etapų į mėnesį vienas tai todėl ir užtruksiu ilgai
Gal pasirodysiu blondinė (klink, klink) , ale kas tas SALas? Nepirmą kartą girdžiu minint, bet reik išsiaiškint vienąsyk.
na čia panašiai kaip bendras procesas kai merginos kartu siuvinėja, bet man tai kiek teko susidurti tai dažniausiai SAL'us organizuoja dizaineriai, norint dalyvauti kartais reikia užsiregistruoti kad gautum schemą, kartais nereikia, dizainerė sukuria schemą ir padalina į etapus pvz. 12 etapų, 1 etapui duodamas 1 mėn. ar pan. duoda dalelę schemos ir paskui parodai savo etapą pabaigtą ir duoda kitą, kartais nereikia rodyti
bijau suklaidinti bet aš taip įsivaizduoju jį kiek teko susidurt ir skaityt
bijau suklaidinti bet aš taip įsivaizduoju jį kiek teko susidurt ir skaityt