Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

Kuttis...ką nors turi bendro su siuvimu smile.gif , ryškėja kontūrai

2000 už rožes, tai grynas kosmosas, o vat atvirutės kaina tai visai normali , atrodo smulkmė išsiuvinėta, bet darbelio ir laiko ten tikrai yra idėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 02:52)
Pasirodau ir aš su savo procesu kurį baigsiu tik metų gale smile.gif

Kodėl galvoji, kad tik metų gale? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 20 vasario 2013 - 07:37
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 20:06)
is pradziu naudojau kancelerines tai nelabai patiko,tai pasiknisus namie radau manikiurines tokias ilgais riestais galais tai labai daba patenkinta biggrin.gif nu jusu pateiktas varijantas tikrai turetu buti labai patogus vien kad pirstu ikist nereikia g.gif o kiek tokios kainuoja?

Kasiuluose 16.39lt.
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 22:29)
o as sugebejau riebaline deme uzliopint ant siuvinio  doh.gif  doh.gif  doh.gif va ka reiskia, kai bandai siuvinet su vaiku doh.gif nezinau, ar issiplove, dziovinu siuvinuka  verysad.gif

ar išsiplovė dėmė? g.gif

QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 00:52)

kas čia bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 22:30)
o tai gal vistiek reikia susimokėt ,tam kad leistų patalpint ,todėl ir darbštuolė.eu savo kažkiek procentų užsimetė  g.gif

as buvau gavusi e-mail is ju, kad bus naujas skyrelis, kur galima talpinti savo darbus, kaina apsprendzia pats savininkas, o darbstuole mokescio netaiko.

Kuttis, gal anskciau baigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na čia viena blogerė organizuoja SAL'ą tai yra 12 etapų į mėnesį vienas tai todėl ir užtruksiu ilgai smile.gif
Sobieska na pakolkas su siuvimu neturiu nieko bendro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 01:22)
Koks atsidavimas biggrin.gif

daugiau kaip savaite nebuvau per rupescius prisedus,tai labai pasiilgau adateles lotuliukas.gif

QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 01:52)

kodel tik metu gale g.gif juk tai labai ilgai,nejau jis toks didelis bus,toks grozis ryskeja,pirmyn biggrin.gif

QUOTE(Sela:) @ 2013 02 20, 09:42)
Kasiuluose 16.39lt.

aciu,jau panarsius parduotuves susiradau lotuliukas.gif itraukiau i pirkiniu sarasa,kai nuvyksiu i Kauna biggrin.gif doh.gif bet vis tenka per ligas kelione atidet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 20, 09:58)
ar išsiplovė dėmė?  g.gif

vakar gal dar 2 kartus ploviau skirtingom priemonem, dienos sviesoj dar apziurejau, jau lyg ir nebesimato rolleyes.gif
Atsakyti
labai grazus procesas 4u.gif papasakok daugiau apie tą SAL'ą, kas čia per reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 20 vasario 2013 - 12:56
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 20, 11:56)
vakar gal dar 2 kartus ploviau skirtingom priemonem, dienos sviesoj dar apziurejau, jau lyg ir nebesimato  rolleyes.gif

tai puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 20, 13:02)
Na čia viena blogerė organizuoja SAL'ą tai yra 12 etapų į mėnesį vienas tai todėl ir užtruksiu ilgai smile.gif

Gal pasirodysiu blondinė (klink, klink) biggrin.gif , ale kas tas SALas? Nepirmą kartą girdžiu minint, bet reik išsiaiškint vienąsyk. biggrin.gif
Atsakyti
na čia panašiai kaip bendras procesas kai merginos kartu siuvinėja, bet man tai kiek teko susidurti tai dažniausiai SAL'us organizuoja dizaineriai, norint dalyvauti kartais reikia užsiregistruoti kad gautum schemą, kartais nereikia, dizainerė sukuria schemą ir padalina į etapus pvz. 12 etapų, 1 etapui duodamas 1 mėn. ar pan. duoda dalelę schemos ir paskui parodai savo etapą pabaigtą ir duoda kitą, kartais nereikia rodyti smile.gif
bijau suklaidinti bet aš taip įsivaizduoju jį kiek teko susidurt ir skaityt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuttis: 20 vasario 2013 - 13:25