Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 19, 20:31)
mano procesiukas  4u.gif

Pavydu tempo rolleyes.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 19, 21:27)
O čia mano komercinis procesas  ax.gif

Gražu smile.gif
Atsakyti
šian nepadariau nė vieno kryžiuko unsure.gif
pasiteisinu - nusilakavau nagus lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nepadariau,pasiteisinimas-feisbukas ir zyzla vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as sugebejau riebaline deme uzliopint ant siuvinio doh.gif doh.gif doh.gif va ka reiskia, kai bandai siuvinet su vaiku doh.gif nezinau, ar issiplove, dziovinu siuvinuka verysad.gif
Atsakyti
o tai gal vistiek reikia susimokėt ,tam kad leistų patalpint ,todėl ir darbštuolė.eu savo kažkiek procentų užsimetė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 10:34)
lino paieskok ,tik reik ziuret kad kuo lyesnis audimas butu ir kryziukus lygint jau.

Kažkaip linas į virtuvę per didelė prabanga... Nors turiu gabalėlį žalsvo užsikavojus Nimukui sūpynėse. Nusipirkau Kasiuluose Ecru Aidos papigiai, bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 19, 23:27)
As irgi nepadariau,pasiteisinimas-feisbukas ir zyzla vaikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as pabandziau kelis padaryt - tai kad karstis ismuso,kai buciau labai sunku darba padarius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 23:06)
o as pabandziau kelis padaryt - tai kad karstis ismuso,kai buciau labai sunku darba padarius lotuliukas.gif

Is kur cia jau tas karstis? hihihi.gif as vaika nulauziau miegui ir prisedau visgi pasiuvinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 20, 00:52)
Is kur cia jau tas karstis? hihihi.gif as vaika nulauziau miegui ir prisedau visgi pasiuvinet biggrin.gif

nuo anginos truputi temperaturos turiu,tai silpnumas apemes karsta.gif musa,bet susiemus vistiek viena kampiuka uzbaigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 20, 00:13)
nuo anginos truputi temperaturos turiu,tai silpnumas apemes karsta.gif musa,bet susiemus vistiek viena kampiuka uzbaigiau lotuliukas.gif

Koks atsidavimas biggrin.gif man tai ziuriu periodais uzeina,tai kasdien siuvineju kaip isprotejus,tai menesi laiko adatos nepaimu i rankas smile.gif Dabar vel manija uzejus siuvinet,tikiuosi ilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo procesu kurį baigsiu tik metų gale smile.gif
user posted image
Atsakyti
O kodel save taip nuvertinti? biggrin.gif Ar cia baisiai jau didelis paveikslas bus g.gif
Atsakyti