Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 02 19, 17:30)
sveikos,ateinu parodyt savo sokeju smile.gif

reminima atidesiu,nes neapsisprendziu kokio remo reiktu... g.gif

siuvinukas pabuvojo sulentas per dvi vietas,tad tose vietose nebeiseina islygint,nezinau, reiks kazka galvot unsure.gif

o daugiau siuvinejimui planu neturiu, taigi...atsisveikinu, matyt , ilgam smile.gif

ale gražu ax.gif pamėgink ant tų vietų su vandeniu apšlakstyt,ir su karštu lygintuvu pralygint,bet uždėk kokią medžiagėlę ant viršaus.

čia porą variantų ax.gif

user posted image

Dvi toks klausimukas būtų,pati esat siuvinėjusi atalie ? kokius siūlus rinkotes ? nes man asm jie per brangūs verčiant iš eurų,o dmc variations galima keist ,panašus perrėjimas būtų g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 16:46
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 17:45)
Dvi toks klausimukas būtų,pati esat siuvinėjusi atalie ? kokius siūlus rinkotes ? nes man asm jie per brangūs verčiant iš eurų,o dmc variations galima keist ,panašus perrėjimas būtų  g.gif ?

Siuvinėjau, bet Atalie siūlų nepirkau. Galima naudoti DMC melanžinį, bet perėjimai gaunasi grubūs, tokio švelnumo ir grožio negauni. Jei yra glimybė vietoj DMC melanžo naudočiau kokius kitus melanžinius: CCT, Threadworx, Gentle Art Sampler thread ar pan. DMC pasirinkimų sąraše būtų paskutinis. Pažiūrėk albume, rasi knygelę su piliarožėmis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 19 vasario 2013 - 17:23
QUOTE(Dvi @ 2013 02 19, 18:50)
CCT, Threadworx

o čia kur tokių galima rasti blush2.gif galimybės neturiu iš užsienio parduotuvių pirkti ,anglų nesuprantu blush2.gif imsiu DMC rolleyes.gif AČIŪ UŽ INFO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 16:58
QUOTE(Kaktusine @ 2013 02 19, 15:20)
Po šių norėčiau vėl tokių, tik užsidarančiu dangteliu.

As tokias naudoju thumbup.gif Labai praktiska. Nereikia taikyt pirstus ikist, po to kol nuimi nuo pirstu. O cia net su kaire ranka nukerpu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 17:57)
o čia kur tokių galima rasti  blush2.gif galimybės neturiu iš užsienio parduotuvių pirkti ,anglų nesuprantu  blush2.gif imsiu DMC  rolleyes.gif AČIŪ UŽ INFO  4u.gif

Lietuvoj nėra. Jei norėsi kada pirkti iš užsienio, galiu pridėti prie savų užsakymų.
Atsakyti
o kokia jų kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 18:15)
o kokia jų kaina  ax.gif

Paziurek cia
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 02 19, 19:21)

brangu doh.gif
Atsakyti
oho,pasirodo dar ir saldymo kamera gali pagelbet bigsmile.gif toks budas dar negirdetas, bet isbandysim ir ji, jei prireiks smile.gif
aciu merginos uz pagalba,gerai kai yra kur pasikonsultuot 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 18:26)

Kokių numerių tau reikia Atalie siūlų ir ar po daug?
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 02 19, 16:18)
ar galvojai apie remelius? rinksiesi juodus? smile.gif

mano šokėjos yra labai tamsiai mėlynos spalvos, taigi juodas rėmas netiks
galvojau apie dvigubą pasportą (siaurą auksinę juostelę ir platesnį tokios pat kreminės spalvos, kokia yra siuviny) ir tamsiai mėlyną rėmą
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2013 02 19, 16:38)
Sudrekink, nuspausk, susuk i plevele ir idek i kamera. Kai gerai susals, isimk is kameros ir susalusi islygink. Tikrai isnyks visi sulenkimai.

Kokias zirklutes naudojat labai svarbu pasidaro kai pradedi siuvineti siek tiek daugiau ir mandriau: hardangerį, pulled thread ir pan.

oho, kokia gudrybė su ta kamera bigsmile.gif
niekad nebūčiau sugalvojusi hihihi.gif

o šitie paryškinti skamba taip grėsmingai biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 16:45)
čia porą variantų  ax.gif

man asmeniškai nepatinka nei vienas, nei kitas schmoll.gif
ypač antras, kur šokėjos lyg ore pakibusios
Atsakyti
mano procesiukas 4u.gif

user posted image
Atsakyti