Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 16:35)
Kadangi jau kalbam apie adatas, lankelius ir pan., tai as prie to paties dar paklausiu  bigsmile.gif kokias naudojat zirklutes? tas vadinamasias Gerves, ar paprastas? as kol kas apsieinu su mazutem, skirtom ranku nagams  ax.gif

aš tokias DMC vintage žirklutes turiu,kirpdavau su paprastom žirklėm,tai nusižiūrėjau tokias , o vėliau vyras padovanojo ax.gif

DMC
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 13:35)
Kadangi jau kalbam apie adatas, lankelius ir pan., tai as prie to paties dar paklausiu  bigsmile.gif kokias naudojat zirklutes? tas vadinamasias Gerves, ar paprastas? as kol kas apsieinu su mazutem, skirtom ranku nagams  ax.gif

aš gerves, pasidovanojau sau už įveiktą didelį darbą biggrin.gif prieš tai paprastas naudojau, tai jokio skirtumo, ale gervės tik gražesnės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 14:35)

paprastas manikiūrines
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 14:35)

as dovanu gavau zirklutes gerves, pries tai naudojau manikiurines. O adatas bukas naudoju, akzkaip net nebandziau su paprasta smailia.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 19, 15:59)
aš gerves, pasidovanojau sau už įveiktą didelį darbą  biggrin.gif prieš tai paprastas naudojau, tai jokio skirtumo, ale gervės tik gražesnės  rolleyes.gif

o nelengviau kur palei lankelio krasta su lenktom nukirpti siuliuka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 19 vasario 2013 - 15:18
Mano tokios, pigios - vos 5 Lt, bet siaubingai patogios user posted image

Po šių norėčiau vėl tokių, tik užsidarančiu dangteliu.
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,ateinu parodyt savo sokeju smile.gif

reminima atidesiu,nes neapsisprendziu kokio remo reiktu... g.gif

siuvinukas pabuvojo sulentas per dvi vietas,tad tose vietose nebeiseina islygint,nezinau, reiks kazka galvot unsure.gif

user posted image

o daugiau siuvinejimui planu neturiu, taigi...atsisveikinu, matyt , ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 14:18)
o nelengviau kur palei lankelio krasta su lenktom nukirpti siuliuka?  g.gif

aš lankelio nenaudoju, arba be nieko siuvinėju, arba ant rėmo tempiu, tai be problemų ir su gervėm siūliuką nukerpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 12:34)
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu

Nu įdomus toks darbelis, nematytas smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 14:07)
čia vieną dar turiu,šiaip atsiminimui ,spalvas taipogi rinkausi pati,iš spalvotos schemos ,pagal spalvų paletę.

tik nesijuokit  tongue.gif 1mano,2 koks turėjo būti

Kad čia nėr ko juoktis mirksiukas.gif Fainas darbelis.
Pastebėjau tokį dalyką, nebūtinai šiuo konkrečiu atveju, bet ir šiuo taip pat, kad pačiai susirenkant spalvas, darbelis dažniausiai gaunasi ryškesnis, pasirenkami ryškesnių atspalvių siūlai. Kaži nuo ko čia priklauso? g.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 16:56)
aš tokias DMC vintage žirklutes turiu,kirpdavau su paprastom žirklėm,tai nusižiūrėjau tokias , o vėliau vyras padovanojo  ax.gif

Gražios wub.gif
Aš kerpu paprastom kanceliarinėm.

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 02 19, 17:30)

reminima atidesiu,nes neapsisprendziu kokio remo reiktu... g.gif

siuvinukas pabuvojo sulentas per dvi vietas,tad tose vietose nebeiseina islygint,nezinau, reiks kazka galvot unsure.gif

o daugiau siuvinejimui planu neturiu, taigi...atsisveikinu, matyt , ilgam smile.gif

Gražu thumbup.gif Teks šlapinti tikriausiai dar kartą, kad išlygintum. Bent jau aš taip daryčiau. Tai neužkabliavo Tavęs kryžiukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 02 19, 15:30)

kaip keista matyti savo, bet ne savo darbą biggrin.gif

šaunus darbelis. bet dar netempei ant kartono? g.gif
jei ne, pamėgink lyginti visai šlapią, na, kad vanduo vos nuvarvėjęs būtų.
gal tada dingtų tos sulenkimo žymės?

kai sugalvosi dar ką siuvinėt - prisijunk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 19, 17:00)

Gražu  thumbup.gif Teks šlapinti tikriausiai dar kartą, kad išlygintum. Bent jau aš taip daryčiau. Tai neužkabliavo Tavęs kryžiukai?  rolleyes.gif

aciu smile.gif
na mane jau seniai uzkabliaves nėrimas,todel siuvinejimui laiko nelieka, nebent va kaip sikart, pamaciau ir laaaabia laaabai uzsinorejau tureti ta paveiksleli smile.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 19, 17:02)
kaip keista matyti savo, bet ne savo darbą  biggrin.gif

šaunus darbelis. bet dar netempei ant kartono?  g.gif
jei ne, pamėgink lyginti visai šlapią, na, kad vanduo vos nuvarvėjęs būtų.
gal tada dingtų tos sulenkimo žymės?

kai sugalvosi dar ką siuvinėt - prisijunk  4u.gif

netempiau unsure.gif na turbut reiks bandyt vel slapinti ir karsciau lyginti 4u.gif manau reminant viskas turetu galiausiai issitiesinti smile.gif

ar galvojai apie remelius? rinksiesi juodus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 02 19, 16:30)

Sudrekink, nuspausk, susuk i plevele ir idek i kamera. Kai gerai susals, isimk is kameros ir susalusi islygink. Tikrai isnyks visi sulenkimai.

Kokias zirklutes naudojat labai svarbu pasidaro kai pradedi siuvineti siek tiek daugiau ir mandriau: hardangerį, pulled thread ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 19 vasario 2013 - 16:47