Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Katusik @ 2013 02 19, 14:48)
aha, plastmasinį
bet aš ir prieš tai plastmasinį turėjau (kol nesulūžo) ir niekad žymių nelikdavo.
gal šitą biesą tiesiog reikia gerai praplauti prieš kiekvieną kartą dedant?  g.gif
aš ne profė, bet taviškis man labiau patinka  rolleyes.gif

naudok medinį ,jokių žymių.pati naudoju,o ,kad plastikinis palieka dėmes ne kartą skaičiau,skundėsi dėl prastos kokybės ax.gif

net neverta tų liaupsių irnesakyk.gif toks tas ir darbelis ,galus per arti nukirpau,teks ardyt tą pilką spalvą aplink rėmelį,ir sutvarkius anytai padovanot rolleyes.gif

Katusik aš ir ne profė buvau,bet turėjau kažkiek vaizduotės ,kurios spalvos tinka, kurios ne,kaip kitos taip nusivažiuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 13:07
Dėl lankelių-man kaip tik paliko medinis žymes, tai vėl grįžau prie plastikinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 19, 15:11)
Dėl lankelių-man kaip tik paliko medinis žymes, tai vėl grįžau prie plastikinio  smile.gif

yra toks lankelis,su medžio imitacija,o aš naudoju grynai medinį.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 13:29
QUOTE(Katusik @ 2013 02 19, 12:48)
aha, plastmasinį
bet aš ir prieš tai plastmasinį turėjau (kol nesulūžo) ir niekad žymių nelikdavo.
gal šitą biesą tiesiog reikia gerai praplauti prieš kiekvieną kartą dedant?  g.gif
aš ne profė, bet taviškis man labiau patinka  rolleyes.gif

nezinau ar pades plovimas. As turiu DMC grynai medini lankeli, tai jokiu zymiu, o apie plastmasinius ar medzio imitacijos girdejau ne viena karta, kad palieka zymes kartais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 19 vasario 2013 - 13:32
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 13:07)
čia vieną dar turiu,šiaip atsiminimui ,spalvas taipogi rinkausi pati,iš spalvotos schemos ,pagal spalvų paletę.

man taviskis net grazesnis, nei originalas mirksiukas.gif
skaitau, kad ir ne viena jau taip parase biggrin.gif
as turiu dar sena tarybiniu laiku lankeli plastmasini, tai tikrai nuo jo nelieka zymiu, bet vietomis man jis mazokas. Nusiziurejau ir medini g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 15:32)
man taviskis net grazesnis, nei originalas  mirksiukas.gif
skaitau, kad ir ne viena jau taip parase  biggrin.gif

dėl pačių spalvų man irgi mano gražiau,ten toks blankus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 13:28)

labai į maniškį panašus, bent jau spalva smile.gif

QUOTE(gold_fish @ 2013 02 19, 13:31)
nezinau ar pades plovimas.

reiks išbandyt biggrin.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 19, 13:32)
as turiu dar sena tarybiniu laiku lankeli plastmasini, tai tikrai nuo jo nelieka zymiu, bet vietomis man jis mazokas. Nusiziurejau ir medini  g.gif

o aš specialiai plastmasinį pirkau. dar ilgai rinkausi, nes ankstesnis man labai patiko.
žiūrėjau į medinius, bet patingėjau žaisti su to užsukimo mechanizmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 12:34)
cia tai matosi kad meskiai ir nepasisiause lotuliukas.gif  thumbup.gif dukryte turetu labai apsidziaugti biggrin.gif

hihihi.gif dukryte dar ilgai nesupras kas cia per daiktas,dar tik keli menesiukai jai biggrin.gif 4u.gif Dar yra batukai issiuvineti,daugelis juos cia zino,tik duomenu niekaip neissiuvineju,tai ir nesirodau ax.gif

Kaip idomiai, as turiu paprasta plastikini lankeli ir neikart nenudaze nieko g.gif O medini nusipirkau tai man net medziaga neisitempia jame,labai durnas uzsukimas toks gelezinis doh.gif tai gerai kad tiek tekainavo,negaila
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 13:28)
user posted image

Mano grynai medinis, ne su imitacija smile.gif
Atsakyti
Mano dušia jau vėl pasiilgo siuvinėjimo rolleyes.gif Pirmas darbas po ilgesnės pertraukos bus metrikas krikšto duktai. Jau pradėjau su tais siūlais, kuriuos turėjau, reikia likusius dasipirkti.
Atsakyti
Kadangi jau kalbam apie adatas, lankelius ir pan., tai as prie to paties dar paklausiu bigsmile.gif kokias naudojat zirklutes? tas vadinamasias Gerves, ar paprastas? as kol kas apsieinu su mazutem, skirtom ranku nagams ax.gif
Atsakyti
turejau senai pirkta plastikini buvo super..eme ir suluzo .nusipirkau medini tai mazesnis viskas ok o tas didelis kazkoks trenktas doh.gif lotuliukas.gif niekaip normaliai nesusiverzia doh.gif nervina doh.gif ax.gif dabar turiu rema tik....dar pratinuos tai buna kad galva paskauda vakare nuo tos palenktos galvos.zirkles naudoju paprastas kancialiarines ax.gif
Atsakyti