Naktiniai drugeliai
Sveikos, mergaitės visų procesai puikūs stebėjau vakar temą kai kalbėjot apie FB darbelius ir užtikau ir aš vieną ,,perliuką"
Pati siuvinėju gan neilgai pusę metų, bet man net rankos nekiltų tokių darbų siuvinėt (mano darbai irgi anaiptol neidealūs, bet žiūrėt galima ir parodyt kam nors negėda būtų). Gaila ir sugaišto laiko ir siūlų būtų. Bent jau tokį darbą net nerodyčiau niekam, o čia visiems rodo ir galvoja kad gražu.
Pati siuvinėju gan neilgai pusę metų, bet man net rankos nekiltų tokių darbų siuvinėt (mano darbai irgi anaiptol neidealūs, bet žiūrėt galima ir parodyt kam nors negėda būtų). Gaila ir sugaišto laiko ir siūlų būtų. Bent jau tokį darbą net nerodyčiau niekam, o čia visiems rodo ir galvoja kad gražu.
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 19, 11:39)
Sveikos, mergaitės visų procesai puikūs stebėjau vakar temą kai kalbėjot apie FB darbelius ir užtikau ir aš vieną ,,perliuką"
man panasu kad siuvineta is vieno lt zurnalo..pastebejau kad dauguma ten pateiktu schemu buna tragedija nes nesugeba normaliai pakeist spalvu uztai rezultatai tragiski......
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 19, 13:39)
atrodo kaip neužbaigtas
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 18:46)
Pasimaivysiu- įsigijau rėmą - dabar jau kai siuvinėsiu tokiais tempais kaip Sobieska (čia taip įsitikinus sakau, nors dar tik išsitempiau darbelį ant jo.
Kaži- vyras iš namų neišvarys
Kaži- vyras iš namų neišvarys
puikus pirkinys
manau, akd neisvarys, maniskis tai net ratu apeina nes neleidziu net prisiliesti nors tai buvo jo dovana
QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 19:20)
Pasirodau savo minimalų procesą. Va tik kiek kryžiukų sudėliojau per savaitę, kol sūnelis miegojo ir ilsėdamasi nuo bakalauro rašymo Tiesa, dar vieną vakarą siūlus rūšiavausi ir dėliojausi.
pradzia yra
QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 20:10)
aš irgi ne kaži kiek pasistūmėjau savo darbe.
na labai jau sunkiai man einas šis darbas
na labai jau sunkiai man einas šis darbas
na postumis yra
QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 20:27)
labai nepatogu dirbti su šiuo siuviniu. siuvinėju be lankelio (nenoriu, kad liktų žymės, kaip ant šokėjų)
o koki lankeli naudojai, toki plastmasini - jei taip, tai esu skaiciusi, kad ne vienai merginai liko zymes ant medziagos nuo jo tad geriau rrikti medini medinis lankelis
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 22:53)
Išsibandžiau savo naująjį "priborą"- kol kas nepatinka - reiks dar ir stalo tinkamo ieškot
as su remu ant lovos isitaisau, tada ir vietos daugiau, galima siulus pasideti, schema ir t.t.
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 23:18)
nu jo kiekviena diena vis naujiena kas cia per fokusai dar dviem rankom siuvinet
viena ranka gerojoje siuvinio puseje, kita - bloggojoje, daug greiciau, nes nereikia rankos perkelineti.
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 23:45)
As kaip suprantu viena ranka laiko blogojoj siuvinio pusej,su ja beda adata i virsu, tada su kita ranka gerojoj pusej istraukia,ibeda i blogaja puse ir t.t,labai patogu turetu but,bet cia jau pastatomas remas turi buti..
taip taip
QUOTE(Kuttis @ 2013 02 19, 11:39)
visos pradedam nuo nesudetingu ir paprastu darbeliu, klaidu pridarom, bet bent jau SM pastebejaa, kad merginos tobuleja, isiklausto i patarimus ir priima kritika, bet kai netvarkingi,beisbaigti ir t.t. darbai yra liaupsinami - tai net rankos kojos nusvyra....
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 19, 13:43)
man panasu kad siuvineta is vieno lt zurnalo..pastebejau kad dauguma ten pateiktu schemu buna tragedija nes nesugeba normaliai pakeist spalvu uztai rezultatai tragiski......
gaila ,kad darbo procesą išmečiau ,parodyčiau ,kai dar nežinojau apie dmc siūliukus,pirkau belekokius ,kokie buvo mano mieste,ir net ne pagal raktą ,sugebėjau spalvas atitaikyt ,ir taip baisiai nebuvo
čia vieną dar turiu,šiaip atsiminimui ,spalvas taipogi rinkausi pati,iš spalvotos schemos ,pagal spalvų paletę.
tik nesijuokit 1mano,2 koks turėjo būti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 12:07)
čia vieną dar turiu,šiaip atsiminimui ,spalvas taipogi rinkausi pati,iš spalvotos schemos ,pagal spalvų paletę.
nera ko lyginti tavo darbelio pavyzdziui su tuo darbu kur berniukas su meskiuku.
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 19, 00:45)
Smulkmenele dukrytei bus
cia tai matosi kad meskiai ir nepasisiause dukryte turetu labai apsidziaugti
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 11:34)
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu.
koks idomus idomiai ziurisi
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 13:07)
čia vieną dar turiu,šiaip atsiminimui ,spalvas taipogi rinkausi pati,iš spalvotos schemos ,pagal spalvų palete
gali but rami,tikrai neikiek nepanasus i tuos fb darbelius visai gerai atrodo
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 19, 14:31)
nera ko lyginti tavo darbelio pavyzdziui su tuo darbu kur berniukas su meskiuku.
šiuo darbu nesididžiuoju ,bet net ir tokio nekabinu
tokių perliukų galite pasižiūrėti siuvinys.lt
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 19, 12:00)
o koki lankeli naudojai, toki plastmasini - jei taip, tai esu skaiciusi, kad ne vienai merginai liko zymes ant medziagos nuo jo tad geriau rrikti medini
aha, plastmasinį
bet aš ir prieš tai plastmasinį turėjau (kol nesulūžo) ir niekad žymių nelikdavo.
gal šitą biesą tiesiog reikia gerai praplauti prieš kiekvieną kartą dedant?
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 12:07)
aš ne profė, bet taviškis man labiau patinka
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 11:07)
1mano,2 koks turėjo būti
Baik juokus, Uodegyt, negalima net lyginti su tais iš FB. Spalvos kitokios, bet dėl to darbelis nė kiek neblogesnis, man jis gal net gražiau žiūrisi nei originalus. Rėmink tik greičiau ir kabink!