Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

Meškučiai? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Pirma mintis dramblys, bet rudas g.gif Veliau atejo mintis apsikabine/sokantys meskiai?
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 20:28)
sauniai procesuojat
clap_1.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 21:07)
graziai judat i prieki  4u.gif laukiam tesiniu  4u.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 21:19)
Katusik smagu matyt naujus procesiukus  wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 18, 22:38)
Na visai ne mažai pasistumėjei 4u.gif  Sekmės ir tau jį įveikti , gražu bus kai užbaiksi 4u.gif

ačiū už palaikymą ir padrąsinimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 23:45)
Na ka,laikas ir man gal po biski is pogrindzio lyst hihihi.gif,taigi
Procesuoju: Ko gero jau aisku kas cia bus

man panašu į apsikabinusius meškučius g.gif
Atsakyti
Aushrita, man kažkaip į briedį "neša" hihihi.gif
Atsakyti
Is tikro tai apsikabine meskiai ploja.gif kaip galejo briedis pasirodyt neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri yra siuvinėjusi , Atalie rožytes ,gal galima nuorodėlę,ar paaiškinimą ,kaip juos tiksliai siuvinėti .pasibandžiusi ,visai neblogai išėjo,bet noriu plačiau sužinoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 10:34
QUOTE(libaja @ 2013 02 18, 20:53)
Ieškojau kokios salotinės aidos, bet, žiūriu, problemiška.... Darbštuolėj kažkas panašaus yra, bet kaina kanda, o Kasiulai tokią bliedną siūlo....

lino paieskok ,tik reik ziuret kad kuo lyesnis audimas butu ir kryziukus lygint jau.

Sveikos,
100metu cia neuzsukau. Buvo atostogos nuo siuvinejimo. Miela malonu,kad vel aktyviai bendraujama. thumbup.gif
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu user posted image fotkinau prie netinkamo apsvietimo ,tai nekas matosi. Kai bus iremintas graziai ir pakabintas vel apsireiksiu.
Is igolki siuvinejau viena paveiksliuka,kaciuka. gavosi puikiai. Bet ilgai truko atsirinkt gera schema, o kiek pragonu buvau parsisuntus,kai tik pradejau siuvinet lotuliukas.gif neseniai kompe uzkista papkute su jom radau. Gerai,kad domejaus ir atradau daug naudingos info kaip siuvinet,ant ko ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 19 vasario 2013 - 10:39
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 12:34)
lino paieskok ,tik reik ziuret kad kuo lyesnis audimas butu ir kryziukus lygint jau.
Sveikos,
100metu cia neuzsukau. Buvo atostogos nuo siuvinejimo. Miela malonu,kad vel aktyviai bendraujama. thumbup.gif
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu

Žinokis ,kaip tik apie tave šnd pagalvojau biggrin.gif darbas įdomus gan toks ax.gif rėminant pasportą galvoji dėt ?

o čia kandžiai,ar uodai g.gif rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 vasario 2013 - 10:38
Ne nedesiu pasporto ,remeli planuoju plona metalini det. Cia juk plastakes skrenda i lempa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 11:40)
Ne nedesiu pasporto ,remeli planuoju plona metalini det. Cia juk plastakes skrenda i lempa lotuliukas.gif

Deja, labai suabejociau ar ten PLASTAKES schmoll.gif ten tikrai kandys skraidancios apie lempute g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2013 02 19, 13:11)
Deja, labai suabejociau ar ten PLASTAKES  schmoll.gif ten tikrai kandys skraidancios apie lempute  g.gif 

taip ir aš apie tai pagalvojau,kaime tokių skraido ax.gif plaštakių subinės ne tokios didelės.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 11:32)
Gal kuri yra siuvinėjusi , Atalie rožytes ,gal galima nuorodėlę,ar paaiškinimą ,kaip juos tiksliai siuvinėti .pasibandžiusi ,visai neblogai išėjo,bet noriu plačiau sužinoti  ax.gif

CIA issirink Spider web rose stitch
Atsakyti