Meškučiai?
Pirma mintis dramblys, bet rudas Veliau atejo mintis apsikabine/sokantys meskiai?
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 20:28)
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 21:07)
graziai judat i prieki laukiam tesiniu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 21:19)
Katusik smagu matyt naujus procesiukus
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 02 18, 22:38)
Na visai ne mažai pasistumėjei Sekmės ir tau jį įveikti , gražu bus kai užbaiksi
ačiū už palaikymą ir padrąsinimą
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 23:45)
Na ka,laikas ir man gal po biski is pogrindzio lyst ,taigi
Procesuoju: Ko gero jau aisku kas cia bus
Procesuoju: Ko gero jau aisku kas cia bus
man panašu į apsikabinusius meškučius
Aushrita, man kažkaip į briedį "neša"
Is tikro tai apsikabine meskiai kaip galejo briedis pasirodyt neisivaizduoju
Gal kuri yra siuvinėjusi , Atalie rožytes ,gal galima nuorodėlę,ar paaiškinimą ,kaip juos tiksliai siuvinėti .pasibandžiusi ,visai neblogai išėjo,bet noriu plačiau sužinoti
QUOTE(libaja @ 2013 02 18, 20:53)
Ieškojau kokios salotinės aidos, bet, žiūriu, problemiška.... Darbštuolėj kažkas panašaus yra, bet kaina kanda, o Kasiulai tokią bliedną siūlo....
lino paieskok ,tik reik ziuret kad kuo lyesnis audimas butu ir kryziukus lygint jau.
Sveikos,
100metu cia neuzsukau. Buvo atostogos nuo siuvinejimo. Miela malonu,kad vel aktyviai bendraujama.
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu fotkinau prie netinkamo apsvietimo ,tai nekas matosi. Kai bus iremintas graziai ir pakabintas vel apsireiksiu.
Is igolki siuvinejau viena paveiksliuka,kaciuka. gavosi puikiai. Bet ilgai truko atsirinkt gera schema, o kiek pragonu buvau parsisuntus,kai tik pradejau siuvinet neseniai kompe uzkista papkute su jom radau. Gerai,kad domejaus ir atradau daug naudingos info kaip siuvinet,ant ko ir pan.
QUOTE(Inesiuuu @ 2013 02 19, 12:34)
lino paieskok ,tik reik ziuret kad kuo lyesnis audimas butu ir kryziukus lygint jau.
Sveikos,
100metu cia neuzsukau. Buvo atostogos nuo siuvinejimo. Miela malonu,kad vel aktyviai bendraujama.
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu
Sveikos,
Per tuos illgus metus issiuvinejau tik 1 darbeli, o iremint neprisiruosiu. Tai rodau ka turiu
Žinokis ,kaip tik apie tave šnd pagalvojau darbas įdomus gan toks rėminant pasportą galvoji dėt ?
o čia kandžiai,ar uodai ?
Ne nedesiu pasporto ,remeli planuoju plona metalini det. Cia juk plastakes skrenda i lempa
QUOTE(Bianca @ 2013 02 19, 13:11)
Deja, labai suabejociau ar ten PLASTAKES ten tikrai kandys skraidancios apie lempute
taip ir aš apie tai pagalvojau,kaime tokių skraido plaštakių subinės ne tokios didelės.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 19, 11:32)
Gal kuri yra siuvinėjusi , Atalie rožytes ,gal galima nuorodėlę,ar paaiškinimą ,kaip juos tiksliai siuvinėti .pasibandžiusi ,visai neblogai išėjo,bet noriu plačiau sužinoti
CIA issirink Spider web rose stitch