Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Manyka @ 2013 02 18, 23:05)
Elzeda, tarp visu darbu, kuriuos isvardinai, tu dar speji ir siuvinet!!! Saunuole! 4u.gif

Tik vakarais truputuką parelaksuoju smile.gif

Ačiū, visoms, kurios pastebėjo mano kuklų procesą 4u.gif

Atsakyti
Išsibandžiau savo naująjį "priborą"- kol kas nepatinka schmoll.gif - reiks dar ir stalo tinkamo ieškot biggrin.gif - pasidėjau ant kavos stalelio- rankas aukštai reik iškelt, pasistačiau ant sofos- per toli nuo akių- neįmatau, o ir rankom per mažai vietos doh.gif , kol prisitaikysiu...
Per vakarą su rėmu išsiuvau kaip per pusvalandį be nieko...
Bet įveiksiu pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 23:53)
Bet įveiksiu  pioneer.gif  biggrin.gif

clap_1.gif nepasiduok,iveik ta nenaudeli rema lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

kokių "šedevrų" pridėjot iš FB blink.gif doh.gif nesuprantu, kaip galima savo darbo taip nevertint, kad tokį š... siuvinėt schmoll.gif o dar pinigus mest medžiagoms, siūlams, rėminimui... man MB "užrištų" finansavimą tokius "grožius" pamatęs... lotuliukas.gif

šaunūs visų procesai thumbup.gif judam judam nesustojam biggrin.gif pas mane mūza gerulė, vis tik ir ieškau ištaikyt momentą pasiuvinėt rolleyes.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 21:53)
Išsibandžiau savo naująjį "priborą"- kol kas nepatinka  schmoll.gif - reiks dar ir stalo tinkamo ieškot  biggrin.gif - pasidėjau ant kavos stalelio- rankas aukštai reik iškelt, pasistačiau ant sofos- per toli nuo akių- neįmatau, o ir rankom per mažai vietos  doh.gif , kol prisitaikysiu...

man su rėmu irgi ne taip greit einasi siuvinėt kaip kad be nieko, bet rezultatas gražesnis, ypač, kai darbas didesnis rolleyes.gif aš visai patogiai ant sofutės su savuoju rėmu įsitaisau, ale dviem rankom siuvinėt vis neišmokstu, kažkaip viena greičiau einasi, nebent pavargstu, tada imu antrą ranką į pagalbą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 22:53)
Išsibandžiau savo naująjį "priborą"- kol kas nepatinka  schmoll.gif - reiks dar ir stalo tinkamo ieškot  biggrin.gif - pasidėjau ant kavos stalelio- rankas aukštai reik iškelt, pasistačiau ant sofos- per toli nuo akių- neįmatau, o ir rankom per mažai vietos  doh.gif , kol prisitaikysiu...

kai priprasi, kitaip nebemokėsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 02 18, 22:49)
,kad nesibadyčiau pirštų dviem rankom siuvinėdama.

nu jo kiekviena diena vis naujiena blink.gif kas cia per fokusai dar g.gif dviem rankom siuvinet mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 19, 00:18)
nu jo kiekviena diena vis naujiena  blink.gif kas cia per fokusai dar g.gif dviem rankom siuvinet  mastau.gif

drinks_cheers.gif va va as to paties ir norejau paklaust unsure.gif kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu, kaip sakydavo mano fizikos mokytoja lotuliukas.gif jauciuosi dar visiskai zalia tarp kryziuku...
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 23:18)
nu jo kiekviena diena vis naujiena  blink.gif kas cia per fokusai dar g.gif dviem rankom siuvinet   mastau.gif

As kaip suprantu viena ranka laiko blogojoj siuvinio pusej,su ja beda adata i virsu, tada su kita ranka gerojoj pusej istraukia,ibeda i blogaja puse ir t.t,labai patogu turetu but,bet cia jau pastatomas remas turi buti..

Na ka,laikas ir man gal po biski is pogrindzio lyst hihihi.gif,taigi
Procesuoju: Ko gero jau aisku kas cia bus

Nemoku ikelt paveikslelio tai dedu nuoroda

Smulkmenele dukrytei bus smile.gif (pati nebuciau rinkusis tokio paveikslelio bet kadangi mb nupirko pries pat gimdyma kol neturejau ka veikt patologiniam guledama,tai vien del jo pazadejau issiuvineti ) blush2.gif

Realiai medziagyte nesisviecia,cia muiline mano kazkaip keistai fotkina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 18 vasario 2013 - 23:53
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 19, 00:45)
Na ka,laikas ir man gal po biski is pogrindzio lyst hihihi.gif,taigi
Procesuoju: Ko gero jau aisku kas cia bus

man siandien kazkas nebegerai doh.gif apart gelyciu nesuprantu, kas cia g.gif lotuliukas.gif bandziau ir is arti ziuret, ir is toli pazvelgt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 18 vasario 2013 - 23:57
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 23:56)
man siandien kazkas nebegerai  doh.gif apart gelyciu nesuprantu, kas cia  g.gif  lotuliukas.gif bandziau ir is arti ziuret, ir is toli pazvelgt...  lotuliukas.gif

hihihi.gif teks laukt kol pabaigsiu, cia dar bs nera tai ir neaisku niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 19 vasario 2013 - 00:16
Man tai ten kažkokie įsimylėję katinai šviečias hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 19, 01:21)
Man tai ten kažkokie įsimylėję katinai šviečias  hihihi.gif

Nea biggrin.gif
Atsakyti