Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 20:12)
va va ,persirgau tais biesais

tai kad niekur nesidesi,palatoj visi vaikai kosija,snargliuojas o dar ten taip karsta,susyli,iseini i lauka ir viskas doh.gif savaite pragulejo ir tik daba beda lyst pradejo,daktarai issigande buvo,vos i vilniu neissiunte liaukemijos ieskot ax.gif bet dabar aciu dievui islindo dar vienas uzsislepes virusas biggrin.gif blink.gif gerokai visus isgazdines buvo ax.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 20:20)
Pasirodau savo minimalų procesą.

thumbup.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 21:10)
aš irgi ne kaži kiek pasistūmėjau

thumbup.gif

sauniai procesuojat
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 22:17)
blush2.gif jetus rimtai ne pirma karta klausiu blush2.gif  doh.gif uzsirasysiu ant kompo lipnu lapuka kad nebebusisnekeciau biggrin.gif

biggrin.gif Nieko tokio, aš tai irgi atmintim nepasižymiu. Prisimenu, kad kažkas klausė, o kas ne biggrin.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 22:28)
sauniai procesuojat

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 21:40)
biggrin.gif Nieko tokio, aš tai irgi atmintim nepasižymiu. Prisimenu, kad kažkas klausė, o kas ne  biggrin.gif

ir man gerokai slubuoja,turbut prieslaikinis senatvinis alzhaimeris prasidejes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mama atsinaujino virtuvę ir užsiprašė paveikslų, nes viena siena liko tuščia. Nutarėm siuvinėti virėjų kompaniją, kad anūkams atvažiavus gražu būtų. Ieškojau kokios salotinės aidos, bet, žiūriu, problemiška.... Darbštuolėj kažkas panašaus yra, bet kaina kanda, o Kasiulai tokią bliedną siūlo....
Atsakyti
Elzeda, tarp visu darbu, kuriuos isvardinai, tu dar speji ir siuvinet!!! Saunuole! 4u.gif
Atsakyti
graziai judat i prieki 4u.gif laukiam tesiniu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Elzeda,Katusik smagu matyt naujus procesiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 20:27)

Ddziuljeta, nieko aš tau neliepsiu. iki Velykų laiko dar daug liko, spėsi tu tuos savo margučius pabaigti  4u.gif

jau supratau - jei nesinori, tai ir nereikia imtis adatos  rolleyes.gif

as noriu siuvinet bet kazkaip kol laukiau tu trukstamu siulu aptingau su tuo BS blush2.gif uztai judu i prieki su "velykiniu bendru" paveiksliuku ax.gif dar ta zuvele ax.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 20:40)
biggrin.gif Nieko tokio, aš tai irgi atmintim nepasižymiu. Prisimenu, kad kažkas klausė, o kas ne  biggrin.gif
Ačiū  4u.gif

tai nors tiek gerai kad neprisiminei kad as jau tris kartus klausiau blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 20:47)
ir man gerokai slubuoja,turbut prieslaikinis senatvinis alzhaimeris prasidejes lotuliukas.gif

pas mane jau progresuojantis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvinetojos,

siuvineju siuo metu Nimue Chataigne. Gal galite pasakyti/patarti, koki metallic siula naudojote, nes kaip schemoje parasyta Metalic 141 niekur nerandu. Dekui labai!
Atsakyti
Nors sakot,kad procesuose nedaug pasistumejot,bet vis tiek grazu pažiūrėt.
Adata as naudoju buka ant rėmo siuvinėdama,kad nesibadyčiau pirštų dviem rankom siuvinėdama.
Apie "šedevrus" patylėsiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Istorike @ 2013 02 18, 23:26)
Sveikos, siuvinetojos,

siuvineju siuo metu Nimue Chataigne. Gal galite pasakyti/patarti, koki metallic siula naudojote, nes kaip schemoje parasyta Metalic 141 niekur nerandu. Dekui labai!

pats pirmas
http://www.francebro...p...ge=14&pg=10

Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 20:20)
Pasirodau savo minimalų procesą. Va tik kiek kryžiukų sudėliojau per savaitę, kol sūnelis miegojo ir ilsėdamasi nuo bakalauro rašymo  blush2.gif Tiesa, dar vieną vakarą siūlus rūšiavausi ir dėliojausi  smile.gif

Sekmės judant į priekį su tokių gražių darbeliu thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 21:10)
aš irgi ne kaži kiek pasistūmėjau savo darbe  unsure.gif
na labai jau sunkiai man einas šis darbas  verysad.gif

Na visai ne mažai pasistumėjei 4u.gif Sekmės ir tau jį įveikti , gražu bus kai užbaiksi 4u.gif
Atsakyti