Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

Man bukoji patinka ant Aidos siuvinėjant, o jei imu Ewą ar ;iną- tada jau paprastos siuvamosios ieškau ax.gif
Pasimaivysiu- įsigijau rėmą cool.gif - dabar jau kai siuvinėsiu tokiais tempais kaip Sobieska biggrin.gif (čia taip įsitikinus sakau, nors dar tik išsitempiau darbelį ant jo hihihi.gif ).
Kaži- vyras iš namų neišvarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 18, 19:46)
Pasimaivysiu- įsigijau rėmą 

sveikinu isigijus nauja pirkinuka 4u.gif
as daugiau kaip savaite neprisedau prie darbelio cray.gif vis i ligonine laksciau kol prisilaksciau lotuliukas.gif siandien gryzus pasijutau blogai,angina riest pradejo,jau ir man gal paguleti reikia kol iseigines ax.gif ryt pas vaika nevaziuosiu,pasigydisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 14:05)
lotuliukas.gif ilga istorija lotuliukas.gif zodziu butas nuomuojamas ax.gif vyras padares remonta jame ir neduoda man nei viniu kalt nei juosteles naudot nei grezt juolabiau biggrin.gif o ten aukstai yra vinuku likusiu nuo ankstesniu seimininku kuriu jis neistrauke biggrin.gif tai mano va visi paveiksliukai ir kabo paluby lotuliukas.gif

Geras remontas su senom vinim doh.gif biggrin.gif O jei siūlus nuo vinių nusileistum ir normaliai akių lygyje paveikslus pasikabintum
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 20:57)
vis i ligonine laksciau kol prisilaksciau lotuliukas.gif siandien gryzus pasijutau blogai,angina riest pradejo

va va ,persirgau tais biesais ,bet per visą žiemą tris kartus sirgau,ir paskutinį kartą ,tai kažką buvau pasigavus,aukščiausia temperatūra,galva plyšte plyšo,naktis siaubinga buvo,dar nėra taip buvę blink.gif vyrą palydėjau į ligoninę ,pirštus susilaužė,ir pasigavom ligų rolleyes.gif o kai į perrišimą ėjom,tai jetus kiek sprengsinčių ,neužsdengiant koso mad.gif man tai tokie žmonės šlykštūs,negaliu apkęst kai neužsidengia bash.gif ,ir savo bacilas paleidžia,paskui ir plinta bliacha ligos visokios.
Atsakyti
Kas dėl adatų, aš tik už bukas, net su jom sugebu susibadyti, tai atsiminus kai su smailia siuvinėjau, net nupurto doh.gif
Atsakyti
Pasirodau savo minimalų procesą. Va tik kiek kryžiukų sudėliojau per savaitę, kol sūnelis miegojo ir ilsėdamasi nuo bakalauro rašymo blush2.gif Tiesa, dar vieną vakarą siūlus rūšiavausi ir dėliojausi smile.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 18, 19:11)
Geras remontas su senom vinim  doh.gif  biggrin.gif O jei siūlus nuo vinių nusileistum ir normaliai akių lygyje paveikslus pasikabintum

cia gal jis spec man taip paliko g.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai zinau kodel taip gavos bet tyngiu plestis blush2.gif biggrin.gif

elzeda sorry jei jau rodei nepamenu (truputi blogai su atmintim man po nuskausminimo pries 9metus) kas cia bus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 22:04)
elzeda sorry jei jau rodei nepamenu (truputi blogai su atmintim man po nuskausminimo pries 9metus) kas cia bus g.gif  4u.gif

Lanarte Day: http://www.salt-and-...il#.USJtXqxkpdg smile.gif
Atsakyti
aš irgi ne kaži kiek pasistūmėjau savo darbe unsure.gif
na labai jau sunkiai man einas šis darbas verysad.gif

čia po pirmos dienos
user posted image

o čia po savaitės doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 18, 22:10)
aš irgi ne kaži kiek pasistūmėjau savo darbe  unsure.gif
na labai jau sunkiai man einas šis darbas  verysad.gif

Na man su Tavim nėra ko lygintis rolleyes.gif Gražus Tavo procesas.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 20:06)

blush2.gif jetus rimtai ne pirma karta klausiu blush2.gif doh.gif uzsirasysiu ant kompo lipnu lapuka kad nebebusisnekeciau biggrin.gif

Katusik visai normaliai 4u.gif

as neprisedau visai prie savo marguciu doh.gif liepkit man o tai taip ir stoves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 18, 20:16)
Na man su Tavim nėra ko lygintis  rolleyes.gif Gražus Tavo procesas.

ačiū blush2.gif

bet tai bus pirmas - ir paskutinis - darbas, kur reikia užsiuvinėti viena spalva visą foną. toks monotoniškas darbas - ne mano nervams schmoll.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 20:17)
Katusik visai normaliai 4u.gif
as neprisedau visai prie savo marguciu doh.gif liepkit man o tai taip ir stoves blush2.gif

stengiuos 4u.gif

labai nepatogu dirbti su šiuo siuviniu. siuvinėju be lankelio (nenoriu, kad liktų žymės, kaip ant šokėjų), audinio daug, sveria palyginti nemažai. tai vienas kraštas (kur dabar suvyniotas) pastoviai turi būt padėtas ant stalo. tai ir siuvinėti tenka visai persilenkus ir virš stalo pasilenkus. net atsilošti negaliu doh.gif

tai man čia vargas, o ne malonumas unsure.gif

na, bet jei jau apsiėmiau, tai reik pabaigt...

Ddziuljeta, nieko aš tau neliepsiu. iki Velykų laiko dar daug liko, spėsi tu tuos savo margučius pabaigti 4u.gif

jau supratau - jei nesinori, tai ir nereikia imtis adatos rolleyes.gif
Atsakyti