as tai net neesu pirkus tu spec adatu siuvinejimui.siuvineju paprasta plona smaila adata
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 17:08)
as tai net neesu pirkus tu spec adatu siuvinejimui.
Turiu kokia 5 spec adatas...pasidėjusi į šoną Nu nepatinka man jos ...geriau trumputė ir aštri
QUOTE(sobieska @ 2013 02 18, 17:10)
Turiu kokia 5 spec adatas...pasidėjusi į šoną Nu nepatinka man jos ...geriau trumputė ir aštri
man su buka labiau patinka,tik va kai reikia pusini kryzeli idurt vargas
Uodekyt tu smailiuku grazumas ten,ir kiek ju dauk
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 15:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis"
meškis
My Webpage
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis"
meškis
My Webpage
Omaigad buciau as tas meskis tai tikrai islipciau is gedos
Man tai tos spec adatos tinka ir patinka,net nesusimasciau imt su paprasta siuvinet
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 18:14)
Uodekyt tu smailiuku grazumas ten,ir kiek ju dauk
aš uodegyte pastebėjau ,kad kur g ,pas tave k
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 18:19)
jokios jumoro laidos nereikia jūsų komentarai ,tai juoko prideda
Reik gi kazkaip vyti ziemine depresija lauk As ir pati negalvojau kad taip linksma gali buti,kalbant apie kazkokius kryziukus
Na sutinku, kad tik pradėjus siuvinėti nebus idealus darbas, nu bet sutikit kad čia tikrai baisu, o atsiranda tų komentuotujų, kad vaje kokia tu šaunuolė kaip gražiai siuvinėji-tikra auksarankė. Ir pabandžius tokį darbelį pakomentuoti iškart atsako nepatinka nežiūrėk
Jei deda į internetą tokius savo darbus, vadinasi gali ir pasiieškoti pamokėlių kaip viską teisingai gražiai daryti, gi tiek dabar pilna informacijos.
Aš nesakau, kad aš labai gražiai siuvinėju, netgi negaliu siuvinėti tiek kiek norėčiau- bet aš domiuosi bent pradmenimis, kad tokių darbų nebūtų, ir tuo labiau tokiais nesididžiuočiau
Jei deda į internetą tokius savo darbus, vadinasi gali ir pasiieškoti pamokėlių kaip viską teisingai gražiai daryti, gi tiek dabar pilna informacijos.
Aš nesakau, kad aš labai gražiai siuvinėju, netgi negaliu siuvinėti tiek kiek norėčiau- bet aš domiuosi bent pradmenimis, kad tokių darbų nebūtų, ir tuo labiau tokiais nesididžiuočiau
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 17:14)
del zuveles tai nieks ir nepakomentuos ar siuvineti "su gimtadieniu"?
Aš nesiuvinėčiau
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 17:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu
Jergau, jergau Nu tikrai labai tikroviškas meškis- su mėlynais plėmais
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 18:19)
Omaigad buciau as tas meskis tai tikrai islipciau is gedos
as neseniai ir nusipirkau tas bukas adatas, visai smagiai man su jomis siuvinejasi su smailom tai vis pirstus apsibadydavau
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 17:34)
aš uodegyte pastebėjau ,kad kur g ,pas tave k
atsiprasau turbut per skubejima prirasau nesamoniu
dar kart sori
o kartais ir gramatika gal suslubuoja, ir as kaip tas meskis is gedos noreciau
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 19:45)
niekis
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 18, 15:17)
būtų gaila pinigų rėmui, nes įrėminimas išties neprastas
bet jei investuota tiek pinigų - matyt, siuvinėtojai tas darbas labai patinka
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 17:33)
su smailom tai vis pirstus apsibadydavau
aš ir su buka adata vis įsiduriu
kartą krauju ištepiau siuvinį gerai dar, kad iš blogosios pusės ir toj vietoj, kur siuvinėjau juodai, tai likusios žymės bent nepersišviečia į gerąją pusę