Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

as tai net neesu pirkus tu spec adatu siuvinejimui.siuvineju paprasta plona smaila adata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 17:08)
as tai net neesu pirkus tu spec adatu siuvinejimui.

Turiu kokia 5 spec adatas...pasidėjusi į šoną biggrin.gif Nu nepatinka man jos doh.gif ...geriau trumputė ir aštri
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 18, 17:10)
Turiu kokia 5 spec adatas...pasidėjusi į šoną biggrin.gif  Nu nepatinka man jos doh.gif ...geriau trumputė ir aštri

man su buka labiau patinka,tik va kai reikia pusini kryzeli idurt doh.gif vargas

Uodekyt tu smailiuku grazumas ten,ir kiek ju dauk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 vasario 2013 - 16:17
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 15:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu blush2.gif
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis" cool.gif
meškis
My Webpage

Omaigad swoon.gif buciau as tas meskis tai tikrai islipciau lotuliukas.gif is gedos doh.gif

Man tai tos spec adatos tinka ir patinka,net nesusimasciau imt su paprasta siuvinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 18:14)
Uodekyt tu smailiuku grazumas ten,ir kiek ju dauk thumbup.gif

aš uodegyte lotuliukas.gif pastebėjau ,kad kur g ,pas tave k rolleyes.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 18:19)
Omaigad swoon.gif buciau as tas meskis tai tikrai islipciau  lotuliukas.gif  is gedos  doh.gif

jokios jumoro laidos nereikia biggrin.gif jūsų komentarai ,tai juoko prideda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2013 - 16:34
Reik gi kazkaip vyti ziemine depresija lauk hihihi.gif As ir pati negalvojau kad taip linksma gali buti,kalbant apie kazkokius kryziukus biggrin.gif
Atsakyti
Na sutinku, kad tik pradėjus siuvinėti nebus idealus darbas, nu bet sutikit kad čia tikrai baisu, o atsiranda tų komentuotujų, kad vaje kokia tu šaunuolė kaip gražiai siuvinėji-tikra auksarankė. Ir pabandžius tokį darbelį pakomentuoti iškart atsako nepatinka nežiūrėk biggrin.gif

Jei deda į internetą tokius savo darbus, vadinasi gali ir pasiieškoti pamokėlių kaip viską teisingai gražiai daryti, gi tiek dabar pilna informacijos.

Aš nesakau, kad aš labai gražiai siuvinėju, netgi negaliu siuvinėti tiek kiek norėčiau- bet aš domiuosi bent pradmenimis, kad tokių darbų nebūtų, ir tuo labiau tokiais nesididžiuočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 17:14)
del zuveles tai nieks ir nepakomentuos ar siuvineti "su gimtadieniu"? g.gif  4u.gif

Aš nesiuvinėčiau rolleyes.gif

QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 17:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu blush2.gif
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis" cool.gif

Jergau, jergau biggrin.gif Nu tikrai labai tikroviškas meškis- su mėlynais plėmais biggrin.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 18, 18:19)
Omaigad swoon.gif buciau as tas meskis tai tikrai islipciau  lotuliukas.gif  is gedos  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as neseniai ir nusipirkau tas bukas adatas, visai smagiai man su jomis siuvinejasi ax.gif su smailom tai vis pirstus apsibadydavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 17:34)
aš uodegyte  lotuliukas.gif pastebėjau ,kad kur g ,pas tave k  rolleyes.gif

4u.gif atsiprasau doh.gif turbut per skubejima prirasau nesamoniu
hihihi.gif dar kart sori blush2.gif lotuliukas.gif
o kartais ir gramatika gal suslubuoja, ir as kaip tas meskis is gedos swoon.gif noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 vasario 2013 - 17:51
QUOTE(zerutis @ 2013 02 18, 19:45)
4u.gif atsiprasau doh.gif turbut per skubejima prirasau nesamoniu
hihihi.gif dar kart sori blush2.gif  lotuliukas.gif

niekis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 18, 15:17)

būtų gaila pinigų rėmui, nes įrėminimas išties neprastas

bet jei investuota tiek pinigų - matyt, siuvinėtojai tas darbas labai patinka

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 17:33)
su smailom tai vis pirstus apsibadydavau ax.gif

aš ir su buka adata vis įsiduriu doh.gif
kartą krauju ištepiau siuvinį doh.gif verysad.gif gerai dar, kad iš blogosios pusės ir toj vietoj, kur siuvinėjau juodai, tai likusios žymės bent nepersišviečia į gerąją pusę unsure.gif
Atsakyti