Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 130 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 18, 14:10)
hihihi.gif tai ar kada leis normaliai pasikabint ?  biggrin.gif

bus matyt biggrin.gif as tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 15:35)
beje prisimenat?

Aham, prisimenu smile.gif Visai dailiai įsirėmino smile.gif , tik juokinga, kad turi palubėj kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 11:17)

aciu uz patenkinta smalsuma blink.gif cia skaitosi darbeliai swoon.gif :hihihi:niekada nepagalvociau kad atsiranda tokiu zmoniu kurie tokius darbus viesai demonstruotu [ir sakytu kaip grazu] doh.gif

QUOTE(DaG @ 2013 02 18, 11:36)

labai grazus thumbup.gif mano fotikas dirbtinoj sviesoj isvis vos ne schemute padaro doh.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 14:35)
beje prisimenat?

paveikslelis 4u.gif grazioj vietoj kaba hihihi.gif
prabangi auksine zuvele,is kart matosi kokia valiuta norus pildo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 vasario 2013 - 15:13
juokias jos matai is mano kabinimo paveikslu beee.gif lotuliukas.gif gerai jAM ten ir palubej irnesakyk.gif lotuliukas.gif

del zuveles tai nieks ir nepakomentuos ar siuvineti "su gimtadieniu"? g.gif 4u.gif
Atsakyti
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu blush2.gif
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis" cool.gif
meškis
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 18, 09:17)

nu jo,cia tai jo doh.gif doh.gif doh.gif ir cia suauge moterys taip siuvineja???merginos,ten gal penkiameciu siuvinejimo burelis,o jus taip vargses mergaites uzsipuolat bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif uzmuskit,bet nepatikesiu,kad moterys tokius siuvineja,o kitos moterys dar tokius giria blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(DaG @ 2013 02 18, 09:36)
sveikos,
Apsiėmiau siuvinėti šitą, sakau gal mamai mamos dienos proga rėminsiu  ax.gif

sitas man grazus,kazkodel tokis prasmingas atrodo,galima daug ka izvelgti ax.gif na,cia as truputi pafilosofavau lotuliukas.gif uch,koks sudetingas zodis biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau,bet tas meskis,atrodo,kaip220gaves
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 16:14)
juokias jos matai is mano kabinimo paveikslu  beee.gif  lotuliukas.gif gerai jAM ten ir palubej irnesakyk.gif  lotuliukas.gif
del zuveles tai nieks ir nepakomentuos ar siuvineti "su gimtadieniu"? g.gif  4u.gif

o jei tu pritvirtintum prie paveiksliuko remelio vala, zilka (nezinau, kaip teisingai pasakyt, bet tikiuos, kad supranti apie ka cia as blush2.gif lotuliukas.gif ) ir uz jo kabintum ant tu vinuku palubej g.gif mes prisimenu darbe taip darem ax.gif
O del uzraso - as nedeciau, palikciau taip zuvyte
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 17:14)

bent jau įrėmino solidžiai user posted image

QUOTE(Laura81r @ 2013 02 18, 17:17)
atsiprasau,bet tas meskis,atrodo,kaip220gaves

apšvitino jį lotuliukas.gif

nors ir aš ne geriausia siuvinėtoja buvau ,dabar galiu iš savęs pasijuokt ,kaip įrėminau pirmajį savo darbą ,košmaras doh.gif kai siuvinėt pradėjau ,dar interneto neturėjau,tad ir pasimokyt nebuvo iš ko ,bet svarbiausia,kad buvo kur tobulėti cool.gif tad kažkiek suprantu ,kurios siuvinėja šitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2013 - 15:34
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 16:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu blush2.gif

siaubas,negaliu ziuret doh.gif doh.gif doh.gif man kaip siuliuku gaila biggrin.gif vaikui parodziau tai tas daba juokais leipsta [ypac is to meskio kur 220w gaves] lotuliukas.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 16:18)

drinks_cheers.gif uzraso nereikia

uodekyte is kur tokiu superiniu smailu randi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 vasario 2013 - 15:35
QUOTE(mila* @ 2013 02 18, 15:14)
As Jums dar pora darbelių iš FB parodysiu 
vienas iš komentarų apie meškutį:"kaip tik sitas variantas gerai ziurisi, tas grubumas, labai tinka, meskiukas toks tikras, kad atrodo islips ir ateis"

as laukiau kol kas ta meski pakomentuos cia biggrin.gif
is kitos puse merginos mano pirmi darbai irgi tragiski biggrin.gif kaip sakoma siuvinejam ir tobulejam ax.gif tiesa pasakius jei as tiek kritikos buciau gavus turbut buciau viska metus blush2.gif o gal ir ne biggrin.gif tycia siuvineciau kad butu geriau g.gif lotuliukas.gif zodziu reikia but atlaidesnem tom kurios pradeda 4u.gif aisku tik keista kad vis giria giria ir niekas nieko kitaip nepakomentuoja g.gif matyt pratrina kaip ten iprasta lotuliukas.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 18, 15:18)
o jei tu pritvirtintum prie paveiksliuko remelio vala, zilka (nezinau, kaip teisingai pasakyt, bet tikiuos, kad supranti apie ka cia as  blush2.gif  lotuliukas.gif ) ir uz jo kabintum ant tu vinuku palubej  g.gif mes prisimenu darbe taip darem  ax.gif

va va ir as galvojau apie sita varianta g.gif dar galvoju jusu paklausiu bet pamirsau biggrin.gif
dekui uz nuomone 4u.gif

beje pasiemiau audini panasaus audimo kaip linas.siuvinejas lyg nieko bet...jau pora kart ardziau doh.gif nu kokie nelygus kryziukai unsure.gif g.gif nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 16:38)
as laukiau kol kas ta meski pakomentuos cia biggrin.gif
is kitos puse merginos mano pirmi darbai irgi tragiski biggrin.gif kaip sakoma siuvinejam ir tobulejam ax.gif

su tokiais darbais tikrai nesididziuociau,tyliai tobuleciau stebedama kitu darbus biggrin.gif nebent parodiciau brokuotu chemu forume biggrin.gif

po ilgos pertraukos pirma darbeli [kur aguonos juodam fone]ir apdirbau siuvinedama smailia adata ax.gif bet nors schema tvarkinga ir is toliau ziurint kliurkos nelabai matosi blush2.gif kita darbeli imant iskart pasitaisiau,prisipirkau buku adateliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 18 vasario 2013 - 15:56
zeruti smailiki.ru smile.gif

aš kaip tik siuvinėju su plona adata,negaliu dirbt su stora,ir dar buka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 vasario 2013 - 15:59